Jump to content

Pump Eheim 600 II 12v απορία..

PaniCoS

Recommended Posts

παράδειγμα αν κ ι ίδια δεν πάει έτσι σε εμένα το flow, πιο αργά ..
Έχεις ροή...

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :giveup:

το flow σου είναι μια χαρά.

τα λεύκα που βλέπεις είναι αέρας στο κύκλωμα γέμισε full το τανκ και κούνα μπλοκ ψυγείο

Το video που παραθέτει ο PaniCos, δεν είναι από το δικό του setup.

Μάλιστα, βάζω στοίχημα ότι η αντλία του video, δεν είναι καν σε ολοκληρωμένο κύκλωμα. Κάνει απλά μία λούπα στον εαυτό της.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

ναι τον είχα χειμώνα με την δροσούλα στα 3.4 κ τώρα στα ζεστά 3.2 με 1.34 ρε Alex να έρθεις να κάνεις τα μαγικά σου αλλά είμαι σε άλλο βουνό κ εγω (κορυδαλλο) :)

περιμένω μπλοκ κ cpu απο φίλο κ αντίστοιχα θα πάω εγώ τα δικά μου σε αυτον..μα με τρελαίνει γιατί έγινε ετσι ξαφνικά ολο αυτό ,στις αρχές δεν ειχα τέτοια temps..anyway να στε καλά παίδες για τον χρόνο σας κ τις βοήθειες..

καλημερες στα παιδιά..έχουμε νέα..

δοκιμάστηκε CPU E6850 στα 4.05 Ghz 1.5V στο δικο μου κύκλωμα με θερμοκρασία δωματίου 28 C κ είχαμε

38 C idle

58 C full

τώρα με τον Ε4400 στα 3.2 με 1.35 ρεύμα στο ίδιο σύστημα με άλλο μπλοκ (nexxoss alphacool) πάλι 75 ρια!!! σε full load (πήγα να πάθω εγκεφαλικό)

έγιναν κ άλλες δοκιμές το βραδάκι ίσως ανεβάσω pics

συμπέρασμα δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ζεστός αυτός ο Ε4400!?:fight:

γενικά σε ένα σύστημα με νερό (χωρίς TEC) σίγουρα η cpu έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι ο χώρος θέλω να ρωτήσω αυτή η διαφορά σε ιδανικές συνθήκες πόσο πρέπει να κυμαίνετε πάνω κάτω (πχ room temp 20 η cpu σειράς C2D πόση διαφορά πρέπει να έχει για να πούμε ότι είναι οκ?) :hmm:

τώρα με τον Ε4400 στα 3.2 με 1.35 ρεύμα στο ίδιο σύστημα με άλλο μπλοκ (nexxoss alphacool) πάλι 75 ρια!!! σε full load (πήγα να πάθω εγκεφαλικό)

πες το έτσι ρε αδερφέ

με αυτό το μπλοκ που πας? βαλέ κάνα EK or Dtek or Eleven

με αυτό που έχεις μην περιμένεις πολλά είναι μόνο για στοκ cpu και χαμηλής ροής κύκλωμα

με apogee gt είμαι 40 κ φουλ 65-70

με nexxxos alphacool 42 κ φουλ 75

@Alex είναι μουφα το Apogee GT η το alphacool η κ τα 2???

δυστυχώς δεν εχω άλλο γνωστό με νερό ...

πάντως στον Ε6850 καλά δεν τα πήγε το apogee?

καλησπέρα παίδες κ πάλι λόγο προβλήματος με μητρική κ φόρτου απέχω..

@mihalis2001gr έχω δοκιμασει με βιος p5e κ formula κ rampage όλα το ίδιο

@D.J.AleXXX_gr νόμιζα πως είναι μάχιμο το apogee gt :TD::weep:

Στο emarket βρήκα αυτή την αντλία, ίδια έχω.Είμαι ικανοποιημένος προς το παρόν.Ρυθμίζεται μέσω software η ταχύτητά της και μπορείς να ελέγχεις και 2 ανεμιστήρες.

H τιμή είναι ξεφτίλα, είναι 1090l/h.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορείς να αλλάξεις ρακόρ, αλλά λογικά αλλάζουν.

http://www.emarket.gr/item.php?id=13164191

edit

Τώρα είδα οτι έχει επιθυμητή,μέχρι 20-25ε καλά είναι,παραπάνω δεν αξίζει.

• 3 weeks later...

καλησπέρα στα παιδιά για άλλη μια φορά τελικά ΤΕΛΟΣ στην περιπέτεια με τις θερμοκρασίες έγιναν αλλαγές τρελές έδωσα τον Ε4400(ουστ!) για ένα στοκ μηχανάκι έγινε αγορά ενός: Ε6850(απο τον φιλο)

μιας αντλίας MCP655 (για να εχω ήσυχο το κεφάλι μου)

κ δοκιμαστικά εχω το μπλοκ nexxxos light

πλέων έχουμε σύστημα στα 4.05Ghz@1.51V με θερμοκρασία δωματίου 28 σε

idle -> 36

full -> 54

επίσης έγινε αλλαγή στα λάστιχα κ ρακορ σε 1/2..η αντλία στο 4 φέρνει με 3 πλασια ροή το νερό στον tank απο οτι ηταν πριν..παίδες συγνώμη για την αποχή λόγω ενός ταξιδιού που έτυχε σας ευχαριστώ για τον χρόνω σας και πάλι..θα ανέβουν φωτο κάποια στιγμή..:flower:

καλημερες στα παιδιά..έχουμε νέα..

δοκιμάστηκε CPU E6850 στα 4.05 Ghz 1.5V στο δικο μου κύκλωμα με θερμοκρασία δωματίου 28 C κ είχαμε

38 C idle

58 C full

έγιναν κ άλλες δοκιμές το βραδάκι ίσως ανεβάσω pics

συμπέρασμα δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ζεστός αυτός ο Ε4400!?:fight:

γενικά σε ένα σύστημα με νερό (χωρίς TEC) σίγουρα η cpu έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι ο χώρος θέλω να ρωτήσω αυτή η διαφορά σε ιδανικές συνθήκες πόσο πρέπει να κυμαίνετε πάνω κάτω (πχ room temp 20 η cpu σειράς C2D πόση διαφορά πρέπει να έχει για να πούμε ότι είναι οκ?) :hmm:

και εγώ τον 4400 είχα όταν κυκλοφόρησε, αυτές τις θερμοκρασίες είχα , και δεν ανεβαίνει πανω απο 3400, με τον 6850 έχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο κατασκευής π.χ υλικά .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.