Jump to content

RMA δίσκου WD απευθείας στο εξωτερικο???

sv3glw

Recommended Posts

Από το site τους φαίνεται ότι η εγγύηση του νέου δίσκου είναι 3 μήνες!

Στείλε ένα email και ρώτα τους για την εγγύηση.

Μάλλον είναι λάθος.

• 3 years later...

καλησπέρα σε όλους

δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανεις,αλλα ξύπνησα σήμερα και είπα να βάλω το hard disk sentinel να κοιτάξω τους σκληρούς και είδα τον "εξωτερικο" μου με 9% health και 272 bad sectors.

αφού μίλησα με κάποιον,έβαλα το HDD re-generator και έβαλα να φτιάξει τα bad sectors.θα πάρει περιπου 20ώρες,στο τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει. αν θα φτιαξει και θα ναι ολα μια χαρα.η απλα ειναι μπαλομα.

ο σκληρός δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλα δεν θέλω να συμβεί και κάτι στο μέλλον.

έχω όλα μου τα "ανιμε" μέσα που είναι σημαντικό για μένα (οποιος κατάλαβε ) .

το θέμα είναι ότι, η εγγύηση λήγει στις 14/5/2012 αλλα δεν υπάρχει αποδείξει ούτε ξέρω το μαγαζί καθώς δεν το αγόρασα εγώ.

απλά κοίταξα την WD αν έχω εγγύηση.

μπορεις κανεις να με βοηθησει ??

με το RMA? το rma number στο δίνουν αυτοί σωστά?αφου συμπληρωσεις καποια φορμα?

κάπου λέει ότι δεν πρέπει να έχει ανοιχτοί ο σκληρός,πως γίνεται αυτό αφού τον έχω 2 χρονια + , η να έχω το κουτί του, άμα κράταγα 2 χρονια κουτιά θα ήταν αποθήκη και όχι σπίτι

εφόσον έχει bad sectors με καλύπτει η εγγύηση?

επίσης καλύτερα να πάω με τον τρόπο μέσω πιστωτικής? δλδ να στείλουν πρώτα το σκληρό?

επίσης στέλνουν καινούργιο η refurbished?

plz help me out.

καλησπέρα σε όλους

δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανεις,αλλα ξύπνησα σήμερα και είπα να βάλω το hard disk sentinel να κοιτάξω τους σκληρούς και είδα τον "εξωτερικο" μου με 9% health και 272 bad sectors.

αφού μίλησα με κάποιον,έβαλα το HDD re-generator και έβαλα να φτιάξει τα bad sectors.θα πάρει περιπου 20ώρες,στο τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει. αν θα φτιαξει και θα ναι ολα μια χαρα.η απλα ειναι μπαλομα.

ο σκληρός δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλα δεν θέλω να συμβεί και κάτι στο μέλλον.

έχω όλα μου τα "ανιμε" μέσα που είναι σημαντικό για μένα (οποιος κατάλαβε ) .

το θέμα είναι ότι, η εγγύηση λήγει στις 14/5/2012 αλλα δεν υπάρχει αποδείξει ούτε ξέρω το μαγαζί καθώς δεν το αγόρασα εγώ.

απλά κοίταξα την WD αν έχω εγγύηση.

μπορεις κανεις να με βοηθησει ??

με το RMA? το rma number στο δίνουν αυτοί σωστά?αφου συμπληρωσεις καποια φορμα?

κάπου λέει ότι δεν πρέπει να έχει ανοιχτοί ο σκληρός,πως γίνεται αυτό αφού τον έχω 2 χρονια + , η να έχω το κουτί του, άμα κράταγα 2 χρονια κουτιά θα ήταν αποθήκη και όχι σπίτι

εφόσον έχει bad sectors με καλύπτει η εγγύηση?

επίσης καλύτερα να πάω με τον τρόπο μέσω πιστωτικής? δλδ να στείλουν πρώτα το σκληρό?

επίσης στέλνουν καινούργιο η refurbished?

plz help me out.

Για την WD η εγγύηση ισχύει είτε από την ημερομηνία κατασκευής ή αν έχεις καταχωρίσει το προϊόν αργότερα, από την ημερομηνία αγοράς (μαζί με το παραστατικό)

θα πας στο site WD Support / Warranty Services / Warranty Services for End User Customers

και ακολουθήσεις τη διαδικασία. θα συμπληρώσεις φόρμα και θα τυπώσεις Barcode που τα κολλάς στο δεματάκι που θα στείλεις.

Το να μην ανοιχθεί, προφανώς αναφέρεται σε εξωτερικό δίσκο ή ακόμα χειρότερα να προσπαθήσεις να ανοίξεις μόνος σου ένα δίσκο, όχι στη συσκευασία.

Τα bad sectors είναι πρόβλημα του δίσκου και πρέπει να σου τον αλλάξουν, τουλάχιστον εμένα μου τον είχαν αλλάξει. Για να είσαι σίγουρος κάνε ένα email στο support και ρώτα αν οι Χ bad sectors καλύπτονται από την εγγύηση ή ακόμα καλύτερα διάβασε τα faq τους.

Δεν τίθεται θέμα καινούριου ή ανακατασκευασμένου. Θα σου στείλουν ανακατασκευασμένο.

μου ειπαν τελικα οτι μπορω να τον αλλαξω και στην info quest σε 1-2 ημερες,και λογικα σε καινουργιο σκληρο.μηπως να προτιμησω αυτην τη λυση?

• 3 months later...

καλησπερα!ειναι να στειλω κ γω ενα δισκο στην ιταλια στη seagate.βλεπω κοστος εδω 7 ευρω ..ενω στο σαιτ των ελτα βλεπω κοντα στα 30 ευρω..τι παιζει?

καλησπερα!ειναι να στειλω κ γω ενα δισκο στην ιταλια στη seagate.βλεπω κοστος εδω 7 ευρω ..ενω στο σαιτ των ελτα βλεπω κοντα στα 30 ευρω..τι παιζει?

Πρέπει να είναι τα 7 ευρώ... Τόσο με κόστισε σε εμένα η αποστολή την Ολλανδία.

τοσο ειναι..το στειλα συστημενο κ βγηκα 10.90...για 20 γραμμαρια πληρωσα εναμιση ευρω παραπανω..γκρρρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.