mihalis87gr Ιούλιος 1, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Μέσα στο κουτί την έχεις?Αν τη βγάλεις απ έξω θα δεις ακόμα μεγαλύτερες πτώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούλιος 1, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Είναι έξω από το κουτί γιατί δεν χώραγε καλά με κάποια καλώδια κα ιθα γίνει πατέντα να την στηρίξω στο κάτω μέρος του κουτιού.Πάντως και μένα το θέμα με τις μνήμες με απασχολεί γιατί τώρα δεν έχουν πάνω τίποτα! Ας απαντήσει κάποιος ,ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος στήριξης για τα ψυχτράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούλιος 1, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Για ποια ψυχτρακια λες? Εσύ τα αγόρασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Για ποια ψυχτρακια λες? Εσύ τα αγόρασες?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464και δεν κόλλησαν ποτέ τσάμπα τα λεφτά. Τρόπος άλλος να τα βάλουμε πάνω?Πάντως μέσα στο κουτί την έχει το παιδί, απέξω όταν τη βάλαμε πήρε μάλλον αέρα η αντλία και έκανε πολύ θόρυβο... βγάλαμε τον αέρα και την αφήσαμε μέσα κάτω στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούλιος 1, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Για να μπει απ έξω πρέπει να είναι ή οριζόντια με την αλουμινένια πλευρά προς τα πάνω, ή κάθετα με τον διακόπτη από πάνω.Και ότι μετακίνηση γίνει να είναι σβηστό.Καθάρισε τα ψυχτράκια να φύγει αυτή η βλακεία που έχει για να κολάνε και δοκίμασε αυτόhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800Κάνει πολύ καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούλιος 1, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Επίσης καθάρισε λίγο τα ψυχτράκια από κάτω με οινόπνευμα, και τις μνήμες με μια μπατονέτα για τα αυτιά με λίο οινόπνευμα προσεχτικά για να μην έχει πάνω λιπαρά κατάλοιπα και δεν κολήσουν πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 1, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Παιδιά η καινούργια ψυκτρούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούλιος 1, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 και από temps πώς τα πάς φίλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 1, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 50 C αλλά δεν την έχω pushάρει. Τα default της ειναι 600 Mhz core και 900Mhz οι μνημούλες. Δοκίμασα ένα +50 με +75 τις μνήμες δεν τραβήξαν:rant:. Το core μάλλον μπορεί να πάρει κανένα +50 με +100. Δοκίμασα 3dmark αλλά άσχημα μαντάτα. Κολλούσε συνεχώς. Κανένα thread για περισσότερες πληροφοριες; Να πάρω και επιπλέον ψυκτρούλες όπως ο Τζώρτζης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούλιος 1, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 περίεργες θερμοκρασίες έχεις πάντως..Εγώ την έχω ανεβάσει για 24/7 σε 705Μhz core και 1000 τις μνημες..τι πάστα έβαλες?Εκείνη την άσπρη την μούφα που δίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 1, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Artic silver 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Επίσης καθάρισε λίγο τα ψυχτράκια από κάτω με οινόπνευμα, και τις μνήμες με μια μπατονέτα για τα αυτιά με λίο οινόπνευμα προσεχτικά για να μην έχει πάνω λιπαρά κατάλοιπα και δεν κολήσουν πάλιΓια να μπει απ έξω πρέπει να είναι ή οριζόντια με την αλουμινένια πλευρά προς τα πάνω, ή κάθετα με τον διακόπτη από πάνω.Και ότι μετακίνηση γίνει να είναι σβηστό.Καθάρισε τα ψυχτράκια να φύγει αυτή η βλακεία που έχει για να κολάνε και δοκίμασε αυτόhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800Κάνει πολύ καλή δουλειάΕυχαριστώ :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 50 C αλλά δεν την έχω pushάρει. Τα default της ειναι 600 Mhz core και 900Mhz οι μνημούλες. Δοκίμασα ένα +50 με +75 τις μνήμες δεν τραβήξαν:rant:. Το core μάλλον μπορεί να πάρει κανένα +50 με +100. Δοκίμασα 3dmark αλλά άσχημα μαντάτα. Κολλούσε συνεχώς. Κανένα thread για περισσότερες πληροφοριες; Να πάρω και επιπλέον ψυκτρούλες όπως ο Τζώρτζης; Καλό θα ήταν τις να βάλεις ή τουλάχιστον έναν ανεμιστήρα να τις χτυπάει. Όσο για τις θερμοκρασίες, μήπως δεν έχεις σφίξει καλά το μπλοκ πάνω στον πυρήνα της κάρτας? Σε 4πλό 3dmark06 με 680-980 χτύπησε max 68oC από 80+ που ανέβαζε default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούλιος 1, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Καλό θα ήταν τις να βάλεις ή τουλάχιστον έναν ανεμιστήρα να τις χτυπάει.Όσο για τις θερμοκρασίες, μήπως δεν έχεις σφίξει καλά το μπλοκ πάνω στον πυρήνα της κάρτας?Σε 4πλό 3dmark06 με 680-980 χτύπησε max 68oC από 80+ που ανέβαζε default.καλά μόνο εγλω έχω -55C σε full load?και αυτό μόνο οταν εκανα bench..Με μια ώρα pro είχα σταθερά 51..:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 1, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Παιδιά φαντάζομαι μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό η αιτία γιατί θερμοκρασία δεν ανεβάζει οταν ανεβάζω τους χρονισμούς και ακόμη και το dxdiag κολλάει. Καμία ιδέα. Τζωρτζη να πάρω εξτρα ψυκτράκια για τη VGA ή να προτιμήσω τα default; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Παιδιά φαντάζομαι μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό η αιτία γιατί θερμοκρασία δεν ανεβάζει οταν ανεβάζω τους χρονισμούς και ακόμη και το dxdiag κολλάει. Καμία ιδέα.Τζωρτζη να πάρω εξτρα ψυκτράκια για τη VGA ή να προτιμήσω τα default; Με ανησυχεί το γεγονός πως οι μνήμες σου είναι εκτεθειμένες χωρίς καμμία ψύξη. Δοκίμασε αν θες έναν ανεμιστήρα να τις φυσάει και δες με ή χωρίς τα μαμά pads. Ειδάλλως πρόβλημα της κάρτας? Το τροφοδοτικό μου φαίνεται αρκετό. καλά μόνο εγλω έχω -55C σε full load?και αυτό μόνο οταν εκανα bench..Με μια ώρα pro είχα σταθερά 51..:...: orone το όλο σύστημα είναι κλειστό μέσα στο κουτί που έχει μόνο έναν 12άρη αθόρυβο στα 12v να τραβάει τον αέρα από μέσα. Πιστεύω αν βγεί έξω από το κουτί θα πέσουν κατά 15-20% σε full load και ίσως 7%-12% σε idle. Πάντως ξανα λέω είναι πολύ καλή λύση η ψύκτρα, με τη προϋπόθεση η αντλία της να αντέχει, όχι όπως στα bigwater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούλιος 1, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Έχω 2, 24/7 δουλεύουν πάνω από μισό χρόνο και δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι αντλίες.Ακόμα και στον χρόνο να χαλάσουν 20ε κάνει, ούτε το μπλοκ μόνο του δεν κάνει τόσο.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ψυχτράκια στη ram της κάρτας γραφικών!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464και δεν κόλλησαν ποτέ τσάμπα τα λεφτά. Τρόπος άλλος να τα βάλουμε πάνω?Πάντως μέσα στο κουτί την έχει το παιδί, απέξω όταν τη βάλαμε πήρε μάλλον αέρα η αντλία και έκανε πολύ θόρυβο... βγάλαμε τον αέρα και την αφήσαμε μέσα κάτω στο κουτί.Δεν φταινε τα ψυκτρακια αλλα ο τροπος που τα εβαλες. Και εγω αυτα πηρα χτες και κολλησαν αψογα, δεν κουνιουνται καθολου. Ακου να δεις το προβλημα:Τα pads που εχουν οι μαμα ψυκτρες, συνηθως βγαζουν μια λιγδα μετα απο καποιο καιρο. Οταν βγαλεις την ψυκτρα θα δεις οτι οι ραμ γιαλυζουν λες και τις εχεις περασει με λαδι. Η λυση ειναι μια :α. Μπατονετα με οινοπνευμα η καλυτερα με ισοπροπυλικη αλκοολη (απο φαρμακειο) και καθαριζεις τα χοντραβ. Μετα παιρνεις μια σβηστηρα (ναι καλα ακουσες, απο αυτες για να σβηνεις μολυβι) και αφου την καθαρισεις, "σβηνεις" την επιφανεια απο τις ραμς. Αυτο θα σε βοηθησει να φυγει μεγαλο μερος της λιγδαςγ. Τελος, αφου καθαριζεις τα υποληματα απο την σβηστηραμ ξανακαθαριζεις με μπατονετα και οινοπνευμα η με ισοπροπυλικη αλκοολη για να φυγει και το τελευταιο ιχνοςΑφου εσυ λογικα κατεστρεψες την αρχικη κολλα, καθαρισε τα ψυκτρακια, και παρε η το pad που σου ειπε ο μιχαλης η απο το pc-store στην στουρναρη το 3M pad που εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούλιος 1, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Έχω 2, 24/7 δουλεύουν πάνω από μισό χρόνο και δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι αντλίες.Ακόμα και στον χρόνο να χαλάσουν 20ε κάνει, ούτε το μπλοκ μόνο του δεν κάνει τόσο. Εγώ υποπτεύομαι ξεπούλημα στοκ ,το οποίο λογικα θα εξαντληθεί τις επόμενες μέρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xander1416003283 Ιούλιος 1, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Παιδια απο θορυβο τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.