bleo8onhs Ιούλιος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Ρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 θεωρουσα οτι θα με στηριξει σε μια νεα προσπαθεια που κανω να σταθω στα ποδια μου.αυτο να μου εξηγησεις μπορεις?:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 δηλαδη για να καταλαβω........τι τιμη θα εδινες στο παλικαρι?μισα λεφτα?πως?αγοραζοντας την οθονη απο ebay μεταχειρισμενη?χωρις να του κοψεις αποδειξη (aka μαυρα) ?τελωνειο ή παραεισαγωγη?εγγυηση 0 πιξελ?εαν το να ακολουθω το γραμμα του νομου,...πληρωνοντας λογιστη/φπα/δινοντας εγγυηση επισημης εταιριας θεωρειται λαμογια και γυφτια και οπως αλλιως το αποκαλεις σε προκαλω να μου πεις τον δικο σου τροπο που θα πουλαγες μια οθονη.ειναι το 2ο ποστ που βλεπεις οτι δεν σου ανταποδιδω την απαραδεκτη συμπεριφορα σου που πραγματικα μου προκαλει εκπληξη.και πιστεψε με οτι δεν θα την αφησω να περασει ετσι.για τους δυσπιστους θα σκαναρω και θα ποσταρω το πληρες εξοδολογιο της οθονηςπαραστατικα/τιμολογια/κοστος εργασιας κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Ηρεμια ρααααααααααααααααααα... (Master Yoda :worship:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 9, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Κατόπιν συννενόησης μεταξύ του vouda και του greekfragma, ξαναβγάζω το θέμα έξω και να τονίσω τα εξης:Το forum δεν είναι αρένα.Προσβολές άλλων μελών δεν θα γίνονται ανεκτές, είτε έχεις 10 είτε 10.000 post.Ο Βουδας απέκτησε 2 πόντους για τα παραπάνω.Η απόφαση για απομάκρυνση του greekfragma από την ομάδα του site έγινε με αποκλειστικό κριτήριο την εμπλοκή του σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι οποίες αφορούν και το κοινό του thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.