Jump to content

Παίζουν μόνο τα 3

Re4cTiV3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα format , έβαλα drivers , βάζω μουσική παίζουν μόνο τα 3 απο τα 5.1.

Στο Realtek Manager ακούγονται ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τζι τζι όπως και τα καλώδια.

Κάρτα ήχου: Onboard Realtek

Λειτουργικό:Windows SP2 Home Greek

Ηχεία: Creative T6060 5.1

Ξέρετε τι παίζει;

μερικά screenshots

qntakm1urhfk2kaeg1vv_thumb.jpgsjq5c9mggima5kyluhdt_thumb.jpgzh6oq3elleknl90x07oe_thumb.jpgzcq9oxb2y15l1d3kxg3z_thumb.jpg6xzodcrs2ztg0my1tsn1_thumb.jpg7jayro581x9h8zd6ylrx_thumb.jpgbxbrf18q2d6mwd2tqc81_thumb.jpgrboxcb8g1y1zdqx23z2a_thumb.jpgoilzizx62x0ea8u6cjog_thumb.jpg

Αφου ακουγονται απο τον manager τοτε μαλλον ο player που χρησιμοποιεις φταει. Δοκιμασες με διαφορετικο?

Να φανταστώ ότι παίζουν το γουφερ,δεξί και αριστερό;

Και σε εμένα αυτά παίζουν στην onboard.

5.1 μόνο από DVD video. Στην xfi παίζουν όλα...

ναι ακριβώς όπως τα λέτε..

με windows media player, winamp windows classic player όλα τα ίδια

Εγώ όμως προβληματίζομαι γιατί παλιά(πριν το φορματ) ακουγόταν και όλα τα ηχεία και τα 6..έχετε καμία ιδέα?

1on ΠΟΤΕ δε βαζεις τις εντασεις στο 100%

2ον σιγουρα θα σου εχει επιλογη καπου για upmix ωστε σε στερεο ηχο να παιζουν ολα εκτος απο το μεσαιο.

1on ΠΟΤΕ δε βαζεις τις εντασεις στο 100%

2ον σιγουρα θα σου εχει επιλογη καπου για upmix ωστε σε στερεο ηχο να παιζουν ολα εκτος απο το μεσαιο.

Το έβαλα για να δώ ποια είναι σε σίγαση

multistreaming?

2jyzsimztukizmxcpwzv.jpg

Πάρε drivers από Realtek.

έχεις λινκ γιατί δεν έχω χρόνο;

τι γιατί... γιατί παραμορφώνει.

Link σε Realtek δεν έχω. Πριν 1.5 χρόνο που είχα προβλήματα με τον ήχο (HD) θυμάμαι ότι από τη Realtek έβγαλα άκρη. Βέβαια δεν είχα ακριβώς ίδιο πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.