Jump to content

Alone in the dark

HotPeanut

Recommended Posts

Το παιχνιδάκι είναι μια χαρά για αυτούς που τους αρέσουν τ ατμοσφαιρικά θρίλερ με δράση...εγώ βέβαια είμαι ακόμα στην πολύ αρχή αλλά προχωρόντας θα σας πω κι άλλα...

Πήρα το special edition το οποίο έχει τρελό artbook με φοβερές εικόνες, ομοίωμα του ήρωα το οποίο για το γραφείο είναι super και το soundtrack του παιχνιδιού :T:

• 2 months later...
Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω χωρίς να έχω σύνδεση ίντερνετ;;;;;;;;;;;;;;;;

Το κουτί του παιχνιδιού στις απαιτήσεις αναφέρει ότι πρέπει να έχεις σύνδεση ώστε να το εγκαταστήσεις, να το παίξεις για πρώτη φορά και για ν ανακαλέσεις την άδεια του παιχνιδιού όταν το απεγκαταστήσεις.

• 3 weeks later...

Το παιχνίδι ειναι το καλύτερο στην κατηγορια του!!!

Εχει επισης νέα φυσική και αλλα πρωτοπωριακά features.

Για οποιον αρέσουν τετοιου ειδους παιχνίδια θα τους φανεί πολύ καλο!

Για να φανταστειτε εγώ αυτό τον καιρό παιζω resident evil 1: director's cut. και μολις εβαλα το alone στο πισι ξετρελάθηκα...

Φυσικά για να το απολαύσεις πρεπει να μπείς και στιν ατμόσφαιρα του παιχνιδιού να κανεις και στο σπιτι λιγο πιο χαμηλο το φωτισμο κτλ κτλ...

Απο γραφικα πολυ καλο...

Απο ηχο εξαιρετικο....

Απο χειρισμο απαισιο....

Απο ατμοσφαιρα καλο....

Συμπερασμα: Κριμα γιατι εχει καλους γριφους, κορυφαια σκηνοθεσια και κινηματογραφικη αισθηση αλλα υστερει σημαντικα στον τομεα του χειρισμου.

Εντελώς χάλια το παιχνίδι!

Ούτε 5/10 δεν του βάζω!

Σε 3 μέρες το τελείωσα

Επειδή το τελείωσες σε 3 μέρες δεν σημαίνει οτι ειναι και χάλια το παιχνίδι !

Ετσι κι αλλιώς όλα τα συνχρονα παιχνίδια σημερα η διαρκειά τους όσο παει και μικραίνει , ειναι μοδα ποια , πρέπει να το πάρουμε αποφαση...

Αν θες ατελείωτο παιχνίδι , σου προτείνω το dagerfall, ή το elit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.