AltonD Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Ψύκτρα σε στυλ ARCTIC NV SILENCER 5 REV.2 υπάρχει που να ταιριάζει για 8800GT. Ή αλλιώς ψύκτρα που να να εφαρμόζει πάνω στις μνήμες της. Όχι παθητική ψύξη.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Άσχετο τελείως αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις την tide water τώρα που την έχει 20ε το eshop, τρελό value for money!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Άσχετο τελείως αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις την tide water τώρα που την έχει 20ε το eshop, τρελό value for money!!!έγραψες φίλε..μόλις έγινε online παραγγελία...:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος για ψύξη σε κάρτες γραφικών Εγώ πήρα ακόμα 1,για ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κανένα απ αυτά που έχω ΥΓ Αν κάποιος δε μπορεί να βρει διάφανο αλφαδολάστιχο για tide water μου λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Παιδιά κάνει τίποτα αυτό το κολοκύθι?? Πολύ μούφα μου φαίνεται... Σε σχέση με το VF1000 ας πούμε αποδίδει καθόλου? Μια 4850 την έχει ή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Μια χαρά αποδίδει! Αν δεις την παρουσίαση ρίχνει κατά πολύ τη θερμοκρασία.Αντέχει θερμικό φορτίο μέχρι 100w στο low χαλαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος για ψύξη σε κάρτες γραφικών Εγώ πήρα ακόμα 1,για ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κανένα απ αυτά που έχω ΥΓ Αν κάποιος δε μπορεί να βρει διάφανο αλφαδολάστιχο για tide water μου λέει μπορουμε κυριλέ δλδ να αλάξουμε τα αλφαδολάστιχα του ε? Πες μου οτι το νεράκι του είναι και UV reactive να τρελαθώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 μπορουμε κυριλέ δλδ να αλάξουμε τα αλφαδολάστιχα του ε?Πες μου οτι το νεράκι του είναι και UV reactive να τρελαθώ.. http://thelab.gr/showpost.php?p=655423&postcount=1 Uv reactive είναι, αλφαδολάστιχο δύσκολα θα βρεις.Αν δε μπορέσεις πές μου, έχω δώσει σε αρκετούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούνιος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Μόλις το εγκαταστήσω ποστάρω φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 http://thelab.gr/showpost.php?p=655423&postcount=1Uv reactive είναι, αλφαδολάστιχο δύσκολα θα βρεις.Αν δε μπορέσεις πές μου, έχω δώσει σε αρκετούς. Φίλε στο ποστ έχεις πάρει και νεράκι έξτρα..αυτο θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση που αλλάξουμε λάστιχα ε? Επίσησ,όταν μεγάλωσες το κύκλωμα δν δυσκόλευες την αντλία/ ανέβηκαν θερμοκρασίες? Σόρυ,αλλά είμαι τελείως noob από νεράκι.. Κάποιο απο τα λάστιχα που έχει εδώ δεν κάνει?http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69979122 p.s: αν είμαι τελείως offtopic παρακαλώ διαγράψτε το μνμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Είσαι τελείως off topic Το νερό χρειάζεται μόνο αν βάλεις πιο μεγάλα λάστιχα σε μήκος. Οι αντλίες δεν δυσκολεύτηκαν, αντίθετα λόγω περισσότερου νερού είδα καλύτερες θερμοκρασίες. Δεν κάνει κανένα λάστιχο από αυτά που δίνουν σε μαγαζιά.Μόνο σε αλφαδολάστιχο ίσως βρεις, και αν δε μπορέσεις μου λες.Έχω δώσει σε αρκετά παιδιά από εδώ αλφαδολάστιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Να ρωτησω κατι πανω στο tide water ? για ποιες καρτες ειναι αυτο ? στην 8800 ταιριαζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Ταιριάζει σε 8800.Το έχουν βάλει αρκετοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Προτείνω να μεταφερθεί η συζήτηση εδώ http://thelab.gr/showthread.php?t=46017γιατί βγήκαμε εντελώς off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 30, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Ήρθε κιόλας , την εγκατέστησα.. Επιτέλους βρήκα την ησυχία μου (το ανεμηστήρι της Mushkin τρέχει 100% συνέχεια και δεν ρυθμίζεται ) Μια καλή πατέντα μένει τώρα για την στήριξη και είμαστε οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 30, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Για πες μας και θερμοκρασίες :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 30, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Για πες μας και θερμοκρασίες :jump1: Λοιπόν,σε idle θερμοκρασίες έχω 44-45 βαθμούς και σε full load μετά από κάνα μισάωρο απο benching είχα 55.Θα δούμε πως θα εξελιχθεί και με τις μέρες με την as5.Πάντως οι διαφορές από το ανεμηστίρι της μαμάς είναι -5 βαθμοί σε idle και -10 se full load,το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό πιστεύω.αλλά από θόρυβο κλάφτε τα.. Απίστευτο value/money συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους προλάβουν τα κομμάτια..:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Και σε φίλου που τη δοκιμάσαμε την ψύκτρα, είμασταν πολύ ικανοποιημένοι για 20€. Αθόρυβη σχεδόν με πτώση περίπου 20% των θερμοκρασιών. Το πρόβλημα είναι με τα ψυκτράκια στις μνήμες που δεν έλεγαν να κολλήσουν, και ιδιαίτερα στις μνήμες που από πάνω περνάνε οι σωληνώσεις, αυτό είναι θέμα. Βέβαια τη χτυπάει ένας 12άρης στα 5v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Ιούλιος 1, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Και σε φίλου που τη δοκιμάσαμε την ψύκτρα, είμασταν πολύ ικανοποιημένοι για 20€. Αθόρυβη σχεδόν με πτώση περίπου 20% των θερμοκρασιών. Το πρόβλημα είναι με τα ψυκτράκια στις μνήμες που δεν έλεγαν να κολλήσουν, και ιδιαίτερα στις μνήμες που από πάνω περνάνε οι σωληνώσεις, αυτό είναι θέμα. Βέβαια τη χτυπάει ένας 12άρης στα 5v.Με ceramique και λίγη προσοχή θα κάτσουν. Εναλλακτικά βάζεις τα thermal pads που έχει η εργοστασιακή σου ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 1, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Ενδιαφέρουσα λύση, βέβαια με τον ανεμιστήρα να τις χτυπάει γίνεται δουλειά.Η ceramique πως θα βοηθήσει στη συγκράτησή τους πάνω στις μνήμες? Απλή πάστα θερμοαγώγιμη δεν είναι? Ή κάποιου είδους κόλλας ή σιλικόνης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.