Jump to content

Βοήθεια στο Photoshop

Antonisjk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρίσκομαι στα πρώτα βήματα (νηπιακά θα έλεγα) του photoshop. Έχω βάλει σκοπό να κάνω κάτι πολύ απλό. Το έψαξα, το ξαναέψαξα, αλλά δεν το κατάφερα :baby: Έτσι λοιπόν ζητώ την βοήθειά σας...

Φανταστείτε ότι έχουμε ένα σήμα μιάς ομάδας (βάλτε στο μυαλό σας οποιοδήποτε σήμα) και θέλω να του αλλάξω τα χρώματα του. Π.χ. στο σήμα της ΑΕΚ, να κάνω τον δικέφαλο μπλέ, το background άσπρο... Ξέρει κανείς πως στο καλό γίνετε, να μου ρίξει τα φώτα του;:o

Κανε selection το σημα και μετα hue saturation(παιξε με τις ρυθμισεις,colorize)

Καλύτερα κάνε new layer μετά κάνε selection το σήμα που θες απο το αρχικό layer, αλλα πήγαινε στο new layer και γέμισε εκεί το selection σου με ότι χρώμα θές με τον κουβά.

Σου προτείνω αυτό τον τρόπο ωστε να μήν παίζεις πάνω στην αρχική εικόνα..;)

Οκ, παίδες, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το πρόβλημα ήταν ότι ο "κουβάς" δεν φαινόταν στα buttons του photoshop. 'Επρεπε να κρατήσω πατημένο το mouse πάνω σε άλλο κουμπί για να το εμφανίσει. Και πάλι σας ευχαριστώ

Η δεύτερη μέθοδος είναι πιο ελεγχόμενη. Μπορεις αντι για κουβά να δοκιμάσεις πινελο με μικρή μύτη και υπομονή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.