nikpony Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2008 Καλημέρα σας,Υπάρχει κάποιο service των windows που να χρειάζεται να είναι πάντα ΟΝ για να δουλεύουν και να ανοίγουν όλα;Γιατί αντιμετωπίζω το εξής:έχω έναν win2000 en prof και σε άκυρα σημεία,σταματάει να τρέχει ότι κι αν του πω.Δηλαδή κάνω κλικ στη σύνδεση του ίντερνετ και δεν την ανοίγει,σαν να μην την πάτησα ποτέ,πατάω στα services και πάλι το ίδιο.Τι γνωρίζεται επ' αυτού;
jpavly Ιούνιος 26, 2008 #2 Ιούνιος 26, 2008 Να το πάρουμε λίγο πιο αναλυτικά; Τι εννοείς σύνδεση του Internet?Και γιατί φαντάζεσαι ότι φταίει κάποιο service? Έχεις πειράξει κάποια;Χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τo PC σου, προγράμματά σου, σύνδεση σου κλπ.
nikpony Ιούνιος 26, 2008 Author #3 Ιούνιος 26, 2008 Την dial up εννοώ.Το εικονίδιο της dial up δεν σηκώνεται από ένα σημείο και μετά.Έχω το Panda Antivirus το τελευταίο περασμένο και το Pc είναι Core2 Duo 2.2 Ghz,2 GB Ram.Κάποια στιγμή είχα πειράξει ένα service(το messenger αν θυμάμαι καλά)γιατί μου πέταγε ένα μήνυμα που έλεγε συνέχεια για έναν ιό και κάτι τέτοια,και μου λεγε να πάω σε μια σελίδα hotfix.com και κάτι παρόμοιες.Είναι κλασσικό το μηνυματάκι,παιζει πολύ.
nikpony Ιούνιος 26, 2008 Author #4 Ιούνιος 26, 2008 Να σημειώσω επίσης ότι έχω τρέξει scan με Panda,Registy Mechanic και Ad aware και καθάρισα ότι βρήκε.
jpavly Ιούνιος 26, 2008 #5 Ιούνιος 26, 2008 1) Πέτα το panda2) Πέτα τα Windows 2000 και βάλε XP, αλλιώς βεβαιώσου ότι τουλάχιστον έχεις το Service Pack 4 περασμένο.3) Πέρνα μία βόλτα από τον οδηγό στην υπογραφή μου..
nikpony Ιούνιος 26, 2008 Author #6 Ιούνιος 26, 2008 Ναι ξέχασα να σου πω ότι είναι SP4 ήδη τα Win μου.Δεν αξίζει λες το Panda;Και ποιο προτείνεις;Να σημειώσω και εδώ ότι το εν λόγω μηχανάκι κάνει τη δουλεια του proxy σε ένα μικρό δικτυάκι και απλώς έβαλα 2000 γιατί με XP δεν έπαιζε το Wingate που είναι για να μοιράζει το internet.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.