anthis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2008 Ενας φιλος εχει προβλημα με το παρακατω setupASUS P5E3 deluxe1333Mhz DDR3E85001500Watt psu2x3870CFRaptor 74GBΤο προβλημα ειναι οι μπλε οθονες IRQL NOT LESS OR EQUAL που πεταει το συστημα καθε φορα που παει να περασει drivers κλπ στο λειτουργικο (και στα XP SP3 και στα Vista) οταν το λειτουργικο ειναι εγκατεστημενο στον Raptor..Αν το λειτουργικο κλπ ειναι εγκατεστημενα σε αλλους 7200rpm δισκους ολα δουλευουν ρολοι..Ο Raptor εχει αντικατασταθει πολλες φορες με RMA το προβλημα ομως συνεχιζει, συνεπως λογικα δεν ειναι ελαττωματικος ο δισκος αλλα αλλου βρισκεται το προβλημα..Η μητρικη ειναι με περασμενο το τελευταιο BIOS και οι θερμοκρασεις ειναι οκ καθως δεν εχει γινει overclock..
zafiropo Ιούνιος 22, 2008 #2 Ιούνιος 22, 2008 Ενας φιλος εχει προβλημα με το παρακατω setupΤο προβλημα ειναι οι μπλε οθονες IRQL NOT LESS OR EQUAL που πεταει το συστημα καθε φορα που παει να περασει drivers κλπ στο λειτουργικο (και στα XP SP3 και στα Vista) οταν το λειτουργικο ειναι εγκατεστημενο στον Raptor..Τι drivers παει να περασει και σε τι;Κατα την εγκατασταση λειτουργικου;drivers με τις καρτες;Ειχα παρομοιο setup, και με 2 x 3870 cfκαι με μια 3870X 2 τωρα, με 2 ραπτορες 150αρηδες και μονους και raid 0
anthis Ιούνιος 22, 2008 Author #3 Ιούνιος 22, 2008 Οτιδηποτε drivers για καρτα γραφικων κλπ.. Εξαρχης μολις κανει το restart στο install των XP π.χ. πετα μπλε οθονη..
zafiropo Ιούνιος 22, 2008 #4 Ιούνιος 22, 2008 Με μπερδευεις λιγο.. απο την μια μερια μου λες Οτιδηποτε drivers για καρτα γραφικων κλπ. πραγμα που δεν εχει να κανει με εγκατασταση λειτουργικου και απο την αλλη Εξαρχης μολις κανει το restart στο install των XP δηλαδη κατα την εγκατασταση των xp προσπαθω να καταλαβω γιατι κι εμενα μου εκανε κουλα, πχ οταν πηγα να κανω raid η οταν εβαλα πανω την 3870Χ2, και το express gate ηταν enable
dpolal Ιούνιος 23, 2008 #5 Ιούνιος 23, 2008 Με οποιονδήποτε άλλο sata δίσκο στη ΙΔΙΑ θέση που έχεις τον raptor (ϊδιο καλώδιο) και με τις ΙΔΙΕΣ ρυθμίσεις από το BIOS λειτουργεί κανονικά ;;;
akoustikas Ιούνιος 24, 2008 #6 Ιούνιος 24, 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ THREAD!ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:-ASUS P5E3 DELUXE-4XOCZ PLATINUM SERIES DDR3 1333MHZ-CPU E8500-2XSAPPHIRE HD3870-CASE THERMATAKE ARMOR ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ-PSU FOR VGA'S THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED -PSU ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ THERMALTAKE W0171 TOUGHPOWER 1500W-CREATIVE X-FI FATALITY EDITION ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ SATA2 WD 250GBTO PC ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ WIN XP SP2 ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ HD ΝΑ ΒΑΛΩ ENA RAPTOR ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΟΘΗΚΕ Ο ΡΑΠΤΟΡ (WD 74GB RAPTOR) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΑΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ-ΕΛΕΓΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑN ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ PC!ΤΗΝ 2η ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥS DRIVERS ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ IRQL NOT SET OR EQUALΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!ΤΟ BIOS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ MANUAL ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ!AYTA POY EKANA EINAI ΑΛΛΑΞΑ ΜΝΗΜΕΣ ΕΒΑΛΑ ASUS DDR3 1333-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΑΛΑΞΑ ΘΕΣΗ ΤΟΝ HD ΣΤΗΝ MOBO-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΗ-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΓΥΡΙΣΑ ΤΟΝ HD ΠΙΣΩ ΜΙΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟ-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΙΑ ΜΙΑ -ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΛΩΔΙΑ SATA-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΑΛΛΑΞΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ -ΤΑ ΙΔΙΑ *****ΑΛΛΑΞΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WIN XP ΑΓΓΛΙΚΟ SP2,WIN XP SP2,WIN VISTA ULTIMATEΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ TROJANA KAI MALWARE ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!ESET SMART SECURITY ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ SPYWARE DOCTOR!-ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ!ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΒΟ ΑΣ ΑΝΕBΑΣΕΙ ΕΝΑ SCREESHOT ΜΕ ΤΑ SETUP ΜΗΠΩΣ EXΩ KANEI KANENA ΛΑΘΟΣ
Κοπρίτης Ιούνιος 24, 2008 #7 Ιούνιος 24, 2008 αλλο dvd drive δοκιμασες? (κατα προτιμηση IDE για πιο σιγουρα)
akoustikas Ιούνιος 26, 2008 #9 Ιούνιος 26, 2008 TO DRIVE ΕΙΝΑΙ SATA ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!ΑΜΑ ΕΦΤΕΓΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΛΗΡΟΕΧΩ ΚΑΙ IDE KAI SATA ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ IDE ΣΕ ΛΙΓΟΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.......ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.