Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 έχω μια απορία εδώ και καιρό και μιας και στήνω το w/c θα ήθελα να ξέρω πως είναι τοποθετημένοι οι πύρινες κάτω από το heatsperader για να ξέρω πως θα μπει το μπλοκ το σοκετ από την μητρική είναι έτσι (συνημμένο 2) και μια φώτο που βρήκα στο νετ είναι αυτή (συνημμένο 1) αληθεύει η φωτογραφεία η είναι αλλιώς οι πύρινες από κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Βασικά όπως και να 'ναι οι πυρήνες το ίδιο δέν είναι??? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 όχι γιατί το μπλοκ μοιράζει την θερμοκρασία προς 2 κατευθύνσεις και έτσι έχεις κέρδος μέχρι 5 βαθμούςπάντα για w/c μιλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιούνιος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 πύρινες=πυρήνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 http://www.arcticsilver.com/ceramique_instructions.htmΕδώ εχει οδηγιες για καθε επεξεργαστη ξεχωριστα , σε pdf. Μεσα στο καθε pdf εχει και φωτογραφία των επεξεργαστών χωρις το καπάκι καθως και πως προτεινουν αυτοι να χρησιμοποιουμε τις παστες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 όχι γιατί το μπλοκ μοιράζει την θερμοκρασία προς 2 κατευθύνσεις και έτσι έχεις κέρδος μέχρι 5 βαθμούςπάντα για w/c μιλάμεΠαρα πολυ χλωμο αυτο που λες.5 βαθμους επειδη θα βαλεις το μπλοκ αριστερα, αντι για δεξια?????Αυτος που εκανε την μετρηση κατι ειχε πιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ->quad core xeon το 1ο ->Kentsfield το 2ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 SLN σε αυτο που λες εχεις δικιο, θα ισχυε μονο στην περιπτωση που το μπλοκ εχει χαλια τοιχωματα και ειναι αποτελεσματικο μονο στα σημεια πιεσης...και παλι ομως..οι πυρηνες ειναι κολλητα μεταξυ τους..Αλεξ οπως βλεπεις απτις εικονες το χεον ειναι ανεστραμμενο, πρπει να δεις που εχει τις εσοχες το μοβο και να βαλεις το μπλοκ αναλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 sotiri νομίζω ανάποδα έβαλες τις φώτος.παίδες θα δοκιμάσω και από τις 2 μεριές το μπλοκ να δούμε τελικά τι ισχύειπάντως με το μπλοκ του eleven είχα διαφορά 4 βαθμούςedithttp://www.hwupgrade.com/articles/cpu/4/a-preview-of-intel-s-kentsfield-the-rise-of-quad-cores_index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.