Robertox25 Ιούλιος 4, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 αυτα εχω με σερφινγ...και κλιματισμο στο δωματιο....μπρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Ιούλιος 4, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 τωρα παιδες ειμαι εδω.... απο ψυξη εχω την zerotherm btf-90! θα βαλω και μια καλη παστουλα αυριο..(as5) περιμενω να μου πειτε θερμοκρασιες... εγω ετσι ειμαι στους 50 idle.... πολυ δεν ειναι?? εχω και κλιματιστικο στο δωματιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 5, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 για δες λιγο αν παταει καλα η ψυκτρα πανω στον 9300.Η θερμοκρασια σου ειναι λιγο τσιμπιμενενη,αλλα δεμ υπαρχει προβλημα.Ξανακαθαρισε τον καλα τον 9300 και βαλε παλι λιγη παστα οχι πολυ.Η παστα με την παροδο του χρονου θα κανει καλυτερη δουλεια στις θερμοκρασιες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 5, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 DDR2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Ιούλιος 6, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 λοιπον μετα απο μια λλαγη παστας ( την μονη που βρηκα στην πατρα χθες το πρωι ηταν μια titan nano greace) (ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΣΤΕΣ!!!!) και μετα απο 90 λεπτα prime στους 60 βαθμους.... αρα υποθετω πρεπει ναμαι οκ.. σωστα???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούλιος 7, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 λοιπον μετα απο μια λλαγη παστας ( την μονη που βρηκα στην πατρα χθες το πρωι ηταν μια titan nano greace) (ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΣΤΕΣ!!!!)και μετα απο 90 λεπτα prime στους 60 βαθμους....αρα υποθετω πρεπει ναμαι οκ..σωστα????????????????Είσαι μια χαρά νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 7, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 λοιπον μετα απο μια λλαγη παστας ( την μονη που βρηκα στην πατρα χθες το πρωι ηταν μια titan nano greace) (ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΣΤΕΣ!!!!)και μετα απο 90 λεπτα prime στους 60 βαθμους....αρα υποθετω πρεπει ναμαι οκ..σωστα????????????????Καλοκαιριατικο? Αρχοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.