Jump to content

gtx260 nvidia are here too!!

crio

Recommended Posts

Anyway.Πως σας φαίνεται η τιμή.Εμένα καλή μου φαίνεται.Αν σκξεφτείται οτι η Nvidia το πρώτο διάστημα τσιμπάει λίγο τις τιμές.

Οι τιμες πρεπει να ηταν , η μεγαλη gtx 280 (400-420), η μικρη κανενα (300-320) και η 9800 gtx και + (150-200)! Για να χτυπισει τον ανταγωνισμο!

Αντε NVIDIA σε εφτιαξα παλι σου εδωσα τιμες με σκοπο την κυριαρχια!!χαχαχα!!

εν οψει της μαχης που γινεται τωρα αυτο το 90 μερες στεπ απ ακουγεται ενδιαφερον....ξερει κανεις αν ισχυει για ολους οσους αγοραζουν αυτο το προιον η εχει κληρωσεις και λοιπα?

Οι τιμες πρεπει να ηταν , η μεγαλη gtx 280 (400-420), η μικρη κανενα (300-320) και η 9800 gtx και + (150-200)! Για να χτυπισει τον ανταγωνισμο!

Αντε NVIDIA σε εφτιαξα παλι σου εδωσα τιμες με σκοπο την κυριαρχια!!χαχαχα!!

Pinky: "Gee Brain, what do you want to do tonight?"

The Brain: "The same thing we do every night, Pinky- try to take over the world."

Pinky&Brain.jpg

Step up έγραψε το παλικάρι. Εμένα αυτό μου κάνει για επιλογή αναβάθμισης σε μεγαλύτερο μοντέλο.

Το step-up μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα? Είχα την εντύπωση ήταν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Η κάρτα πάντως είναι ακριβή. Η 4850 είναι σε ορισμένες περιπτώσεις γρηγορότερη και σε λιγότερο από μισή τιμή.

Το step-up μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα? Είχα την εντύπωση ήταν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Η κάρτα πάντως είναι ακριβή. Η 4850 είναι σε ορισμένες περιπτώσεις γρηγορότερη και σε λιγότερο από μισή τιμή.

ναι,στους ορους λεει οτι ισχυει και για κατοικους ευρωπης

Ε, τότε αξίζει πραγματικά. Είχα ένα φίλο στην Αμερική που χρησιμοποιούσε συνέχεια αυτή τη δυνατότητα στην Αμερική και τον ζήλευα...

Ε, τότε αξίζει πραγματικά. Είχα ένα φίλο στην Αμερική που χρησιμοποιούσε συνέχεια αυτή τη δυνατότητα στην Αμερική και τον ζήλευα...

Aφού στο site λέει ότι είναι μόνο για μία φορά.

Participants will be allowed, for one time only, to trade in their existing EVGA video card and upgrade to a select greater performing video card. Not all customers will be eligible for this program.
Aφού στο site λέει ότι είναι μόνο για μία φορά.

Τι να σου πω κι εγώ. Απ'ότι ξέρω πάντως σίγουρα δεν ίσχυε για μία μόνο φορά, απλώς μιλάμε για κάνα δύο χρόνια πριν.

Δεν έχω πρόσφατη επικοινωνία...Ίσως είναι για μία φορά για μία κάρτα. Αν ξαναπάρεις μια καινούρια κάρτα (εκτός step-up), μπορείς πιθανώς να το ξανακάνεις.

Pinky: "Gee Brain, what do you want to do tonight?"

The Brain: "The same thing we do every night, Pinky- try to take over the world."

Pinky&Brain.jpg

:worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Ακριβώς αυτό όμως...:hehe:

Τι να σου πω κι εγώ. Απ'ότι ξέρω πάντως σίγουρα δεν ίσχυε για μία μόνο φορά, απλώς μιλάμε για κάνα δύο χρόνια πριν.

Δεν έχω πρόσφατη επικοινωνία...Ίσως είναι για μία φορά για μία κάρτα. Αν ξαναπάρεις μια καινούρια κάρτα (εκτός step-up), μπορείς πιθανώς να το ξανακάνεις.

Not all customers will be eligible for this program.

Που σημαίνει ότι δεν γίνεται κάθε φορά που παίρνεις νέα κάρτα evga να σου δίνουν τη δυνατότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.