Jump to content

αγορα οθονης 19"

JIMMI 17

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας! ψαχνω για οθονη στις 19" με τιμη μεχρι τα 200 ευρω, χρησιμοποιω αρκετα επεξεργαστη κειμενου και ινερνετ και σπανια παιχνιδια. Γι αυτο σκέφτομαι για "τετραγωνη" οθονη. Δεν εχω δει παντως πως δουλεύει κανεις κειμενο σε wide..

εχω εντοπισει κυρίως οθονες LG (την L 1953S-SF) και την Samsung Syncmaster 943N.

υπάρχει κάποια συμβουλή?

• 3 weeks later...

κοιτα για να εχεις on site support παρε ειτε lg ειτε philips

παντως εαν παιζεις αρκετη ωρα παρε κανα καλο μοντελο

• 4 weeks later...

Αν και λίγο καθυστερημένα προτείνω Asus TFT 19" VW198T

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1104691

Σε οθόνη wide θα μπορείς να βλέπεις σε επεξεργαστή κειμένου τις σελίδες διπλά δίπλα.

Εκτός από παιχνίδια είναι χρήσιμο και σε ταινίες.

Για επεξεργασία κειμένου, πάρε κάποια 4:3, που μπορεί να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες. Και θα έχεις όλη την οθόνη ωφέλιμη. Εμένα η Eizo 17' που έχει τη δυνατότητα, ουσιαστικά μου προσφέρει ωφέλιμη ανάλυση σελίδας, καλύτερη και από 24'' TFT.

Πήρα χθές την PHILIPS 190CW8FB BLACK απο e-shop , και έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα και την τιμή της(μόνο 148Ε).

• 3 weeks later...

τελικα αγορασα την LG L1953T-SF 19" (e-shop στα 185 euro) οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. επειδη εχω παλια καρτα οθονης οι επιλογες μου ηταν αναγκαστικα σε αναλυση 1280Χ1024. με την αλαγη οθονης (απο 17" παλια) μου φαινεται οτι βρισκομαι σε αλλον υπολογιστή! δεν δουλεψα ακομη αναλυτικα τον επεξεργαστη κειμενου αλλα απο μια συντομη δοκιμη δεν συναντησα καποια δυσκολια, μπορω να δουλευω σε μια σελιδα οπως και παλια αλλα πιο ανετα.

θενκς για τις συμβουλες σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.