Jerekt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Πριν λίγο καιρό αγώρασα το router U.S.Robotics το μοντέλο USR9107 αλλά οταν το σύνδεσα είχε σαν αποτέλεσμα το μTorrent να έχει ποιό γρίγορο upload από το download.Μίπος ξέρει κανένας τι ρυθμήσεις πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Έκανες port-forwarding?Έμένα με βοηθάει πάντα.http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/USR9107/USR9107index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 23, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Ναι απο εκεί δοκίμασα αλλά κάθε φορά που εκανα τις ρυθμήσεις που μου λέει έχει σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργεί καθόλου το internet και να θέλει reset to Router!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Το αγόρασα για καλύτερο, και απέκτησα την εμπειρία των συνεχών αποσυνδέσεων, των χαμηλών ταχυτήτων κλπ.Ούτε το port forwarding με βοήθησε.Επέστρεψα στο παλιό Speedtouch και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 23, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Ποιά εταιρία έχεις?Μήπως παίζει κάποιο bug η κάτι τέτοιο.Μήπως δεν έβαλες σωστά τις αρχικές ρυθμήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Το αγόρασα για καλύτερο, και απέκτησα την εμπειρία των συνεχών αποσυνδέσεων, των χαμηλών ταχυτήτων κλπ.Ούτε το port forwarding με βοήθησε.Επέστρεψα στο παλιό Speedtouch και ησύχασα.αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε με αυτο,ισα ισα που ηταν κλασεις ποιο στοιβαρο σε σχεση με το τρισαθλιο wag200gτο προβλημα του 9107 ειναι οτι μπουκωνει στα πολλα connections.θελει ρυθμισεις το Qos του και να μη βαζεις 34225 ταυτοχρονα connections στο torrent.τι γραμμη εχεις και ποιον Provider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 23, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Έχω 2048 connex.Το upload μου ξεπερνάει τα 30kbps αλλα το download στην καλύτερη φτάνει τα 10kbps.plz help (πολυ σαπίλα!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Στο utorrent έχεις κάνει καμία ρύθμιση? Έχεις μειώσει τις max connections? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Ιούνιος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Δεν φταίει το USR και οι ρυθμίσεις του.Φταίει ο ΟΤΕ (δυστυχώς) που εφαρμόζει, όπως όλα δείχνουν, deep packet inspection και traffic shaping στα torrents.Έχει ανοίξει τεράστιο θέμα στο adslgr.com με καταγγελίες στην ΕΕΤΤ κτλ. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=180115)Ο μόνος τρόπος να το παρακάμψεις είναι να ενεργοποιήσεις το encryption στο menu του uTorrent και μάλιστα έχει περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει στην τελευταία beta έκδοση καθώς ο OTE κάνει update συνεχώς τα rules του packet inspection.Εναλλακτικά χρησιμοποίησε κάποιον άλλο client με καλύτερο encryption. Μέχρι τώρα το μόνο που μου δουλεύει σε Connx είναι το Deluge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Έχω 2048 connex.Το upload μου ξεπερνάει τα 30kbps αλλα το download στην καλύτερη φτάνει τα 10kbps.plz help (πολυ σαπίλα!!!!)βαλε την 1.8 εκδοση του M torrent και ενεργοποιησε το encryption Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Ιούνιος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Ειχα κανει εναν οδηγο που τον εκανα και υpdate για τον Azureuo. Καποιες ρυθμισεις ειναι παρομιες με utorrent. Ριξε μια ματια και θυμισου, port forwarding γινεται μονο με static ip στο μηχανιμα σου.Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 24, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Έχω 2048 connex.Το upload μου ξεπερνάει τα 30kbps αλλα το download στην καλύτερη φτάνει τα 10kbps.plz help (πολυ σαπίλα!!!!)Έχεις πολύ ψηλό upload... Κόψτο στα 20 max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Έχεις πολύ ψηλό upload... Κόψτο στα 20 max. όταν κυνηγάς το ratio, δεν το κάνεις εύκολα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 24, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 μπα... άνετα το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 24, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 Ειχα κανει εναν οδηγο που τον εκανα και υpdate για τον Azureuo. Καποιες ρυθμισεις ειναι παρομιες με utorrent. Ριξε μια ματια και θυμισου, port forwarding γινεται μονο με static ip στο μηχανιμα σου.Link static ip στο δικτυο μεταξυ ρουτερ και πισι! όταν κυνηγάς το ratio, δεν το κάνεις εύκολα αυτό αρχικα να βρουμε τι φταιει και μετα παμε στον ορατιο και αν καποιος καιγεται για το ratio τοτε αφηνει το pc να κανει upload το βραδυ,δεν γινεται αλλιως εκτος κι αν εχεις sdsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.