Jump to content



ενεργοποιηση του dx10


Strategos

Recommended Posts

Πρωτον πρεπει να εχεις vista

Δευτερον πρεπει η καρτα γραφικων να υποστηριζει dx10

Υποψην οτι η καρτα γραφικων της υπογραφης σου δεν εχει dx10

Για να απαντησω στο ερωτημα σου παντως, για το crysis αν θυμαμαι απο φιλο που το εχει, εχει συγκεκριμενο εκτελεσιμο.

Το καθε παιχνιδι θα εχει διαφορετικη μεθοδο ενεργοποιησης παντως (αλλο απο επιλογη στο μενου, αλλο απο διαφορετικο εκτελεσημο κτλ) Πρεπει να κοιταξεις το manual.

Link to comment
Share on other sites

σε high ειναι dx9 αμα τα βαλεις very high απο τα video setings του game θα ειναι dx10 οσο για τα εκτελεσιμα εχει 1 για 32bit και 1 για 64 δεν νομιζω οτι εχει διαφορετικο exe για dx version

Link to comment
Share on other sites

To very high στο crysis ουτος ι αλλος ξεκλειδωνει με τα vista(dx10 υποτιθεται),οποτε μην ειρωνευεστε τον φιλο μας!Και κατι τελευταιο :Τα παιχνιδια που υποστηριζουν dx10 ι εχουν αρχειο εκτελεσιμο στον φακελο εγκαταστασης ι υπαρχει σχετικο patch στην σελιδα υποστηριξης τους!Δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις την διαδικασια που αναφερεις στο πρωτο σου post!

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν καποια αρχειακια που τα κανεις paste , απλως εχεις high ingame και αυτοματα αυτο , στα κανει very high (δε λεει ομως very high) απλως εχει γραφικα very high.

εγω σε 1680χ1050 , ειχα 22-24fps..καπου εκει

στα ΧΡ παντα ετσι

edit : ακριβως αυτο που λεει ο nephilim

Link to comment
Share on other sites

βαλτα ολα very high και παιζεις dx10 thats the only way then dude :D(μιλαμε παντα για crysis ετσι?)καθε game εχει τον τροπο του για το πως θα παιξει σε dx10 μιλοντας για crysis λοιπον very high αυτο ειναι το dx10 mode του

Link to comment
Share on other sites

στο flight simulator; εκει ultrahigh βαζει και απο τα xp. μηπως ο κοινος τροπος ειναι αυτος που ειπα πριν; νομιζω οτι εχω ακουσει οτι αν βαλεις στο shortcut -dx10 παιζει dx10 και αν βαλεις -dx9 παιζει με dx9.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.