Jump to content

Πανελληνιες...

theo_mich

Recommended Posts

ναι φιλε απο κατερινη ειμαι...εγω πηγαινα στο 2ο που ειναι διπλα στο γηπεδο του πιερικου....το 4ο οταν ειμουν στο λυκειο ειχε τις καλυτερες γκομενες απ ολα τα λυκεια της κατερινης....

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

εγω δυστυχως επεσα σε εποχη κυκλοφοριας μπαζων :hehe: (ειδικα στο 4ο)

ps. βγηκαμε off topic στο off topic...:p

μην μου λες τετοια τωρα:crazy:.. εμαθα οτι ειναι ωραια:hm: παντως ο αδερφος μου με παρακαλαει να παω εκει για να ερχεται διακοπες:p

Το τραγουδι Χανιολες ψ***ς το εχεις ακουσει ? λογικα καλα θα περασεις :hehe:

Παντος εγω παιδια σας ζηλευω...αρχησα τα καλοκαιρινα...:rant: μακαρι να περασουμε και εμεις του χρονου με τοσο καλους βαθμους....και να πετυχουμε τον στοχο μας (πληροφορικη πειραια ή αθηνας)...αυτα τα μαθηματικα ειλικρινα μας εχουν φαει την ζωη....η φυσικουλα τρωγεται...την παλευουμε...τα Μαθηματικα ομως ειναι...:whistle2:

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σας...:fun:

Φλώροι.

Εγώ έδωσα 14+12+9 (ξανάδωσα 2η φορά) = 35 μαθήματα.

Με 6 μαθήματα θά 'χα γράψει 21/20 :p

Φλώροι.

Εγώ έδωσα 14+12+9 (ξανάδωσα 2η φορά) = 35 μαθήματα.

Με 6 μαθήματα θά 'χα γράψει 21/20 :p

καμια σχεση.. ηταν 12 τα μαθηματα αλλα τα θεματα που 'βαζαν ηταν του στυλ ''ποσο κανει ενα και ενα?'' σε σχεση με αυτα που μπαινουν τωρα.

Επιτελους ομως ξυπνησαν και θα σταματησουν τις κ**πανελληνιες... τυχεροι οσοι μπαινουν τωρα στο λυκειο..

Το τραγουδι Χανιολες ψ***ς το εχεις ακουσει ? λογικα καλα θα περασεις :hehe:

Παντος εγω παιδια σας ζηλευω...αρχησα τα καλοκαιρινα...:rant: μακαρι να περασουμε και εμεις του χρονου με τοσο καλους βαθμους....και να πετυχουμε τον στοχο μας (πληροφορικη πειραια ή αθηνας)...αυτα τα μαθηματικα ειλικρινα μας εχουν φαει την ζωη....η φυσικουλα τρωγεται...την παλευουμε...τα Μαθηματικα ομως ειναι...:whistle2:

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σας...:fun:

παλικαρε συμβουλη απο τον παλιο:hehe::hehe: :

ασχολησου με μαθηματικα και φυσικη υπερεντατικα, τα αλλα πολυ χαλαρα-μην σου πω παρατα τα..

εγω βιολογια και αοδε δεν ειχα διαβασει καθολου.. στο φροντιστηριο πηγαινα μια στις τρεις. την μερα πριν το μαθημα διαβασα ενα 15ωρο και το πεταξα το 95αρι... so οργανωσε το χρονο σου και μην ασχολεισαι πολυ με τις ορχιδέες(αοδε,προγραμματισμο,βιολογια κτλ)

ps. προς θεου μην παρεις μαθηματικα γενικης παιδειας, θελουν διαβασμα..

τα γενικης ειναι τσαμπα μοναδες τα μαθηματικα, διαβαζεις λιγο τις πιθανοτητες και πας για 20.

@sotiris, μιλας για δεσμες ετσι?

εγω την δευτερη φορα που εδωσα, δλδ περσι, ελυνα θεματα απο δεσμες μαθηματικα κυριως αλλα και φυσικη, ειλικρινα με αυτα που εβαζαν στις δεσμες μερικες χρονιες, σου επεφταν τα μαλλια, τα δικα μας τωρα δεν ειναι τπτ.

Όχι, μιλάω για το νέο σύστημα και 2000 generation.

Δέσμες ήταν 4 μαθήματα, με δικαίωμα να κρατήσεις.

Προσωπικά προτιμώ λίγα και δύσκολα, παρά πολλά και εύκολα.

Διότι το 1+1 εύκολα είναι να το λες, αλλά αν κάνεις μια αντιπαραβολή ότι έπρεπε να έχεις διαβάσει και λογοτεχνία, θρησκευτικά, ιστορία, αρχαία, πλην της έκθεσης, για να γίνεις -τελικά- χημικός, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.

Επίσης τα "εύκολα" θέματα δεν ευνοούν αυτόν που ξέρει ;)

Δηλαδή εγώ που τα έλυνα γενικά όλα, με τα "εύκολα" θέματα το 20 πολλές φορές το έχανα λόγω κάποιου λάθους απροσεξίας σε πολλαπλή επιλογή κλπ.

Είναι και στον άνθρωπο όμως, πάντως τα 12 μαθήματα δεν είναι 6, τα 6 είναι 2 βδομάδες, τα 12 είναι ένας μήνας, έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Επιτελους ομως ξυπνησαν και θα σταματησουν τις κ**πανελληνιες... τυχεροι οσοι μπαινουν τωρα στο λυκειο..

To μεγαλυτερο λάθος αν γίνει.

Το παρόν συστημα μπορεί να είναι λίγο άκαμπτο και παλιό, αλλά έχει το αδιάβλητο.

Ποιος θα κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια και θα μένουν;

Ξες ποσοι κουμπαροι, θειοι, μπατζανακηδες, ξαδερφια θα ρουσφετολογήσουν;

Πανελληνιες και πάλι πανελλήνιες...

Είναι κανείς στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών; Εντυπώσεις; Γιατί προς τα'κει με βλέπω...

To μεγαλυτερο λάθος αν γίνει.

Το παρόν συστημα μπορεί να είναι λίγο άκαμπτο και παλιό, αλλά έχει το αδιάβλητο.

Ποιος θα κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια και θα μένουν;

Ξες ποσοι κουμπαροι, θειοι, μπατζανακηδες, ξαδερφια θα ρουσφετολογήσουν;

Πανελληνιες και πάλι πανελλήνιες...

διαφωνω. οταν λεω οτι ειναι καλυτερα με τις εξετασεις κατευθειαν στα πανεπιστημια εννοω οτι ετσι δεν εχεις τα τελειως ασχετα μαθηματα να σου τρωνε το χρονο.. πχ εγω για μενα που θελω να περασω στο πολυτεχνειο.. δωσε μου ενα λογο να εξεταζομαι στο μαθημα ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.. αν ειναι δυνατον:rant:

στην τελικη πιστευω οτι η λυση για τα προβληματα του ελληνικου εκπαιδευτικου συστηματος ειναι τα ιδιωτικα πανεπιστημια(σιγουρα πολυ θα αρχισετε τις γνωστες αντιδρασεις.. οποιος θελει να το συζητησουμε ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ). Μονο ετσι θα υπαρξει ουσιαστικη προοδος, οπως σε ολες τις ανεπτυγμενες χωρες...

Είναι κανείς στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών; Εντυπώσεις; Γιατί προς τα'κει με βλέπω...

και εγω μαλλον για εκει ειμαι.. σε ποια πολη λες?

διαφωνω. οταν λεω οτι ειναι καλυτερα με τις εξετασεις κατευθειαν στα πανεπιστημια εννοω οτι ετσι δεν εχεις τα τελειως ασχετα μαθηματα να σου τρωνε το χρονο.. πχ εγω για μενα που θελω να περασω στο πολυτεχνειο.. δωσε μου ενα λογο να εξεταζομαι στο μαθημα ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.. αν ειναι δυνατον:rant:

στην τελικη πιστευω οτι η λυση για τα προβληματα του ελληνικου εκπαιδευτικου συστηματος ειναι τα ιδιωτικα πανεπιστημια(σιγουρα πολυ θα αρχισετε τις γνωστες αντιδρασεις.. οποιος θελει να το συζητησουμε ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ). Μονο ετσι θα υπαρξει ουσιαστικη προοδος, οπως σε ολες τις ανεπτυγμενες χωρες...

Μαθαίνεις ΑΟΔΕ γιατί είναι μέρος μιας μορφωσης με ευρυ πεδίο. Διευρύνεις τους ορίζοντες σου και δεν κατευθύνεσαι σε μια τεχνοκρατική μόρφωση, με μόνο στόχο ένα αντικείμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα μαθήματα γενικής παιδείας, πχ Βιολογία.

Τώρα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν διαφώνω. Πολλοί έχουν στρογγυλοκαθίσει στα πανεπιστημια μας και χρησιμοποιούν ως άρμα τους τους φοιτητες για να μην χασουν την ζαχαρένια τους...

Υ.Γ Ηλεκτρολογος Μηχανικός ( κ Μηχανικος Υπολογιστων) εδώ, Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης ;)

Θα σας πω ένα: Είναι απο τις πιο δύσκολες σχολές, σίγουρα η πιο δυσκολη του Πολυτεχνείου.

Μαθαίνεις ΑΟΔΕ γιατί είναι μέρος μιας μορφωσης με ευρυ πεδίο. Διευρύνεις τους ορίζοντες σου και δεν κατευθύνεσαι σε μια τεχνοκρατική μόρφωση, με μόνο στόχο ένα αντικείμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα μαθήματα γενικής παιδείας, πχ Βιολογία.

δεν μπορεις να μιλας για γενικη εκπαιδευση αναφερομενος στην αοδε που ειναι εξιδεικευμενο μαθημα..

Ναι, γεια σας παιδια, και γω 19Κ+ μορια εβγαλα, και δεν ξερω τι να τα κανω. Σωστα, μην τυχον και διαβαζετε δευτερευοντα μαθηματα, παπαντζες ειναι ολα.

:hehe: :hehe:

Ναι, γεια σας παιδια, και γω 19Κ+ μορια εβγαλα, και δεν ξερω τι να τα κανω. Σωστα, μην τυχον και διαβαζετε δευτερευοντα μαθηματα, παπαντζες ειναι ολα.

:hehe: :hehe:

προς τι η ειρωνεια??:hmm:

και εγω μαλλον για εκει ειμαι.. σε ποια πολη λες?

Αν θέλετε να μην δείτε θηλυκό για τα επόμενα 5 χρόνια καλή είναι.

Η σχολή αυτή είναι το αποκορύφωμα του καψίματος.

Για αυτό την έχουν άλλωστε απομονωμένη στο ΕΜΠ.

Ούτε κυλικείο δεν έχει και πηγαίνουν και crashάρον των άλλων(το ίδιο συμβαίνει και με τα parties).

Και δεν ξέρουν τον χριστό τους από μπάλα(μόνιμους πελάτες τους έχουμε).

Παρόλα αυτά πολύ καλή σχολή.

Μαθαίνεις αρκετά πράγματα.

Είναι δύσκολη με αρκετά μαθήματα ανά εξάμηνο.

Αυτά...

PS.Όλα τα παραπάνω αφορούν το τμήμα στο ΕΜΠ.

προς τι η ειρωνεια??:hmm:

Ξαναδιαβασε το thread και αν βρεις μια λογικη προταση, εγω παω πασο. Και γω εκανα απειρες βλακειες στην μαθητικη μου καριερα, αλλα δεν τις προτεινω στους αλλους...

Αν θέλετε να μην δείτε θηλυκό για τα επόμενα 5 χρόνια καλή είναι.

Η σχολή αυτή είναι το αποκορύφωμα του καψίματος.

Για αυτό την έχουν άλλωστε απομονωμένη στο ΕΜΠ.

Ούτε κυλικείο δεν έχει και πηγαίνουν και crashάρον των άλλων(το ίδιο συμβαίνει και με τα parties).

Και δεν ξέρουν τον χριστό τους από μπάλα(μόνιμους πελάτες τους έχουμε).

Παρόλα αυτά πολύ καλή σχολή.

Μαθαίνεις αρκετά πράγματα.

Είναι δύσκολη με αρκετά μαθήματα ανά εξάμηνο.

Αυτά...

PS.Όλα τα παραπάνω αφορούν το τμήμα στο ΕΜΠ.

Τόσο κάψιμο δηλαδή; Για την σχολή στη Θεσ/νίκη ενδιαφέρομαι..δεν πιστεύω να είναι πολύ χειρότερα.

Εγώ είμαι στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΠΘ δεύτερο εξάμηνο. Λίγο πολύ είναι ότι λέει ο Snake. Πάντως στο δικό μου τμήμα έχουμε γύρω στα 10-15 θυλυκά αλλά αντε οι 3 να αξίζουν. Η σχολή είναι δύσκολη κ θέλει διάβασμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.