Jump to content

Ψυκτρα για 8800 GT

AltonD

Recommended Posts

Ψύκτρα σε στυλ ARCTIC NV SILENCER 5 REV.2 υπάρχει που να ταιριάζει για 8800GT. Ή αλλιώς ψύκτρα που να να εφαρμόζει πάνω στις μνήμες της. Όχι παθητική ψύξη.

Ευχαριστώ.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Άσχετο τελείως αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις την tide water τώρα που την έχει 20ε το eshop, τρελό value for money!!!

έγραψες φίλε..μόλις έγινε online παραγγελία...:daisy:

Σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος για ψύξη σε κάρτες γραφικών ;)

Εγώ πήρα ακόμα 1,για ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κανένα απ αυτά που έχω :hehe:

ΥΓ

Αν κάποιος δε μπορεί να βρει διάφανο αλφαδολάστιχο για tide water μου λέει

Σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος για ψύξη σε κάρτες γραφικών ;)

Εγώ πήρα ακόμα 1,για ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κανένα απ αυτά που έχω :hehe:

ΥΓ

Αν κάποιος δε μπορεί να βρει διάφανο αλφαδολάστιχο για tide water μου λέει

μπορουμε κυριλέ δλδ να αλάξουμε τα αλφαδολάστιχα του ε?

Πες μου οτι το νεράκι του είναι και UV reactive να τρελαθώ..

μπορουμε κυριλέ δλδ να αλάξουμε τα αλφαδολάστιχα του ε?

Πες μου οτι το νεράκι του είναι και UV reactive να τρελαθώ..

http://thelab.gr/showpost.php?p=655423&postcount=1

Uv reactive είναι, αλφαδολάστιχο δύσκολα θα βρεις.Αν δε μπορέσεις πές μου, έχω δώσει σε αρκετούς.

:T:

http://thelab.gr/showpost.php?p=655423&postcount=1

Uv reactive είναι, αλφαδολάστιχο δύσκολα θα βρεις.Αν δε μπορέσεις πές μου, έχω δώσει σε αρκετούς.

:T:

Φίλε στο ποστ έχεις πάρει και νεράκι έξτρα..αυτο θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση που αλλάξουμε λάστιχα ε?

Επίσησ,όταν μεγάλωσες το κύκλωμα δν δυσκόλευες την αντλία/ ανέβηκαν θερμοκρασίες?

Σόρυ,αλλά είμαι τελείως noob από νεράκι..

Κάποιο απο τα λάστιχα που έχει εδώ δεν κάνει?http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69979122

p.s: αν είμαι τελείως offtopic παρακαλώ διαγράψτε το μνμ :)

Είσαι τελείως off topic :hehe:

Το νερό χρειάζεται μόνο αν βάλεις πιο μεγάλα λάστιχα σε μήκος.

Οι αντλίες δεν δυσκολεύτηκαν, αντίθετα λόγω περισσότερου νερού είδα καλύτερες θερμοκρασίες.

Δεν κάνει κανένα λάστιχο από αυτά που δίνουν σε μαγαζιά.Μόνο σε αλφαδολάστιχο ίσως βρεις, και αν δε μπορέσεις μου λες.Έχω δώσει σε αρκετά παιδιά από εδώ αλφαδολάστιχο

Ήρθε κιόλας , την εγκατέστησα..

Επιτέλους βρήκα την ησυχία μου (το ανεμηστήρι της Mushkin τρέχει 100% συνέχεια και δεν ρυθμίζεται :( )

Μια καλή πατέντα μένει τώρα για την στήριξη και είμαστε οκ!

Για πες μας και θερμοκρασίες :jump1:

Λοιπόν,σε idle θερμοκρασίες έχω 44-45 βαθμούς και σε full load μετά από κάνα μισάωρο απο benching είχα 55.Θα δούμε πως θα εξελιχθεί και με τις μέρες με την as5.Πάντως οι διαφορές από το ανεμηστίρι της μαμάς είναι -5 βαθμοί σε idle και -10 se full load,το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό πιστεύω.αλλά από θόρυβο κλάφτε τα..:rip:

Απίστευτο value/money συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους προλάβουν τα κομμάτια..:banging:

Και σε φίλου που τη δοκιμάσαμε την ψύκτρα, είμασταν πολύ ικανοποιημένοι για 20€. Αθόρυβη σχεδόν με πτώση περίπου 20% των θερμοκρασιών. Το πρόβλημα είναι με τα ψυκτράκια στις μνήμες που δεν έλεγαν να κολλήσουν, και ιδιαίτερα στις μνήμες που από πάνω περνάνε οι σωληνώσεις, αυτό είναι θέμα. Βέβαια τη χτυπάει ένας 12άρης στα 5v.

Και σε φίλου που τη δοκιμάσαμε την ψύκτρα, είμασταν πολύ ικανοποιημένοι για 20€. Αθόρυβη σχεδόν με πτώση περίπου 20% των θερμοκρασιών. Το πρόβλημα είναι με τα ψυκτράκια στις μνήμες που δεν έλεγαν να κολλήσουν, και ιδιαίτερα στις μνήμες που από πάνω περνάνε οι σωληνώσεις, αυτό είναι θέμα. Βέβαια τη χτυπάει ένας 12άρης στα 5v.

Με ceramique και λίγη προσοχή θα κάτσουν. Εναλλακτικά βάζεις τα thermal pads που έχει η εργοστασιακή σου ψύκτρα.

Ενδιαφέρουσα λύση, βέβαια με τον ανεμιστήρα να τις χτυπάει γίνεται δουλειά.

Η ceramique πως θα βοηθήσει στη συγκράτησή τους πάνω στις μνήμες? Απλή πάστα θερμοαγώγιμη δεν είναι? Ή κάποιου είδους κόλλας ή σιλικόνης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.