skywalker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Λοιπον παιδια στο συστημα της υπογραφης δεν μπορω να τρεξω με τιποτα τις μνημες σε command rate 1..Οσες φορες και αν μπηκα στο bios και το αλλαξα οταν,μπαινω στα windows παντα ειναι αλλαγμενο.Εκτος αυτου ο Η/Υ μετα απο καποια ωρα βγαζει errors στη λειτουργια του και χρειαζεται επανεκκινηση για να στρωσει,αυτο το παθαινει μετα απο κανα 2 ωρο παντα,το memmory diagnostic tool των windows δεν βγαζει errors στις μνημες παντως ειτε στα 1066 5-5-5-15 ειτε στα 800 4-4-4-12.Στη cpu εχω δωσει 1,28 περιπου και αυτη τη στιγμη τρεχει στα 2,9ghz περιπου και ολα τα αλλα ρευματα ειναι στο χαμηλοτερο βαθμο..Οποιος μπορει να βοηθησει ασ το κανει σας παρακαλω γιατι πρωτη φορα με intel και καταλαβαινετε τωρα.:tomato:.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Δεν νομίζω να παίζουν σε 1Τ σε Core πλατφόρμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιούνιος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Sorry για την noob ερωτηση αλλα γιατι να μην παιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 ειναι θεμα chipset, νομιζω οτι στα πιο καινουργια της intel μπορει να δουλεψει αλλα μονο με ορισμενους dividers (τουλαχιστον για asus, αν κανω λαθος διορθωστε με) αλλα ετσι και αλλιως, η διαφορα μεταξυ 1t και 2t ειναι περιπου στο 1-1.5% οποτε μη σκας και πολυ Δεν νομίζω να παίζουν σε 1Τ σε Core πλατφόρμα... στα nvidia chipsets δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.