Jump to content

Irish PC

gkatsogr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το όλο θέμα είναι η μετατροπη του κουτιού σε ότι λέει το θέμα!

Θα αργήσει αρκετά να τελειώσει οπότε θα το δείτε ολοκληρωμένο σε κάνα μήνα!

Η λογική είναι να κάνουμε κάτι το πολύ φθηνό σε κάτι το ξεχωριστό!

Το κουτί κόστισε μόλις 25€ και φυσικά απο ποιότητα είναι εξαιρετικό!:blink::blink::blink:

Οι πρώτες φωτογραφίες είναι το πώς είναι το κουτί και η πρώτη μόντα που δέχθηκε!

Αγνοήστε τις δαχτυλιές που έχει μπροστά...

caseja8.th.jpg

dsc00936lu3.th.jpg

____________________________________________________________________________________________________________________________

Update 28-06-2008

To πλαϊνό:

dsc00937resizeai4.th.jpg

dsc00941resizebk7.th.jpg

dsc00948resizebs4.th.jpg

dsc00949resizekf5.th.jpg

Kαι χωρίς δαχτυλιές!!!

abcd0002resizewo1.th.jpg

dsc00952resizebm4.th.jpg

dsc00954resizejh0.th.jpg

dsc00955resizent7.th.jpg

dsc00956resizesx8.th.jpg

dsc00957resizemb6.th.jpg

dsc00958resizeqh8.th.jpg

dsc00959resizeuw4.th.jpg

dsc00960resizebn2.th.jpg

dsc00961resizemy8.th.jpg

dsc00963resizelv6.th.jpg

dsc00964resizeqj3.th.jpg

dsc00965resizexv7.th.jpg

dsc00969resizecf9.th.jpg

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Όμορφο.Τι άλλο έκανες?

Που το πήρες το κουτί?

Γυάλισέ το με ξύδι όλο και έναν πανάκι.Θα εξαφανιστούν οι δακτυλιές και θα δείξει πιο τούμπανο.

Φίλε αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αλλάχτηκε στο κουτί!

Η φωτογραφία το αδικεί αρκετά...

Κάτι άλλο δέν έχω κάνει!Περιμένω πράγματα να μου έρθουν (αρκετά) και με το καλό θα έχω σχεδόν full 2 εβδομάδες να ασχοληθώ με την ησυχία μου μιάς και δεν θα πάω κάπου διακοπές!Το κακό είναι πως κάποια πράγματα που θέλω για υλοποιήσω πλήρως την ιδέα μου δέν τα έχω βρεί.Πιστεύω πως αν κατέβω μία βόλτα Στουρνάρη κάτι θα βρώ!

Το κουτί το πήρα απο το cosmodata.

Για το ξύδι δέν το έχω ξανακούσει αλλά και με ένα βρεγμένο πανάκι θα φύγουν οι δαχτυλιές!

Απλά το ξύδι κάνει τη μπογιά να γυαλίσει πολύ καλύτερα.

Μιλάω εκ πείρας

Το μπροστινό έχει βαφτεί σε φούρνο!

Είναι περασμένο και με βερνίκι!

Γι΄αυτό είπα πως η φωτογραφία το αδικεί!

Αυτό όμως με το ξύδι το "κρατάω"!

Περιμενουμε νεα :) (ανετα μετονομαζεται και Τριφυλλαρα PC για τους παναθηναικόβιους :p)

Περιμενουμε νεα :) (ανετα μετονομαζεται και Τριφυλλαρα PC για τους παναθηναικόβιους :p)

Σωστός!Και ο πατέρας μου όταν το είδε αυτό μου είπε!

Irish Pc χωρις μπυρα δεν λεει ομως... ψησου να κανεις καμια πατεντα με κανα gadgetακι απο αυτα που κυκλοφορουν σε γνωστα gagdet sites με "θηκη" για ποτηρι-μπουκαλι που το κραταει παγωμενο, με ρευμα απο usb, να καθετε στην οροφη του κουτιου ;)

Έκοψα και το plexiglass σήμερα.Με τις UV λάμπες φαίνεται πολύ ωραίο!

Τώρα θα ξαναποστάρω όταν βάψω το πλαϊνό και κολλήσω το plexi.

abcd0003resizehg7.th.jpg

τα uv fans είναι 12αρια?αν ναι,από που έγινε η αγορά ,άν επιτρέπετε??

12cm ανεμιστήρας επάνω:

dsc00972resizehz6.th.jpg

dsc00973resizeih9.th.jpg

dsc00974resizecn4.th.jpg

dsc00975resizekn6.th.jpg

dsc00977resizepr5.th.jpg

dsc00978resizexz8.th.jpg

To uv δαχτυλίδι το έβαλα κάτω απο την "σίτα" γιατί με τις uv λάμπες πιστεύω θα φαίνεται ωραία!Θα βγάλω το βράδυ φωτογραφίες και θα ποστάρω!

Έβαψα και το καπάκι επάνω που έκοψα για να βάλω τον ανεμιστήρα και το πλαϊνό!

πολύ ωραίος μέχρι εδώ μεγάλε αλλα να νομίζω ότι με αυτή την σiτα που έβαλες θα κάνει λίγο θόρυβο ο αέρας όταν βγαίνει [μπαίνει]:boxed:

πολύ ωραίος μέχρι εδώ μεγάλε αλλα να νομίζω ότι με αυτή την σiτα που έβαλες θα κάνει λίγο θόρυβο ο αέρας όταν βγαίνει [μπαίνει]:boxed:

Όλοι οι ανεμιστήρες θα μπούν πάνω σε fan controller οπότε αν μας ζαλίσει τον έρωτα θα του ρίξουμε στροφές.

Την σίτα αυτή πρώτη φορά την χρησιμοποιώ...

Το βράδυ που θα το βάλω στο ρεύμα για να βγάλω και φωτογραφίες με τις λάμπες θα δώ και τι θόρυβο θα κάνει.

Άς ελπίσω να είναι χαλαρό!

υ.γ.:ο ανεμιστήρας θα βγάζει αέρα.

περίπου το είχα καταλάβει από τους έλικες τότε καλοδούλευτο μεγάλε και θέλουμε και fotos με λάμπες και έτσι ξέρεις τούμπανο :p

LOL:whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.