ultraex2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 παιδια μια βοηθεια σημερα μου πηραν δωροενα σετ πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματακαι εχω δυο υπολογιστες.......... μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μια συσκευουλα και αλλαζαμια οθονη με δυο υπολογιστες με το ιδιοπληκτρολογιο και ποντικι με καλωδιο ομωςτωρα με αυτα τα ρημαδια τι κανουμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 υπαρχει ειδικο switch γι αυτη τη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Δες και αυτή τη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούνιος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Δες και αυτή τη λύσηSynergyΠαρόμοιο, μόνο που υποστηρίζει και Linux και mac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 προφανως αυτο γινεται μεσω δυκτυου λιγο πουτο ειδα εγω θελω σαν την συσκευη που εγωαλλα υποστηριζει μονο ενσυρματα με ενα πατημα του scrool lockκαι μολις αλλαξει στο αλλο pc ενα esc και τελειωσα κατι τετοιο ψαχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.