Jump to content

Τοποθέτηση πυρήνων. Πως?

Qlim4X

Recommended Posts

έχω μια απορία εδώ και καιρό και μιας και στήνω το w/c θα ήθελα να ξέρω πως είναι τοποθετημένοι οι πύρινες κάτω από το heatsperader για να ξέρω πως θα μπει το μπλοκ

το σοκετ από την μητρική είναι έτσι (συνημμένο 2)

και μια φώτο που βρήκα στο νετ είναι αυτή (συνημμένο 1)

αληθεύει η φωτογραφεία η είναι αλλιώς οι πύρινες από κάτω?

post-1784-1416073570,5814_thumb.jpg

post-1784-1416073570,6125_thumb.jpg

http://www.arcticsilver.com/ceramique_instructions.htm

Εδώ εχει οδηγιες για καθε επεξεργαστη ξεχωριστα , σε pdf. Μεσα στο καθε pdf εχει και φωτογραφία των επεξεργαστών χωρις το καπάκι καθως και πως προτεινουν αυτοι να χρησιμοποιουμε τις παστες τους.

όχι γιατί το μπλοκ μοιράζει την θερμοκρασία προς 2 κατευθύνσεις και έτσι έχεις κέρδος μέχρι 5 βαθμούς

πάντα για w/c μιλάμε

Παρα πολυ χλωμο αυτο που λες.

5 βαθμους επειδη θα βαλεις το μπλοκ αριστερα, αντι για δεξια?????

Αυτος που εκανε την μετρηση κατι ειχε πιει...

SLN σε αυτο που λες εχεις δικιο, θα ισχυε μονο στην περιπτωση που το μπλοκ εχει χαλια τοιχωματα και ειναι αποτελεσματικο μονο στα σημεια πιεσης...και παλι ομως..οι πυρηνες ειναι κολλητα μεταξυ τους..

Αλεξ οπως βλεπεις απτις εικονες το χεον ειναι ανεστραμμενο, πρπει να δεις που εχει τις εσοχες το μοβο και να βαλεις το μπλοκ αναλογα.

sotiri νομίζω ανάποδα έβαλες τις φώτος.

παίδες θα δοκιμάσω και από τις 2 μεριές το μπλοκ να δούμε τελικά τι ισχύει

πάντως με το μπλοκ του eleven είχα διαφορά 4 βαθμούς

edit

http://www.hwupgrade.com/articles/cpu/4/a-preview-of-intel-s-kentsfield-the-rise-of-quad-cores_index.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.