Jump to content

Αγορα νέου τροφοδοτικου.

performer

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Από θόρυβο πώς πάει; Πήρα το ίδιο σε 520 όμως. Μόλις ανάβει ο υπολογιστής δεν ακούς τίποτα, αλλά μετά από 5 περίπου λεπτά που στρώνουν οι θερμοκρασίες εκεί μέσα, πλέον ακούγεται ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι κάνει ιδιαίτερο θόρυβο, απλά θα ήθελα να ακούγεται πάντα όπως τη στιγμή που ανάβει το σύστημα: σα να μη λειτουργεί σχεδόν. Το παλιό μου έτσι ήταν, δεν ακουγόταν τίποτα απολύτως. Θα το ανοίξω αύριο - μεθαύριο να δω τι μπορώ να κάνω. Ίσως να δώσω στον ανεμιστήρα κάνα σταθερό 7άρι βολτ να δω πόσο ακούγεται.

εχω ενα ανεμιστιρι της ττ και αν δουλευει αυτο ,κανει τον περρισοτερο θορυβο.το εβγαλα λοιπον απο την λειτουργια για να σου απαντησω.οχι δεν κανει καθουλου θορυβο!!!!!:)

:cry: Δεν κάνει; Δεν ακούς τίποτα δηλαδή;

Εμένα τι σκ@τα παθαίνει ρε γαμώτο. Μόλις ζεσταθεί αρχίζει. Σαν να γυρνάει τέρμα ο ανεμιστήρας.

το δικό μου 620W CMPSU-620HXEU http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=935638

δεν ακούγετε καθόλου και όταν λέμε καθόλου εννοούμε καθόλου , αν και έχει να τροφοδοτήσει το PC της υπογραφής μου :)

Ακριβώς. Το corsair 620 και τα seasonic είναι τα πιο αθόρυβα τροφοδοτικά που έχω δει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.