d@mi@NOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Λοιπον παιδες τεντωστε τα ματακια σας και ριξτε τα φωτακια σας, γιατι θα το πεταξω και θα κλαιω τα λεφτακια μου!! Κοιταξτε μετα απο εγκατασταση των xp και ολων των απαραιτητων προγραμματων στον καινουριο μου σκληρο, χθες μου εμφανιστηκε ενα προβλημα , πολυ σπαστικο! Λοιπον παταω το κουμπακι για να παρει μπρος το τερας μετα αρχιζει να φορτωνει με την γνωστη μπαρα τα χp, μολις τελιωσει βγαζει την μπλε οθονη που λεει :καλως ηλθατε και μενει εκει το μ@λ@κισμενο!! Εγω παταω Ctrl+Alt+Del και ανοιγει το παραθυρο των εργασιων και τερματιζω τον explorer.exe και μετα παω και κανω νεα εργασια και τον ξαναπερναω μεσα. Μετα απο αυτο μου βγαζει κανονικα τα εικονιδια και ολα τα σχετικα, δουλευει δηλαδη κανονικα... αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο συνεχεια ρε παιδια! Μηπως ξερει κανεις πως να το κανω να ανοιγει κανονικοτατα???
Qlim4X Ιούνιος 25, 2008 #2 Ιούνιος 25, 2008 δοκίμασε να κανείς restor point γιατί κάτι μάλλον το πείραξεαυτό συμβαίνει όταν κάνεις πολλές εγκαταστάσεις χωρίς ρεσταρτ
d@mi@NOS Ιούνιος 25, 2008 Author #3 Ιούνιος 25, 2008 Αντε! και τι ειναι αυτο το restor point?? εγω ετρεξα το msconfig και εβγαλα καποια προγραμματα που δεν θελω να ανοιγουν κατα την εκκινηση και το αφησα ελαφρυ,αλλα παλι τα ιδια κανει...
Qlim4X Ιούνιος 25, 2008 #4 Ιούνιος 25, 2008 αν θυμάμαι καλά κατά τιν εκκίνηση πάτα F10 να σου βγάλει επιλογή safe mode μετά μπες και πάτα restor older point. και επιλεγείς ένα πιο παλιό boot που έμπαινε κανονικά
apostolis22 Ιούνιος 25, 2008 #5 Ιούνιος 25, 2008 F8 πατάς . Όταν σε ρωτήσει ναι η όχι θα πατήσεις το όχι νόμιζω για να σε βάλει στο restore
gkatsogr Ιούνιος 25, 2008 #6 Ιούνιος 25, 2008 F8 πατάς . Όταν σε ρωτήσει ναι η όχι θα πατήσεις το όχι νόμιζω για να σε βάλει στο restoreΣωστός!
ΝTG Ιούνιος 25, 2008 #8 Ιούνιος 25, 2008 μια στο 100μυριο....αλλα παιζει να πιασει...κανοντας repair απο cd των ΧΡ ..(πατας το πρωτο R ..εκει που λεει για recovery console)θα τρεξεις την εντοληexpand d:\i386\explorer.ex_ c:\windowsoπου d το γραμμα που αντιστοιχει στο cd me ta XP..παιζει και η λυση να πατησεις το δευτερο R ..και να περασεις τα win απο πανω..χωρις να χασεις κατι απο μεσα..αλλα ξεκινα απο το πρωτο.
SpawNerGR Ιούνιος 26, 2008 #9 Ιούνιος 26, 2008 Κάνε ένα chkdsk απο το recovery console κ αν δεν δουλέψει, πάνε για επανεγκατάσταση!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.