giorgos_blue Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2008 καλησπερα παιδια . αφορμη για αυτο το ποστ ειναι το προηγουμενο ποστ απο τον aeto που ψαχνει λαπ τοπ και ομολογω οτι μπερδευτηκα . ειμαι στν διαδικασια να πουλησω το σταθερο λογω χωρου και βαρεμαρασ και να παρω φορητο αλλα με μπερδεψατε με τισ μαρκεσ που προτεινατε γιατι ως τωρα απο οτι ειχα ακουσει απο γνωστους ηταν hp και μετα acer . Ειχα καταληξει στο acer gemstone to 5920 . αλλα τωρα με κανετε να το ξανασκεφτομαι (οχι οτι με καλυπτε απολυτα με την οθονη αλλα ηταν σχετικα πολυ καλο) Εσεισ τη λετε ??? εχετε καμια αλλη ιδεα δεδομενου οτι θελω φορητο με hdmi για την τηλεοραση (εννοειται με ηχο και το αναφερω γιατι παλιοτερα εφυγα απο nvidia σε ati για αυτο τον λογο και coaxial για home cinema .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούνιος 24, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 κανενασ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 χθες έψαχνα για κάτι τέτοιο.Κοντά στο χιλιάρικο έχει 2-3 μηχανάκια για αυτήν την δουλεία, με hdmi, 2 giga ram, καλή κάρτα γραφικών και 15αρι μόνιτορ.ψάξε λίγο στα online μαγαζιά και θα πάρεις γεύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούνιος 24, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2008 με καποιουσ φιλουσ που εχω μιλησει απο καταστηματα λενε οτι τα 2 gb eειναι λιγα στα vista εκει εχω προβληματιστει συν το γεγοοσ οτι για τοσα λεφτα προτιμω ενα καταστημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 25, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 Μια χαρά είναι τα 2 GB για Vista,ειδικά μετα το SP1.Εκτός αν κάνεις τπτα πολύ απαιτητικό (γράφεις μουσική με επαγγελματικά προγράμματα κλπα). Τσέκαρε το online και αν είναι,εφικτό το αγοράζεις απο το μαγαζί.Αν και προσωπικά δεν ανησυχώ για αγορές απο τα έγκυρα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούνιος 25, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 ok θα το τσεκαρω απο on line ευχαριστω για την πληροφορηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Περίπου 1300 έχει το Sony Vaio AR61M , με αυτά που ζητάς Ριξ΄το μια ματιά , προς το παρόν εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί του , αν και ο σκληρός του δίσκος είναι αρκετά αργός και θα χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη (ναι , έχει δύο θέσεις για σκληρούς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 4, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 για κοιτα αυτα τα 2http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905235http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούλιος 4, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 αρκετα καλα ειανι Κωστα αλλα και τα δυο δεν εχουν hdmi γερνω προσ 5920 λογω hdmi και μετα απο παρομοιο ποστ και ο θεος βοηθοσ σε καμια εικοσαρια μερεσ το πολυ θα το εχω στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Tι είναι το hdmi? έχει το δικό μουhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούλιος 10, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Βαγγελη το δικο σου δεν εχει . Βασικα ειναι ψηφιακο σημα μαζι με ηχο . Για συνδεση με TFT τηλεοραση . χονδρικα αυτο . ποιο αναλυτικα θα το εξηγησουν τα ποιο ψαγμενα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
iterator Ιούλιος 16, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μήνυμα αλλά μάλλον δεν έχεις αποφασίσει ακόμα.Οπότε θα προτείνω και εγώ με τη σειρά μου το HP Pavilion dv9850ev στα 990€ (στο skroutz έχει και πιο φτηνά).Έχει 17αρα οθόνη, 3GB Ram και HDMI (με ήχο) όπως το ζητάς.Ένα μικρότερων επιδόσεων έχω και εγώ της προηγούμενης σειράς (9710) από τον Απρίλιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Μεγάλη οθόνη για άνετη εργασία, αυτονομία περισσότερο από 2.5 ώρες και πραγματική απόλαυση όταν βλέπεις στη 42αρα High Definition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούλιος 16, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 οχι captain πηγα να δω σημερα μπλεχτηκα περισοτερο και ξαναεφυγα ειδα κανα δυο τουρμπο ( το μονο καλο ειναι η τετραωρη επισκευη ) κατα τα αλλα εχω μπλεχτει περισοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 17, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Γιωργο γιατι δεν παιρνεις το acer που ειχες δει εξαρχης? για μενα ειναι πολυ καλο σε χαρακτηριστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 17, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Tι είναι το hdmi? έχει το δικό μουhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907970Πάντως αυτό το ACER που σου πρότεινα και το πήρα πριν ένα μήνα έχει hdmi !!!!!!!!!!!!Απλά το συγκεκριμένο λαπτοπ είναι κορυφαίο. Παίζει ότι νέο game του έχω βάλει (NVIDIA 8600 Βλέπεις)Φοβερή εικόνα στις ταινίες με σύστημα sunrrοund για home entertainment? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 17, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Στα χρηματα αυτα εχει οντως πολυ καλο εξοπλισμο.Εχει ομως μετρια οθονη (το ειδα σημερα απο κοντα) χωρις να ειναι παντως κακη και δυστυχως... ειναι acer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 17, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Στα χρηματα αυτα εχει οντως πολυ καλο εξοπλισμο.Εχει ομως μετρια οθονη (το ειδα σημερα απο κοντα) χωρις να ειναι παντως κακη και δυστυχως... ειναι acer...Τι εννοείς μέτρια οθόνη.Απο όλα τα λαπτοπ που είδα είχε την καλύτερη.H νέα γενιά των ACER δεν έχει καμιά σχέση με την παλιά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.