cabdik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 ρε παιδια, ειπα να δοκιμασω κι εγω να βαλω linux να δω πως ειναι αυτο. εχω ακουσει διαφορα αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε. εβαλα την εκδοση ubuntu 8.04 που απο οτι λεγεται, ειναι η πιο απλη για πρωταρηδες! εκανα την εγκατασταση και θελω να με βοηθησετε με την συνδεση ιντερνετ. πως δημιουργω μια συνδεση και πως γινεται η συνδεση στο ιντερνετ.εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη. περιεχει ηδη απο οτι ειδα τον ff3b2. πριν απο αυτο ομως, πρεπει να κατεβασω και οτι drivers χρειαζομαι, για να τρεξει σωστα το hardware. αλλα αυτο θα γινει αυριο. μηπως υπαρχει καποιος "οδηγος" πρωτων βηματων στο ubuntu? και κατι αλλο, εκτος απο vga και audio, η μητρικη δεν θελει drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Το Linux και ειδικα για το Ubuntu υπαρχουν αμετρητες πηγες για documentation. Ορεξη να εχεις να διαβασεις. Αν ψαξεις ισως βρεις drivers για το chipset αλλα δεν χρειαζεται, ουτε για τον ηχο χρειαζεται βασικα. Βρες 5 tutorials και ακουλουθατα. Μετα το 3ο format θα μπεις στο πνευμα. Μη μασας, οτι απορια εχεις εδω ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιούνιος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Τι modem έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 28, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 παιδια, ειπα να δοκιμασω κι εγω τα linux, να δω επιτελους τι ειναι αυτο το λειτουργικο που τοσα ακουω, απο πρωτο χερι. εβαλα λοιπον τα ubuntu 8.04 και θα ηθελα να μου εξηγησετε πως κανουμε εγκατασταση των drivers για την καρτα γραφικων, καρτα ηχου, τι codecs πρεπει να βαλω να παιζει mp3 και τι αλλο πρεπει να φτιαξω-εγκαταστησω-ρυθμισω για να λειτουργησουν ομαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιούνιος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για το ubuntu. Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το δυσκολότερο τους driver. Εχεις δύο επιλογές η να τους εγκαταστήσεις μέσω του πρόγράμματος Διαχείριση Υλικού που υπάρχει στο menu Σύστημα>Διαχείριση Συστήματος η να ανοίξεις το πρόγραμμα synaptic να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα envyng-gtk που θα βρείς εκεί μετά να το τρέξεις μέσα από το μενού και να βάλεις τους τελευταίους ati driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 παιδια, ειπα να δοκιμασω κι εγω τα linux, να δω επιτελους τι ειναι αυτο το λειτουργικο που τοσα ακουω, απο πρωτο χερι. εβαλα λοιπον τα ubuntu 8.04 και θα ηθελα να μου εξηγησετε πως κανουμε εγκατασταση των drivers για την καρτα γραφικων, καρτα ηχου, τι codecs πρεπει να βαλω να παιζει mp3 και τι αλλο πρεπει να φτιαξω-εγκαταστησω-ρυθμισω για να λειτουργησουν ομαλα. Ειναι το Linux Προσθεσε με στο msn αν χρειαστεις βοηθεια αν και πιστευω οτι με ενα google search θα βρεις πολυ καλυτερη βοηθεια απο μενα. Ειδικα για το Ubuntu, το google δουλευει αριστα. Παρόλα αυτά, διάβασε και αυτο: http://freeengineer.org/learnUNIXin10minutes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.