harogeo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Καλησπέρα σε όλους,Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω κινητό.Επίσημα φοράει την 2.2(αν θυμάμαι καλά) και μου ζητήθηκε αν γίνεται να περαστεί η gingerbread.Αλλά όπως θα ξέρετε δεν διατιθεται επίσημα από την Ελληνική version του online καταστήματος της Samsung.Έριξα μια ματιά στο xda(θυμήθηκα εποχές windows mobile)και βρήκα πάρα πολλές custom/cooked roms κτλ.Επειδή όμως είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και δεν μπορεί να μου το αφήσει να πειραματιστώ με τις custom,ερχομαι και σας ρωτώ.Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος και πιο γρήγορος τρόπος να περαστεί το νέο λογισμικό?Αν ναι αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 δυστυχώς όχι, πρέπει να κανεις root Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Σε ολα δεν πρεπει να κανεις Root?Και στο ZTE και στο P500..δεν εχω ασχοληθει ακομα τα εχω σε bookmark:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 ne σε όλα, εκτος σε κάποια όπου είναι ήδη ξεκλείδωτα. Δηλαδή κανεις root αλλα σε αφήνει να κανεις flash ότι firmware θέλεις χωρίς άλλη προδιαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιούλιος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Μια διευκρίνιση,αυτές οι custom roms έχουν Ελληνικά μέσα ή πρέπει να βάλω εγώ(και αν ναι πως?).Και κάτι τελευταίο.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη rom?Κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.