Jason Ιούλιος 4, 2008 #21 Ιούλιος 4, 2008 Έκοψα και το plexiglass σήμερα.Με τις UV λάμπες φαίνεται πολύ ωραίο!Τώρα θα ξαναποστάρω όταν βάψω το πλαϊνό και κολλήσω το plexi. Αν σε πρόλαβα και δεν έχεις κολλήσει ακόμα το πλέξι στο καπάκι [πες μου με τι θα το κολλήσεις] με θερμοκολλα που προσπαθισα εγώ δεν έγινε και με την ζεστη μέσα στο κουτί ξεκόλλησε οποτε άνοιξα τρύπες και έβαλα τέσσερις βίδες και είμαι ok εσύ πως?
Nephiλiμ Ιούλιος 4, 2008 #24 Ιούλιος 4, 2008 η μονη παρατηρηση που εχω να κανω στην κατα τ' αλλα πολυ καλη δουλιτσα που χεις κανει ,ειναι οτι στον exhaust fan στην οροφη φαινεται να εχεις "στραπατσαρει" καπως το πανω μερος.πολυ ομορφο και το guard που εβαλες.
gkatsogr Ιούλιος 4, 2008 Author #25 Ιούλιος 4, 2008 Δυστυχώς η λαμαρίνα είναι πολύ λεπτή...Αλλά σε γενικές γραμμές δεν φαίνεται ιδιαίτερα!Την στερέωση την κάνω με ταινία διπλής όψεως.Δέν θυμάμαι μάρκα της ταινίας αλλά φανταστείτε έχει 50 ευρώ.Θα σας βγάλω φωτογραφία και την ταινία.
Nephiλiμ Ιούλιος 4, 2008 #26 Ιούλιος 4, 2008 ταινια με 50 ευρω?!Τι λες τωρα!!!!!η καλυτερη ειναι απο το LIDL -την φερνει ποτε-ποτε.κολλας ανθρωπο στο ταβανι και δεν ξεκολλαει λεμε!
gkatsogr Ιούλιος 4, 2008 Author #27 Ιούλιος 4, 2008 ταινια με 50 ευρω?!Τι λες τωρα!!!!!η καλυτερη ειναι απο το LIDL -την φερνει ποτε-ποτε.κολλας ανθρωπο στο ταβανι και δεν ξεκολλαει λεμε!Kι αυτή κάπως έτσι είναι!
Goku Ιούλιος 5, 2008 #28 Ιούλιος 5, 2008 Kι αυτή κάπως έτσι είναι! ναι αλλα 50ευρώ??:nuke: Καλύτερα να το κράταγα με το χέρι συνέχεια. :P
webhunter Ιούλιος 5, 2008 #29 Ιούλιος 5, 2008 Και με σιλικόνη κρατάει πάρα πολύ καλά....Το θέμα είναι να το αφήσεις να πατήσει!
gkatsogr Ιούλιος 6, 2008 Author #30 Ιούλιος 6, 2008 Ο διακόπτης για της λάμπες: Η τανία διπλής όψεως που σας έλεγα: Όταν βάζω προστατευτικό λάστιχο λαμαρίνας χρησιμοποιώ την δεξιά ταινία που είναι αρκετά παχιά.
Goku Ιούλιος 7, 2008 #31 Ιούλιος 7, 2008 wow , πραγματικά το έχεις κάνει πολύ καλό..Αν και μεταξύ μας δεν μου άρεσε στην αρχή, με τον καιρό με κέρδιες και μένα
gkatsogr Ιούλιος 7, 2008 Author #33 Ιούλιος 7, 2008 Καλα γιατι εβαλες μωβ λαμπες;;;Δέν είναι μώβ είναι UV.
gkatsogr Ιούλιος 14, 2008 Author #34 Ιούλιος 14, 2008 Καινούρια πραγματάκια: Μητρική Albatron PXP35 CPU Intel E2200 Ψύκτρα CPU Coolemaster Gemin II RAM 2GB Kingston 800 VGA Sparkle 8600GT DVD-RW 20x Sata H ψύκτρα για να μπει είναι αυτό που λένε pain in the ass!!! Προέκτεινα τα καλώδια από τα led (βίδες) και τα έντυσα με το flexsleeve kit της AC Ryan (UV Green χρώμα). Θέλω να βάλω και 2ο διακόπτη για να ανάβουν ξεχωριστά τα led πάνω στους ανεμιστήρες.Το πίσω ανεμιστηράκι το αφαίρεσα γιατί δεν με “έπαιρνε”. Έντυσα και ένα μέρος του DVD-RW με μαύρη υφασματοταινία για να μην χτυπάει άσχημα στο μάτι.
gkatsogr Αύγουστος 4, 2008 Author #37 Αύγουστος 4, 2008 Οι λάμπες στο σύνολο είναι 6!Οι 3 είναι κάτω οι άλλες 2 είναι όρθιες δεξιά και αριστερά του μπροστινού ανεμιστήρα και η έκτη θα μπεί όρθια αριστερά!Σήμερα ήρθε και ο fan controller!
gkatsogr Αύγουστος 18, 2008 Author #38 Αύγουστος 18, 2008 Μετά απο αρκετό κοπροσκύλιασμα ψιλοέκανα κάποια πραγματάκια! Έβαλα τον fan controller: Και έφτιαξα πατεντοποδαράκια φωτιζόμενα για το κουτί. Αγόρασα έτοιμα led για 12V απο ebay. Πήρα τα συγκεκριμένα αντιολισθητικά απο το Praktiker: 'Εκανα τρύπα στην μέση για να σφηνώσει το led: Κόλλησα τα ποδαράκια: Προέκτεινα τα καλώδια απο τα led και τα ένωσα όλα μαζί σε ένα molex: Και ιδού το αποτέλεσμα: Τα έχω ήδη αναμμένα κανα τρίωρο και θα τα αφήσω όλο το βράδυ να δώ αν θα αντέξουν!
Jason Αύγουστος 19, 2008 #39 Αύγουστος 19, 2008 πολύ καλο αυτό που σκέφτηκες αλλα να κρύψεις τα καλώδια να μη φαίνονται:turn:
gkatsogr Αύγουστος 22, 2008 Author #40 Αύγουστος 22, 2008 Έκατσα και εβγαλα φωτογραφίες με την ψηφιακή!Δέν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλα είναι αρκετά καλύτερες απο του κινητού!Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πρέπει να το ξεσκονίσω μέσα γιατί το έχω πιάσει με ¨καθαρά¨ χέρια και είναι χάλια! Το μόνο που δέν φωτογράφισα είναι το πλαϊνό με το τριφύλλι γιατί θέλω να το δεί πρώτα απο κοντά! Μόλις του το δώσω θα ανεβάσω την φωτογραφία!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.