Jump to content

Pump Eheim 600 II 12v απορία..

PaniCoS

Recommended Posts

ξέρω γω ρε μικε αυτό λέω μήπως δεν είναι αρκετή αλλά το άλλο παιδί την έχει με 2 μπλοκ αλλά 2 πλο ψυγείο..πάντως την ακουμπάω με το δάχτυλό κ είναι αρκετά ζεστή μέσα στο τανκ της..δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει τρελή ορμή το νερό που μπαίνει στο τανκ..

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

καλημερες..τελικά έγινε η αλλαγή του μπλοκ να κοιτάει το σηματάκι προς τα δεξιά αλλά τπτ :wall:..ναι σωστά έχω δει στην ιστοσελίδα της κ έτσι το έχω (δλδ όπως αγοράστηκε) :confused:

Το μόνο που μπορεί να φταίει είναι να μην κάνει καλή επαφή το μπλοκ, ή να έχει αέρα μέσα.Αλλά αν είχε αέρα θα έπρεπε κυριολεκτικά να ζεματάει το μπλοκ.Άρα ποντάρω οτι δεν πατάει καλά.

Κάτι κουλό, θερμοαγώγιμη έχεις βάλει?

ναι ρε παιδιά από εξαέρωση έχω κάνει όσο κ να το κουνάω δεν γίνετε τπτ πλέον..θερμοαγωγιμη ναι έχω βάλει μια της ZALMAN λίγο κ πατάει καλά καλά είναι σίγουρο θα βγάλω φώτο το απόγευμα γιατί απλώνει καλά στο μπλοκ οταν το βγάζω κ το βλέπω..

αυτή την στιγμή όχι είμαι στον να την πάρω επειδή είναι σε καλή τιμή (απο φίλο) η να πάω να τα σκάσω για μια νέα..ΑΛΛΑ εδω ειναι το πρόβλημα που προσπαθώ να λύσω η νέα θα είναι οκ στο κύκλωμα??? :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.