Jump to content

NEOΣ ΦΟΡΗΤΟΣ

giorgos_blue

Recommended Posts

καλησπερα παιδια . αφορμη για αυτο το ποστ ειναι το προηγουμενο ποστ απο τον aeto που ψαχνει λαπ τοπ και ομολογω οτι μπερδευτηκα . ειμαι στν διαδικασια να πουλησω το σταθερο λογω χωρου και βαρεμαρασ και να παρω φορητο αλλα με μπερδεψατε με τισ μαρκεσ που προτεινατε γιατι ως τωρα απο οτι ειχα ακουσει απο γνωστους ηταν hp και μετα acer .

Ειχα καταληξει στο acer gemstone to 5920 . αλλα τωρα με κανετε να το ξανασκεφτομαι (οχι οτι με καλυπτε απολυτα με την οθονη αλλα ηταν σχετικα πολυ καλο)

Εσεισ τη λετε ??? εχετε καμια αλλη ιδεα δεδομενου οτι θελω φορητο με hdmi για την τηλεοραση (εννοειται με ηχο και το αναφερω γιατι παλιοτερα εφυγα απο nvidia σε ati για αυτο τον λογο και coaxial για home cinema ..

χθες έψαχνα για κάτι τέτοιο.

Κοντά στο χιλιάρικο έχει 2-3 μηχανάκια για αυτήν την δουλεία, με hdmi, 2 giga ram, καλή κάρτα γραφικών και 15αρι μόνιτορ.

ψάξε λίγο στα online μαγαζιά και θα πάρεις γεύση.

με καποιουσ φιλουσ που εχω μιλησει απο καταστηματα λενε οτι τα 2 gb eειναι λιγα στα vista εκει εχω προβληματιστει συν το γεγοοσ οτι για τοσα λεφτα προτιμω ενα καταστημα .

:blink:

Μια χαρά είναι τα 2 GB για Vista,ειδικά μετα το SP1.Εκτός αν κάνεις τπτα πολύ απαιτητικό (γράφεις μουσική με επαγγελματικά προγράμματα κλπα).

Τσέκαρε το online και αν είναι,εφικτό το αγοράζεις απο το μαγαζί.Αν και προσωπικά

δεν ανησυχώ για αγορές απο τα έγκυρα καταστήματα.

• 2 weeks later...

Περίπου 1300 έχει το Sony Vaio AR61M , με αυτά που ζητάς

Ριξ΄το μια ματιά , προς το παρόν εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί του , αν και ο σκληρός του δίσκος είναι αρκετά αργός και θα χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη (ναι , έχει δύο θέσεις για σκληρούς ;) )

αρκετα καλα ειανι Κωστα αλλα και τα δυο δεν εχουν hdmi γερνω προσ 5920 λογω hdmi και μετα απο παρομοιο ποστ και ο θεος βοηθοσ σε καμια εικοσαρια μερεσ το πολυ θα το εχω στα χερια μου

Βαγγελη το δικο σου δεν εχει . Βασικα ειναι ψηφιακο σημα μαζι με ηχο . Για συνδεση με TFT τηλεοραση . χονδρικα αυτο . ποιο αναλυτικα θα το εξηγησουν τα ποιο ψαγμενα παιδια

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μήνυμα αλλά μάλλον δεν έχεις αποφασίσει ακόμα.

Οπότε θα προτείνω και εγώ με τη σειρά μου το HP Pavilion dv9850ev στα 990€ (στο skroutz έχει και πιο φτηνά).

Έχει 17αρα οθόνη, 3GB Ram και HDMI (με ήχο) όπως το ζητάς.

Ένα μικρότερων επιδόσεων έχω και εγώ της προηγούμενης σειράς (9710) από τον Απρίλιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Μεγάλη οθόνη για άνετη εργασία, αυτονομία περισσότερο από 2.5 ώρες και πραγματική απόλαυση όταν βλέπεις στη 42αρα High Definition.

οχι captain πηγα να δω σημερα μπλεχτηκα περισοτερο και ξαναεφυγα ειδα κανα δυο τουρμπο ( το μονο καλο ειναι η τετραωρη επισκευη ) κατα τα αλλα εχω μπλεχτει περισοτερο

Tι είναι το hdmi? έχει το δικό μου

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907970

Πάντως αυτό το ACER που σου πρότεινα και το πήρα πριν ένα μήνα έχει hdmi !!!!!!!!!!!!

Απλά το συγκεκριμένο λαπτοπ είναι κορυφαίο. Παίζει ότι νέο game του έχω βάλει (NVIDIA 8600 Βλέπεις)

Φοβερή εικόνα στις ταινίες με σύστημα sunrrοund για home entertainment?

Στα χρηματα αυτα εχει οντως πολυ καλο εξοπλισμο.Εχει ομως μετρια οθονη (το ειδα σημερα απο κοντα) χωρις να ειναι παντως κακη και δυστυχως... ειναι acer...

Τι εννοείς μέτρια οθόνη.

Απο όλα τα λαπτοπ που είδα είχε την καλύτερη.

H νέα γενιά των ACER δεν έχει καμιά σχέση με την παλιά πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.