angel_f Ιούνιος 25, 2008 #21 Ιούνιος 25, 2008 Και εγω Αποθηκάριος-γραφέας , νοσοκόμος , μάγειρας , σκοπανθρωπος.....@ 496 Νοσοκομείο ΔιδυμότειχουΟλα ηταν σκ@τα..... Πήγα και μια φορα στον Λαγο.... αυτοκτονία.
skywalker Ιούνιος 25, 2008 #22 Ιούνιος 25, 2008 Το ΠΑΝ δεν ειναι που θα καβατζωθεις για να γλυτωσεις την σκοπια,το παν ειναι πως θα κανεις τη μερα να περνα πιο ευχαριστα και γρηγοροτερα..Γιατι ειναι πολλες οι μερες..και ημαστε αναγκασμενοι να τις περασουμε εκει...Παντως καλο ειναι να φας τα μουτρα σου για για να καταλαβεις και τα καλα του στρατου,γιατι ηταν κατι παιδακια θυμαμαι που δεν την παλευανε σε μοναδα μεσα στην αθηνα που κανανε 1 υπηρεσια την βδομαδα....Και αλλοι κανανε κανα 3 μηνο να δουν το σπιτι τους...και οσο αφορα τα καβατζοποστα απλα δεν υπαρχουν οπως ειπαν και τα παιδια ολα παιζουν στο στρατοπεδο...Εγω 2ο γραφειο ημουνα και σκοπετακια εκανα και μαγειρια και χωσιματα ετρωγα και στο φυλακιο με ξεχνουσανε(οχι οτι με χαλαγε το συγκεκριμενο,καλο μου κανανε και ξεκουραζομουνα και λιγο)...Απλα μην μπαινετε μεσα με το ανχος να καβατζοθητε απο την αρχη..δεν παιζει,ασε που μετα δεν θα σας γουσταρει και κανενας...Και το μεγαλυτερο πραμα στο στρατο για να περναν οι μερες ειναι η(καλη)παρεα....και τη χρειαζεστε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.