Jump to content

Samsung HD501LJ -> RMA

l2phile

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες σήμερα "τα έπαιξε" ο εν λόγω σκληρός.

Από χθες άρχισε να σέρνεται το πισί και σήμερα άρχισε να μου πετάει και το τορρεντ στα αρχεία που ανέβαζα/κατέβαζα error:Cylindric (μισό να το ξαναπετάξει για δεν το θυμάμαι)

EDIT:Error: Data Error (cyclic redundancy check)

Βάζω και μία ταινία 720p (4GB) και φόρτωνε 2λεπτά .WTF αναφωνώ;;;;:-O:-O:-O

Ρε μπας λέω να τα φτυσε. Ενεργοποιώ το S.M.A.R.T. από bios και πέρνω μήνυμα στο boot "κάνε back-up asap γιατί ο δίσκος πεθαίνει"

Βάζω και το ΗDDLIFE και μου πετάει το εξής ωραίο:

64996618ro7.jpg

Ε τώρα κάνω back-up, όσο μπορώ, καθώς μου πετάει πολλά προβλήματα (ακούγεται κ ο σκληρός που και που όπως έκαναν παλιά οι δισκέτες)

To θέμα είναι ότι:

1ον) ο σκληρός δουλεύει ακόμη (μόνο στα linux δεν τον βλέπει πλέον καθόλου)

2ον) τον πήρα από e-shop

οπότε τι θα γίνει; θα μου τον αλλάξουν ή θα αρχίσουν τις π..ες;;:whistling:whistling (μα δουλεύει, και αντιγράφει και και και)

Επίσης πλέον αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει στο e-shop.Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

ι) Μου δίνουν πίστωση στην τελευταία τιμή του (την οποία δεν ξέρω φυσικά)

ιι) Μου δίνουν πίστωση στην τιμή αγοράς του (με τίποτα φαντάζομαι.έκανε 111ευρά)

ιιι) Μου δίνουν το επόμενο μοντέλο των 500GB?

iv) Παίρνω τα @@ μου :upside::upside::upside:

EDIT: Το πρωί δεν υπήρχε. Τώρα θα τους επιστράφηκε κανένας από service και έχουν απόθεμα

Όποιος έχει εμπειρία με σκληρούς και e-shop ας απαντήσει plix plox

Ααα μάλιστα.

Καλά εάν έχει τόσο crap service όπως λέτε και εσείς, πως αντέχει ακόμη αυτό το μαγαζί;

Αν είναι εντός εγγύησης και έχεις την απόδειξης αγορας τότε δικαιούσαι ακριβώς το πόσο που τον αγόρασες τότε, ή αντικατάσταση του με νεό.

Στην θέση σου θα έψαχνα να βρω τον αντιπρόσωπό της Samsung κατευθείαν για στο e-shop δύσκολα θα βρεις άκρη

Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι. Πήγαινε η μέσω Samsung η μέσω της αντιπροσωπείας της Samsung.. Δοκίμασε βέβαια και στο e-shop να δεις τι θα σου πουν.

Μετά από αυτό πάντως, μακρυά από e-shop. Πολύ μακρυα.

Και εμενα τα επαιξε ενας Samsung HD501LJ προσφατα, μαλλον λογω της ζεστης γιατι τους ειχα διπλα διπλα.

Εγω για το e-shop δεν μπορω να πω...ειχα ελατωματικα ramακια και τα πηγα Σαββατο και την Δευτερα τα παρελαβα...Ασε που δεν ηταν ολοκαινιουργιο το κουτι και ηταν το παλιο...και ισως να μου αλλαξαν μονο το 1 ramακι...αλλα δεν βαριεσαι...παιζουν...

Τωρα για τον δισκο σου....καλη τυχη...παλι καλα που μπορεσες να κανεις κατι και να σωσεις αρχεια...φαντασου να τα εφτυνε και να τα εχανες ολα...οπως ο δικος μου που τον χτυπισα λιγο στην πορτα και πεταξε την κεφαλη :rip:

A ξεχασα να πω οτι ο δικος μου τα επαιξε την ωρα που επερνα backup! Αυτο και αν ειναι συμπτωση-γκαντεμια!

Πάντως φίλε αφού δεν έχασες τα αρχεία σου να είσαι ευχαριστημένος. Εγώ θα προτιμούσα να μην τα έχανα και ας πλήρωνα καινούριο σκληρό σε έναν WD που πρόσφατα μου χάλασε

Πάντως φίλε αφού δεν έχασες τα αρχεία σου να είσαι ευχαριστημένος. Εγώ θα προτιμούσα να μην τα έχανα και ας πλήρωνα καινούριο σκληρό σε έναν WD που πρόσφατα μου χάλασε

Καλά εκεί στάθηκα τυχερός. Και τα έπαιρνα την πιο πολύ ώρα σε καλή ταχύτητα (8ΜΒ/δευτ.)

Βέβαια αντιγράφω και κάτι άλλα τώρα (μήπως και από το ζόρισμα τα τινάξει εντελώς) και πιάνει 50-500ΚΒ/δευτ MAX.

Πάντως πήρα το e-shοp τους εξήγησα, και μου λένε "φέρτον από εδώ να του ρίξουμε μια ματιά, πάντως δεν νομίζω να έχει πρόβλημα :whistling"

Καλά το τελευταίο δεν το είπαν :jump: ...ακόμη

Τέλοσπαντων, θα το πάω σε λίγο και ότι γίνει.

Πείτε και κανένα τρόπο για σίγουρο κάψιμο.(εντός εγγύησης)

Αν τον κοπανάω όπου βρω όπως πάω με το λεωφορείο κέντρο, θα πιάσει;:tongue:

Τον πήγα ε-σοπ σήμερα, μου καναν 100 ερωτήσεις και τελικά μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σε ΜΟΝΟ 5 ημερούλες.

Από τώρα περιμένω ότι θα μου πούνε "Μα δουλεύει" αλλά ελπίζω

Ενα σου λεω samsung και e-shop φονικος συνδιασμος.Και οι 2 εταιριες ειναι απαραδεκτες.

Ναι για την σάμσουνγκ το είχα πει από σήμερα το πρωί ότι δεν ξαναπαίρνω*. Το ι-σόπ είχε την τιμητική του μόλις βγήκα από το κατάστημα. Δεν ξέρω τι έφταιγε ο φίλος μου που ήρθε για βόλτα

*Είναι ο 3ος σάμσουνγκ που είχα πάρει και ο 1ος από αυτούς που χάλασε...και όπως βλέπετε στην πρώτη εικόνα Χρόνος λειτουργίας: 3μήνες 11μέρες...ότι και να πω.

Βασικά μία ερώτηση. Στο πλαίσιο μου είχαν πει για κάτι μνήμες "αν είναι χαλασμένες, θες αλλαγή ή πίστωση;" Λέτε να παίζει αυτό και στο ί-σοπ μήπως πάρω κάναν ΔυτικόΨηφιακό;

• 2 weeks later...

Μου στειλαν μνμ σήμερα το πρωί (12:00) "Περάστε από το κατάστημα. Ο σκληρός αντικαταστάθηκε"

Πάω κ εγώ περιχαρής να παραλάβω.

Μιλάω με τον πωλητή. Του λέω αν μπορώ να πάρω κάποιον άλλον σκληρό. Στην αρχή δεν το έψηνε. Μετά έκανε ένα τηλέφωνο στους ανωτέρους :o του έδωσαν το ΟΚ, μου δίνει κάτι χαρτιά να υπογράψω και με στέλνει στην ταμία.

Περιμένω ουκ ολίγον να εξυπηρετηθώ και ξαφνικά μέσα από την ομίχλη ξεπροβάλλει ο σκληρός μου. Υπογράφω ότι τον παρέλαβα..."ουπς μισό να τον ανοίξω, της κάνω". Τον ανοίγω και βλέπω έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.... Samsung...

-Μα μίλησα με τον νεαρό εκεί και μου είπε ότι θα μου δώσετε WD.

-Εγώ δεν ξέρω τπτ, μίλα με τον νεαρό που συνεννοήθηκες.....

Γυρνάω στο γραφείο, καπνός ο νεαρός. Είχε πάει για διάλειμμα. Περιμένω περιμένω τπτ. Ρωτάω τους άλλους πωλητές "Μα δεν γίνεται να πάρεις πίστωση και κάτι άλλο μου λένε. Αφού η samsung έφερε πίσω άλλον πρέπει να πάρεις αυτόν"...καλά σκέφτομαι θα περιμένω.

Έρχεται το παλικάρι, του λέω το και το. Ναι μου κάνει, έπρεπε να μου φέρεις τον καινούριο για να τον επιστρέψουμε και να πάρεις τον WD :confused:

Τέλοσπαντων μετά από πολλές καθυστερήσεις και πήγαινε έλα κατάφερα να έχω στα χέρια έναν ολοκαίνουριο WD.

Συνολική διάρκεια: 50 λεπτά

Ηθικό δίδαγμα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ E-Shop

Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά μπορείς να τρέξεις το διαγνωστικό utility της κάθε εταιρίας και να τους πας ότι βγάζει failure οπότε δε μπορούν να σου αρχίσουν μα γράφει μα κάνει και λοιπές άλλες τέτοιες δικαιολογίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.