kallileo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2008 Θελω να παρω μια φτηνη φωτογραφικη για το καλοκαιρι μονο και μονο για να βγαλω καμια φωτογραφια και τιποτα παραπανω. Γενικα ειμαι ασχετος με το θεμα. Budget 90 - 130 euros. Αν γινεται να ειναι πολυ μικρη σε μεγεθος.Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 παρε μια καλη με 12€ παραπανω..canon A590is Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk Ιούλιος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 αν βρεις την panasonic tz3 εχει γυρω λιγο κατω απο 200€ αλλα ειναι φοβερη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Budget 90 - 130 eurosBudget σημαίνει ότι τόσα έχει να δώσει ο άνθρωπος.Κοίτα αυτή που σου προτείνει ο NTG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Ιούλιος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Eίχε χθες μία προσφορά στα carrefour, samsung s 1060, 10 Megapixel, 5x μόλις 49ευρά ! Δεν ξέρω το μέγεθός της, πάντως η τιμή είναι δελεαστικότατη. (αν είσαι τυχερός, μπορεί να προλάβεις κάνα κομμάτι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iaveris Ιούλιος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 εγω εχω την kodak m763, την πηρα ~130 με 7.2 megapixel και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Αύγουστος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Φίλε μου πήγαινε στην Expert και θα βρείς Sony 7.2mpixel (όνομα μοντέλου δεν θυμάμαι) ΜΟΝΟ 99€!!!! Μιλάμε για sony,έτσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Επειδή είναι "Sony" και "7.2MP", σημαίνει ότι θα είναι καλή;Ένας φίλος έχει πάρει μια Sony (μοντέλο δε θυμάμαι) με 7.1ΜΡ και κόστος ~150€. Η μηχανή είναι απλά ΑΘΛΙΑ!! Ακόμα και την ημέρα, οι φωτογραφίες είναι τίγκα στο θόρυβο. Σαν να είναι τραβηγμένες από κινητό..Μου αρέσει που έχει και αυτοκολλητάκι "1000 ISO".. Τι 1000, εδώ στα 100 είναι ΓΤΚΠΜΚ.. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Αύγουστος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Εγώ πάντος έχω εδώ και 2 χρόνια sony 6.0Mpixel και οι φωτογραφίες που βγάζω είναι απίστευτες. Μόνο τα ΖΩΝΤΑΝΑ χρώματα να βάλεις και τη σωστή φωτεινότητα δεν θές τίποτα άλλο.2 φίλοι μου πήραν olympus φέτος και οι δικές τους με τις δικές μου δεν έχουν καμία όμως σχέση...Κυρίως είναι άχρωμες και ο φωτισμός απ το φλας δεν διανέμεται σωστά, αλλά πάει σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν έκληψη ηλίου...!!!Άσε και τα ΚΟΚΚΙΝΑ μάτια...Σαν βαμπιρ φαίνονταιΤώρα δεν ξέρω αν και τι ρυθμίσεις εχει κάνει ο φίλος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Sony πάρτε καμιά τηλεόραση, για φωτογραφική κοιτάξτε κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 για κοίτα και την olympus http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2EE52570A8DED4D8F621969495D40E8&pa=A2F5A7B848A5444C96DB824A5B7E4113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Αύγουστος 11, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Sony πάρτε καμιά τηλεόραση, για φωτογραφική κοιτάξτε κάτι άλλο...συμφωνώ.φίλε κοίτα αυτήν που σου προτείνει ο ntg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Αύγουστος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά εμένα δεν μου λένε τίποτα.Απο κοντά βλέπεις τι πραγματικά αξίζει και τις δυνατότητες που έχει η κάθε sony και η κάθε olympus...Ας εξιγχρονιστεί λίγο η olympus και μετά το συζητάμε....Το οτι λειτουργρεί με μπαταρίες το προσέξατε????Ακόμα και η πιο φθηνή sony διαθέτει επαναφορτιζόμενη.....Αν είναι να μου κοστίσει το 10πλάσιο απ'ότι την αγόρασα(το κόστος για τις μπαταρίες εννοώ) καλύτερα να μήν πάρω καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 11, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 To έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα, δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα στις compact οι μπαταρίες τύπου ΑΑ, καθώς ούτε λιγότερο κρατάνε. Προσωπικά πάντα είχα προτίμηση σε αυτό, με 1-2 ζευγάρια ΑΑ στη τσέπη. Σιγα το κόστος που έχουν.. Ελπίζω ο kallileo να πήρε ψηφιακή και να πήγε διακοπές, από τις 22-6 είναι το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 11, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 επαναφορτιζόμενες ΑΑ rule!!! πας διακοπές, έχεις μαζί τον φορτιστή σου και μερικές ΑΑ πάνω από 2000 mAh και δεν ανησυχείς μήπως σου τελειώσει η μπαταρία την πιο ακατάλληλη στιγμή...ανά πάσα στιγμή έχεις γεμάτες μπαταρίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Αύγουστος 12, 2008 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 Αν είναι έτσι τώτε μπορείς να πάρεις άλλη μια σαν αυτή που θα έχει η μηχανή σου και να την έχεις στην περίπτωση που σου τελειώσει....Άλλωστε και οι 2 τύποι μπαταρίας θέλουν ρεύμα για να φορτίσουν...Εγώ πάντως περνάω πολύ καιρό χωρίς να φoρτήσω τη sony.Μάλιστα μια βδομάδα σε διακοπές την είχα ξεσκίσει κυριολεκτικά και την γύρισα με 1 "νταμάκι" να απομένει..δεν είχα πάρει φορτιστή μαζί γιατί ήξερα οτι θα κρατήσει.....και δεν γέμιζα την τσέπη μου με μπαταρίες σε περίπτωση που θα με αφήσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 12, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 Κάμερες με επαναφορτιζόμενη μπαταρία εκτός Sony, δόξα τω Θεό ευτυχώς υπάρχουν αρκετές.Ας επιστρέψει ο kallileo να μας πει τί πήρε τελικά αν πήρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 12, 2008 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 Αν είναι έτσι τώτε μπορείς να πάρεις άλλη μια σαν αυτή που θα έχει η μηχανή σου και να την έχεις στην περίπτωση που σου τελειώσει....Άλλωστε και οι 2 τύποι μπαταρίας θέλουν ρεύμα για να φορτίσουν...Εγώ πάντως περνάω πολύ καιρό χωρίς να φoρτήσω τη sony.Μάλιστα μια βδομάδα σε διακοπές την είχα ξεσκίσει κυριολεκτικά και την γύρισα με 1 "νταμάκι" να απομένει..δεν είχα πάρει φορτιστή μαζί γιατί ήξερα οτι θα κρατήσει.....και δεν γέμιζα την τσέπη μου με μπαταρίες σε περίπτωση που θα με αφήσει....ετσι για την ιστορια μια η αλλη ειναι guys.Aν ειναι να επωμιστει καποιος το extra κοστος της compact μπαταριας (40E +) καλυτερα να παρει φορτιστη και ΑΑ (με καποια αξιολογη μηχανη βεβαιως βεβαιως).Σε καποιο μεγαλο μαγαζι(μπορει και supermaket) μπορεις να βρεις τετοιες μπαταριες(ή αντιστοιχες απο αλλη μαρκα) τις οποιες τις αγοραζεις φορτισμενες και καταναλωνονται οσο τις χρησιμοποιεις.Στο τελος απλα τις φορτιζεις.Καλη η compact μπαταρια οκ..αλλα να εχει καποια αυτονομια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 25, 2008 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Bump .. μια sony cybershot 5mp έμεινε στον ήλιο, πήρε φως και τα βγάζει όλα ροζ. Να την τσιμπήσω την Canon PowerShot A 590 IS ή να δώσω τίποτα παραπάνω για κάτι καλύτερο. Γενικώς φωτογραφίες δεν ξέρω να βγάζω (μόνο με τη μηχανή του 38-45 βγάζω καλές ) και δε ψήνομαι και πολύ για κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 25, 2008 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Δεν γίνεται κάτι παραπάνω από ό,τι βγάζει η μηχανή του .38-.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.