Jump to content

RAMPAGE FORMULA+E8400+ASUS 3870 CROSSFIRE+TRANCEND AXE RAM 1066..??

giogio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετω ολους τους φιλους του φορουμ μπαινω στο ψητο κατευθειαν εχω φτιαξει απο την αρχη αυτο το μηχανημα με ολα τα παραπανω θα ηθελα καποιος ειδικος στο θεμα να μου πει ρυθμισεις κτλ για ενα αξιοπιστο ανεβασμα cpu vga ρευματα κτλ,ολα ειναι στο auto απο bios οπως επισης και μνημες και καρτες, ετρεξα ενα 3dmark06 ετσι οπως ειναι και εγραψε 14.500 δεν ξερω αν ειναι καλο το σκορ απλα μηπως παει και παραπανω...rampage εννοω γιατι το εγραψα λαθος....

Εμενα παντως το 14.500 στο 3dmark06 μου φαίνεται λιγο...

Εδω μονο η 8800gt μου βγάζει τοσο ;)

χαιρετω ολους τους φιλους του φορουμ μπαινω στο ψητο κατευθειαν εχω φτιαξει απο την αρχη αυτο το μηχανημα με ολα τα παραπανω θα ηθελα καποιος ειδικος στο θεμα να μου πει ρυθμισεις κτλ για ενα αξιοπιστο ανεβασμα cpu vga ρευματα κτλ,ολα ειναι στο auto απο bios οπως επισης και μνημες και καρτες, ετρεξα ενα 3dmark06 ετσι οπως ειναι και εγραψε 14.500 δεν ξερω αν ειναι καλο το σκορ απλα μηπως παει και παραπανω...rampage εννοω γιατι το εγραψα λαθος....

λογικα μια χαρα εισαι!

Με το συστημα της υπογραφης εσυ βγαζεις 14.5κ 3D'06? Δε νομιζω...

δηλαδη ειναι λιγα?

Πολλα μου φαινονται... Αν δεις την υπογραφη μου θα καταλαβεις... Αποκλειεται 400Μhz παραπανω στο cpu να δινουν 1.5κ πανω... Τι να πω δεν ξερω...

Πολλα μου φαινονται... Αν δεις την υπογραφη μου θα καταλαβεις... Αποκλειεται 400Μhz παραπανω στο cpu να δινουν 1.5κ πανω... Τι να πω δεν ξερω...

z04r3qqd6mrfsynnqklw_thumb.jpg

τον ανεβασα στα 3.6 χωρις να πειραξω τιποτα απο ρευματα και εβγαλε αυτο.

μου φαινεται ή εχει γραψει crossfire 3870? επομενως καλα ειναι!

σε crossfire ειναι 2 asus 3870 μπορει να παει παραπανω?ειναι ικανοποιητικο το σκορ αυτο για κατασταση crossfire?

cmgruw01kuu15s3pi41i_thumb.jpg

Μια χαρούλα είσαι , το να τις ανεβάσεις παραπάνω ανεβάνουν αλλά μπλέκεις με πολλά , άστες όπως είναι ,αν θέλεις παίξε με το cpu σου αν και πάλι καλοκαίρι είναι και πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες , αλήθεια για τι χρίσει το προορίζεις το PC σου ?

Μια χαρούλα είσαι , το να τις ανεβάσεις παραπάνω ανεβάνουν αλλά μπλέκεις με πολλά , άστες όπως είναι ,αν θέλεις παίξε με το cpu σου αν και πάλι καλοκαίρι είναι και πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες , αλήθεια για τι χρίσει το προορίζεις το PC σου ?

εχω ηδη ψυξη ενα thermaltake big typhoon 120 και δεν εχω προς το παρον προβλημα με θερμοκρασιες οσο για το μηχανημα το εφτιαξα για να παιζω ανετα κανα παιχνιδι σοβαρο χωρις κολληματα και παρενεργειες....και να τρεχω κανα βαρυ προγραμμα πχ photoshop και οτι αλλο βαρυ μπορει να μου χρειαστει..ποσο παραπανω να παω το cpu?

εχω ηδη ψυξη ενα thermaltake big typhoon 120 και δεν εχω προς το παρον προβλημα με θερμοκρασιες οσο για το μηχανημα το εφτιαξα για να παιζω ανετα κανα παιχνιδι σοβαρο χωρις κολληματα και παρενεργειες....και να τρεχω κανα βαρυ προγραμμα πχ photoshop και οτι αλλο βαρυ μπορει να μου χρειαστει..ποσο παραπανω να παω το cpu??εχεις κανει κανα σκορ με την δικια σου saphire 3870 1gb?

εμένα με το cpu στα 3400 μου βγάζει 15400 marks στο 06

στα 3.6 σταθερα με μνημες 1066 5-5-5-15 2.1v

brc9lou8g36fq9sanp11_thumb.jpg

στα 3.6 σταθερα με μνημες 1066 5-5-5-15 2.1v απο catalyst 8.6 εχεις γιατι εγω εχω βαλει απο την asus τους 8.476..

brc9lou8g36fq9sanp11_thumb.jpg

Kάτι δεν πάει καλά νομίζω... Κάποιος άλλος με c2d και 2Χ3870 να μας δώσει κάνα score να συγκρίνουμε?

παιδεια εμενα με τον 6600 @3,6 ωγαζει με τουσ 8.3 18400 και κατι με τουσ τωρινουσ δεν ξερω λογω ζεστησ το εχω νορμαλ .. ελπιζω να βοηθησα να συγκρινετε ( αν και νομιζω οι 4 με τους 2 πυρηνεσ ειναι κατι ασυγκριτο )

Kάτι δεν πάει καλά νομίζω... Κάποιος άλλος με c2d και 2Χ3870 να μας δώσει κάνα score να συγκρίνουμε?

Δηλαδη λες οτι πρεπει vα ειvαι το σκορ πολυ χαμηλο?

Τις καρτες τις εχω στα μαμα χροvισματα δεv τις εχω πειραξει καθολου,ποιοι κατα τηv γvωμη σας ειvαι οι καλυτεροι catalyst drivers που δουλευουv αριστα οι 3870 σε cf οι 8.2 8.3 8.4 8.5 γιατι εγω εχω βαλει απο τηv αsus τουs catalyst 8.476!

Ορίστε το δικό μου με 3870x2 @ default που είναι πολύ κοντά στο crossfire 3870 και τον 8400 στα 3.6ghz. Για dual core πιστεύω δεν πάει παραπάνω, οπότε καλά είσαι.

post-2485-1416073565,4716_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.