bluray Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 thelabιτες την βοηθεια σας please...λοιπον εχω μια συνδεση conn-x στα 4 και δυο Pc...το ενα ειναι συνδεδεμενο με ethernet στο modem/router ενω στο αλλο χρησιμοποιω ενα wirless usb..το προβλημα μου ειναι οτι ενω το 2ο pc με το wireless βλεπει κανονκα την συνδεση δικτυου οταν του δινω το κλειδι για να συνδεθει μου βγαζει μηνυμα περιορισμενης προσβασης με αποτελεσμα να μην μπορω να σερφαρω...καμια ιδεα ρε μαγκες?????:hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 IPs σωστες η σωστο dhcp εχουμε ?αν οχι τοτε βαλε το ρουτερ να ειναι dhcp server και τα δυο πισια dhcp client (στο network connections του control panel διαλεγεις properties και κλικαρεις το "obtain IP address automatically" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Ιούνιος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 IPs σωστες η σωστο dhcp εχουμε ?αν οχι τοτε βαλε το ρουτερ να ειναι dhcp server και τα δυο πισια dhcp client (στο network connections του control panel διαλεγεις properties και κλικαρεις το "obtain IP address automatically" Οπα οπα παιδια...δεν διευκρινησα οτι ειμαι μυρωδιας απο τετοια θεματα γι αυτο οσο πιο απλα και αναλυτικα μπορειτε please Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Ιούνιος 27, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 επισης να πω οτι τα Ip ειναι στο dynamic και αυτο : obtain IP address automatically ηταν Default επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 ok dude...ξερεις τι ειναι το web interface στο ρουτερ σου?αν οχι,ψαξτη στο μανουαλ του.Θα γραφει εναν 4ψηφιο αριθμο του στυλ 192.168.χ.χ. .Την πληκτρολογεις στον εξπλορερ.Μπορει να ζητησει πασσγουορντ.Λογικα θαναι admin admin.Εκει,χωρις να πειραξεις τιποτα ψαξε και θα βρεις επιλογες "dhcp".Επιλεγεις το "dhcp server".Σωζεις.Το θεμα σου ειναι στο λαπτοπ λοιπον.Ψαξε στις ρυθμισεις κυριως του ασυρματου δικτυου (στο κοντρολ πανελ).Εκει ειναι επιλεγμενο το "obtain IP automatically"???. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Ιούνιος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ok dude...ξερεις τι ειναι το web interface στο ρουτερ σου?αν οχι,ψαξτη στο μανουαλ του.Θα γραφει εναν 4ψηφιο αριθμο του στυλ 192.168.χ.χ. .Την πληκτρολογεις στον εξπλορερ.Μπορει να ζητησει πασσγουορντ.Λογικα θαναι admin admin.Εκει,χωρις να πειραξεις τιποτα ψαξε και θα βρεις επιλογες "dhcp".Επιλεγεις το "dhcp server".Σωζεις.Το θεμα σου ειναι στο λαπτοπ λοιπον.Ψαξε στις ρυθμισεις κυριως του ασυρματου δικτυου (στο κοντρολ πανελ).Εκει ειναι επιλεγμενο το "obtain IP automatically"???.ναι ειναι επιλεγμενο κανονικα και μετα....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 στειλε μου μσν καποια στιγμη,αλλιως με τους ρυθμους που συνεννοουμαστε,οταν συνδεθεις η ΑΜΔ θαχει ορθοποδησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.