Jump to content

Αντιμετώπιση εισ. κοινωνικού τουρισμού

l2phile

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρα και εγώ σαν δικαιούχος δύο εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και περιχαρής άρχισα τα τηλέφωνα.

Λόγω της δύσκολης ημερομηνίας που ήθελα και της περιόδου που άρχισα να ψάχνω, οι επιλογές ήταν λίγες (εώς καθόλου). Φτάνω λοιπόν και στην όμορφη Σκιάθο...:

Ξενοδοχείο 2* "ΤΕΛΛΗΣ" , Αγ.Παρασκευή, Τσούρου Σταυρούλα τηλ.24270/49350

-Καλημέρα σας.

-Καλημέρα.

-Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δίκλινο δωμάτιο για Αύγουστο 4-11.*

-Άντε βρε ηλίθιε, κοινωνικού τουρισμού, θέλετε και Αύγουστο. ... και το κλείνει

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

*εδώ "κατάλαβε" λόγω των 7 ημερών ότι έχω εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού.

Και κάπου εδώ γίνομαι και εγώ κακός και αποφασίζω ότι μέσα στον επόμενο μήνα η τύπισσα θα αλλάξει νούμερο. Όποιος θέλει ας συνδράμει...για έναν τόπο με λιγότερα ζώα :rip:

lol, πλάκα κάνεις!

Γιατί δεν τον αναφέρεις; Ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη για αυτά;

Λογικά Οργανισμός Εργατικής Εστίας.Αυτό γράφει απ' έξω ο κατάλογος με τα ξενοδοχεία/δωμάτια

Aναφορά στη Εργατική Εστία ...

εγγραφη και οταν την παραδωσεις να ζητησεις αριθμο πρωτοκολλου ;) ;) .

Ρε ποιες καταγγελίες λέτε...

Χρησιμοποίησε το τηλέφωνο του ξενοδοχείου σαν ρόζ γραμμη με φίλους σου, σαν πιτσαρία για κωφάλαλους κλπ. Ανάρτησε το και σε κανα τηλεκαρτείο και γενικώς be lentis, it is soooo cool... :p

Το κόβεις μόλις πει "ήμαρτον" τρεις φορές συνεχόμενα ψαλλόμενο σε βυζαντινό ρυθμο...

Έκανα μία ψευτοκαταγγελία στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (στο site βασικά έστειλα μήνυμα)

@Επίπεδο1 :p : Έχω αρχίσει τις ενέργειες μου :happy2::happy2: αλλά η επίθεση πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Πρέπει να συνδράμουν όλοι.:spam::spam::spam:

Πήρα και εγώ σαν δικαιούχος δύο εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και περιχαρής άρχισα τα τηλέφωνα.

Λόγω της δύσκολης ημερομηνίας που ήθελα και της περιόδου που άρχισα να ψάχνω, οι επιλογές ήταν λίγες (εώς καθόλου). Φτάνω λοιπόν και στην όμορφη Σκιάθο...:

Ξενοδοχείο 2* "ΤΕΛΛΗΣ" , Αγ.Παρασκευή, Τσούρου Σταυρούλα τηλ.24270/49350

-Καλημέρα σας.

-Καλημέρα.

-Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δίκλινο δωμάτιο για Αύγουστο 4-11.*

-Άντε βρε ηλίθιε, κοινωνικού τουρισμού, θέλετε και Αύγουστο. ... και το κλείνει

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

*εδώ "κατάλαβε" λόγω των 7 ημερών ότι έχω εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού.

Και κάπου εδώ γίνομαι και εγώ κακός και αποφασίζω ότι μέσα στον επόμενο μήνα η τύπισσα θα αλλάξει νούμερο. Όποιος θέλει ας συνδράμει...για έναν τόπο με λιγότερα ζώα :rip:

Ειναι υποχρεωμενη να τα παρει?

Αν ναι , βαλε κανα φιλο σου να κλεισει εκεινη την περιοδο, μην πεις τπτ και μολις πας πετα τα στα μουτρα της και δες ποσο ομορφα σου κλανει τα @@...και αν πει μα και μου ΕΟΤ ftw.

κανα μία ψευτοκαταγγελία στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (στο site βασικά έστειλα μήνυμα)

+1 στο:spam::spam: Βλέπω να παίρνεις Packet loss:P

Αυτό γίνεται πάαααρα πολλά χρόνια τώρα... κανένας δεν κλείνει τέτοια εποχή κοινωνικού τουρισμού, πολύ σπάνιο εως αδιανόητο... καταγγελίες και τέτοια δεν πιάνουν... εδώ κοντεύει να καταρεύσει η χώρα και το σύστημα, ποιός θα ασχοληθεί με αυτό...

To spam/βία επίσης δεν είναι λύση... από την μια καταλαβαίνω το άγχος ενός ανθρώπου που περιμένει μέσα σε 3 μήνες να βγάλει τα λεφτά των 12, αλλά από την άλλη είναι και ο μλ που δεν έχει να τα πληρώσει και είναι η μοναδική του ευκαιρία να πάει διακοπές...

φίλε μου δεν έχεις πολλές επιλογές... ή το καταπίνεις με μια σόδα και γουστάρεις ή κάνεις αποχή απ'ότι σε εκνευρίζει και είναι αντίθετο των πιστεύω σου ή αλλάζεις χώρα, πλανήτη κτλ... :dots:

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Jaco. Σε περίοδο αιχμής δεν θα σου δώσουν δωμάτιο με εισ. κοινωνικού τουρισμού, εκτός εάν το συνδυάσεις με το να δώσεις και κάποια χρήματα. Κατά τα άλλα, εγώ ΄που χρησιμοποίησα φέτος για πρώτη φορά εισ. κοιν. τουρισμού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος(4* ξενοδοχείο, άψογο φαγητό, 3 γεύματα) με ελάχιστα χρήματα.

Ειναι υποχρεωμενη να τα παρει?

Αν ναι , βαλε κανα φιλο σου να κλεισει εκεινη την περιοδο, μην πεις τπτ και μολις πας πετα τα στα μουτρα της και δες ποσο ομορφα σου κλανει τα @@...και αν πει μα και μου ΕΟΤ ftw.

Αναλόγως τις κλίνες που διαθέτει το κατάστημα, είναι υποχρεωμένη να παρέχει στον ΟΕΕ το 30-40% αυτών.

Οπότε μπορούσε να πει απλά "Σε πρόλαβαν. Πήρες κ εσύ πολύ αργά"

Αλλά από την απάντηση της φάνηκε ότι μάλλον σε κανέναν δεν ψηνόταν να δώσει Αύγουστο.

Τέλοσπαντων, θα γυρίσει ο καιρός, θα ..πάρει τα @@ μου κάποτε και η αμάμητη....:devil:

Για την ώρα έχω κλείσει πάντως Ζάκυνθο. Πιστεύω θα περάσω και καλύτερα

Και κλείνω με μία ευχή: /die bitch

πάντως δεν είναι συ μπεριφορά αυτή.. θα μπορούσε να πει λυπάμαι, αλλα δεν έχουμε... εγώ πάντως, αμέσως θα την ξαναεπαιρνα τηλέφωνο και θα έτρωγε το βρίσημο της ζωής της!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.