Jump to content

Την Προσοχη σας παρακαλω ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ

sebastian

Recommended Posts

Παιδες καπου πρεπει να ακουμπησα το ψυγειο καθως μετακινησα το pc μου , εκανε μια μικρη τρυπουλα , και σιγα σιγα βγαινει σταλιτσα σταλιτσα το νερακι! Παιδες τι να κανω! Το νερο σταζει μονο οταν λειτουργει το pc μου οταν ειναι κλειστο οχι! ΠΑΙΔΕΣ τι μπορω να κανω για να την κλεισω!

με λιγη σιλικονη στο σημείο που υπάρχει η διαρροή ίσως να λυνόταν το πρόβλημα..

Έχω τη εντύπωση πάντως πως ότι και να κάνεις, η καλύτερη λύση και η πιο σίγουρη θα ειναι να πάρεις ένα καινούργιο ψυγείο και να ησυχάσεις ;)

εβαλα στο σημειο SUPER ΚOLA και τιποτα παλι χανει, πως γινεται ρε παιδες περναει απο μεσα απο την κολα και κανει σταλιτσα.....μην βαρατε παιδες, εκανα βλακεια!

Απλα δεν κανει η κολλα, ειναι πολυ "λεπτη".

Θελει σιλικονη ή καλυτερα εποξικη κολλα 2 συστατικων (~5€ απο καταστηματα με εργαλεια κτλ).

Εννοειται καλο ειναι να ειναι αδειο οταν θα το κολλησεις.

Πήγαινε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ζήτα να σου δώσουν λίγη κόλλα που χρησιμοποιούν σε παρόμοιες περιπτώσεις στα ψυγεία των αυτοκινήτων.

Χωρίς πλάκα, έχουν μια ειδική κόλλα για αυτές τις δουλειές.

Παιδακια πρεπει να το κολλισα το ψυγειο , Πηγα στο ντουλαπακι του πατερα μου με τα εργαλειοα, και βρηκα μια κολλα σαν μαζα ασπρη ειναι η οποια ειναι για να κολλαει γυψοσανιδες!!! Εβαλα μπολικο απο αυτην και υστερα απο πανω σουπερ κολλα και εγινε μια μαζα ασπρη σκληρη! Τωρα το δοκιμαζω και δεν χανει αλλα δεν ξερω σε λιγο!

Και κατ' αρχην πρεπει να πεταξεις τις 4850, το επιδεινωνουν.

Μετα το αδειαζεις και το πας σε συνεργειο.

υγ. μη τους πεις οτι το ειχες σε 4850 CF, θα σε λογοκοιταξουν και μπορει να σε βρει τπτ χειροτερο...

τα ψυγεια τα κολλανε με κολληση οχι με κολλες μπορει να κολλησε τωρα αλλα θα ξαναχασει φιλαρακο μην επαναπαφτεις φιλαρακο γιατι μην ξεχνας οτι οσο δουλευει ανεβαινει η πιεση . αυτο που εκανες ειναι προχειρο .

Jesus, πως κάνετε έτσι για μία τρυπούλα;

Στη χειρότερη ας το πάρει να πάει σε κανένα με ψυγεία αυτοκινήτων να το κολλήσει με 10-15€ αν δεν μπορεί να το κολλήσει με epoxy ή καμία σιδεροκόλληση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.