Jump to content

Toyota Corolla Verso 2004 στα 12.500e

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

35.000km

1.6 με όλα full μέσα + δερμάτινο σαλόνι.

Αξίζει; Βασικά δεν έχω τον χρόνο να ψαχτώ με αυτοκίνητα απλά έτυχε αυτή η περίπτωση. Εϊναι πολύ καλοδιατηρημένο. τα περισσότερα km τα έγραψε στο δρομολόγιο Ρουμανί-Ελλάδα. Δεν το είδα. Η γυναίκα μου είπε.:happy:

Παίζει βέβαια και η περίπτωση να δώσω Terios (90.000km) '97+5000 για να το πάρω. (το οποίο terios έχει ήδη αλλάξει μια μηχανή πρόσφατα:mad: και σαν αυτοκίνητο...καίει αρκετά)

ΓΙα πέιτε απόψεις για το αυτοκίνητο. Δεν έχω ιδέα από τη αγορά αυτοκινήτων εδώ και χρόνια.

Κοίτα, η τιμή είναι καλή έως πόλύ καλή. Και τα χιλιόμετρα είναι λίγα (το αν είναι πραγματικά είναι άλλο θέμα). Αν είναι να σου πάρει και το Terios για 7500 (που φαίνονται πολλά), τότε γενικά οι προδιαγραφές είναι πολύ καλές, αν το αυτοκίνητο είναι αυτό που λες...

Σήμερα που είπε κάποιος που έχει το 2007 μοντέλο ότι ο κινητήρας των 1600 (108 ίπποι) είναι λίγος για αυτο το αυτοκίνητο...:...:

Κοιτα αν θες να το πατας σαφως δεν αρκει ο 1600 σε αυτο τον ογκο αλλα εννοειται αν θες να το πατας δεν θα παρεις και τετοιο αυτοκινητο.

Για την χρηση που προοριζεται (κουβαλημα:p) πιστευω ειναι αρκετος ο 1600.

Δεν εχω αμεση εμπειρια απο το verso αλλα η απλη 1600 που εχει περασει απο την οικογενεια πηγαινε μια χαρα οποτε αναλογικα θα πρεπει να κινειται αξιοπρεπως.

Βασικα ο μονος σιγουρος τροπος να δεις αν σου κανει ενα αυτοκινητο γενικοτερα ειναι δια της δοκιμης...

Για να δεις που κυμαινονται οι τιμες κανε μια βολτα απο τα γνωστα, xe.gr και autotriti.gr :)

με 12.000ευρω παιρνεις το νεο Citroen C4 sedan του κουτιου.

εγω γι αυτο που λες και εφοσον ειναι σε αριστη κατασταση θα το παιρνα το πολυ με 10.500.

Toυ κουτιου οταν λες εννοεις μεταχερισμενο? Γιατι καινουργιο με 12000 δε νομιζω.

Snips αφου τοσο καιρο με το τεριος δεν ειχες προβλημα το κορολλα θα σε υπερκαλυψει. Αλλα να το πας σε σοβαρο μηχανικο εμπιστοσυνης και σε φαναρτζη να το τσεκαρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.