Jump to content

τι αλλο προτινετε στο w/c μου?

redbighunter

Recommended Posts

λοιπον ειμαι ετοιμος να παραγγειλω και τα υπολοιπα parts για την υδροψηξη μου! υπαρχουν ηδη στην κατοχη μου τα εξης: d-tek fusion cpu block και αντλια swiftech 656! το κουτι μου θα ειναι το cosmos s και απο ψυγεια θα μπουν το thermochill 120.3 και καποιο μονό ακομη! στο νερακι θα μπουν o 8400, η maximus formula και η gtx280!

και σας ρωταω λοιπον: θα ειναι αρκετη η ανωτερω αντλια?

θα μου ανεβασει πολυ την θερμοκρασια στο cpu αν θα μπει στο κυκλωμα και η gtx280?

λεπτο ή χονδρο να ειναι το μονο ψυγειο?

ποιο block προτινετε για την gtx280?

από αντλία θα είσαι οκ

δεύτερο ψυγείο να βάλεις χοντρό ανάμεσα σε cpu - vga blocks για να κατεβάζει τιν θερμοκρασία από τον επεξεργαστή

μπλοκ για gtx280 δεν έχει βγει κάποιο αξιόπιστο σε full body περίμενε καμιά 10 μέρες να βγάλει ο ΕΚ αλλιώς πάρε κάποιο μονό για πύρινα και βαλέ ψυκτρακια παντού

H αντλία δε νοιώθει μη σε απασχολεί.

Το μονό θα μπορούσες να το παραλείψεις.Χωρίς αυτό θα έχεις λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες στην κάρτα αν το παρεμβάλεις πριν,αλλά θα γλιτώσεις τον έξτρα μπελά.

Για vga full cover δεν έχει βγει ακόμα αλλά υπολόγιζε 80-100 και φυσικά μελλοντική συμβατότητα γιοκ.

Απ' την άλλη με universal για πυρήνα θα σου μείνει,ωστόσο επειδή έχουν αλλάξει οι τρύπες στην 280 προς το παρόν θέλει λίγο πατέντα ή να μπουν λίγο στραβά οι βίδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.