Jump to content

Casetek TEC Cooling HELP

trezeguet

Recommended Posts

Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας:help:

Έτσι όπως περιπλανιόμουν και εγώ στους σκοτεινούς δρόμους του e-shop έπεσε το ματάκι μου σε μία ψυχτρούλα διαφορετική απο τις άλλες. Ο λόγος για την Casetek MACS 7130.

Χρησιμοποιεί TEC για την ψύξη του επεξεργαστή.

Και τώρα η ερώτηση: Αξίζει να δώσει κανείς 110€ για να την αποκτήσει ή δεν θα έχει σημαντικές διαφορές απο μια καλή αερόψυξη;

Συγγνώμη στους mods αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία.

Παιδιά μη λέμε οτι θέλουμε!!! Έχει peltier των 60w και αν δείτε τα χαρακτηριστικά λέει οτι η μέγιστη αποβολή θερμότητας είναι 50w.

Με 50ε και πολλά λέω παίρνεις ένα tec και μια ultra 120 extreme και κάνεις καλύτερη δουλειά

Και που μπορώ να βρώ TEC; Σε συνδυασμό με μια Zalman 9700 θα έχει καλό αποτέλεσμα έτσι;

@mihalis2001gr Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς και καμιά θερμοκρασία αν το έχεις χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ.

Για review σχετικά με αυτό που είπες έχει εδώ πολλά

http://www.casetek.com.tw/cpu_cooler/ma-7130-r.htm

Tec μπορείς να βρεις στο ebay ή από ελλάδα στο 124sold.gr και στο emarket, ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν στο 124sold είμαι κι εγώ :p

Για τον 8500 σε στοκ βγάζει 65w, άρα θέλεις tec πάνω από 100w για να δεις αποτελέσματα.Aλλά πρέπει να προσέξεις για την υγροποίηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.