manolaskakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Ποιά θα παίρνατε και γιατί?Και οι 2 από ότι διαβάζω είναι πολύ καλές(και στα ίδια περίπου λεφτά)Ο λόγος που πήγα για 22 είναι οτι θα την εχω και σαν tv στο δωματιο..(θα πάρω tv tuner)Ίσως είναι λόγος να πάω και για 24 αλλά το θεωρώ υπερβολή..Η χρήση θα είναι σαν μονιτορ pc , πολύ λίγο για παιχνίδια, καμιά ταινία που και που, και σαν tv..Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά??Από τις 2 εμπιστεύομαι ποιό πολύ Hp αλλά μήπως είναι παλιό μοντέλο?(παίζει να βγεί καινούρια τώρα?)Η Samsung είναι πιο φρέσκια με καλύτερη αντίθεση..Τι λέτε?(Την Δευτέρα-Τρίτη θα γίνει η αγορά, για αυτό βιαστείτε)Ευχαριστώ!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Ιούνιος 27, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Κανείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 την 2207 την έχω και είναι μία χαρά οθόνη. Σύνδεση να την κάνεις από dvi σε hdmi ή να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο hdmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Ιούλιος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Είμαι ανάμεσα στηνSAMSUNG 2232BW (249E)και Ηp 2207Η (309E)Τα 60Ε διαφοράς τα αξίζει η Hp??Αν ναι πάω για αυτήν αλλιώς παω για Samsung..Τι λέτε?(Η SM-T220 βγαίνει από το παιχνίδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Ιούλιος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 0 ανταπόκριση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 δεν υπάρχει ανταπόκριση γιατί δεν θα γνωρίζουν. Για μένα τα παραπάνω χρήματα που ζητάει η HP είναι λόγο της βάσεις που έχει. Όποια σου αρέσει να πάρεις και να κάνεις μια αναζήτηση στο google για να δεις αν υπάρξει κάποιο τεχνικό πρόβλημα σε αυτό που ζητάς. Το καλύτερο είναι να τις δεις από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Ιούλιος 3, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Θα πάρω την Hp..Την περιμένω Δευτέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Ιούλιος 8, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Από χτες είμαι κάτοχος της Ηp και οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 καλη επιλογη, περιμενουμε λεπτομερειες και εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.