ababapanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 η αγορα εγινε απο ebay και ο πωλητης το εστειλε με με USPS Express Mail InternationalΠοσο περιπου θελει για Ελλαδα?Το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι το εστειλε απο 18.6 και βαζοντας το tracking number sto sait της usps μου βγαζει το εξεις...Status: Electronic Shipping Info ReceivedThe U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 18, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.τι συμπερασμα βγαζετε? να αρχισω να ανυσηχω?
greekfragma Ιούνιος 21, 2008 #2 Ιούνιος 21, 2008 να αρχισεις να ανησυχεις απο τριτη πρωι εαν δεν παιζει ενημερωση στο tracking.
ababapanos Ιούνιος 21, 2008 Author #3 Ιούνιος 21, 2008 o πωλητης μου το εστειλε σαν gift για να μην περασει απο τελωνειο...τεσπα... εβαλα ξανα το tracking number sto sait της usps και μου βγαζει τωρα το εξεις...Status: AcceptanceYour item was accepted at 9:31 PM on June 20, 2008 in CITY OF INDUSTRY, CA 91715. Information, if available, is updated every evening. Please check again laterδηλαδη απο τις 18.6 που το εστειλε, ακομα δεν εχει φυγει απο αμερικη? και ειναι και express γιατι ετσι?
Tsakonas Ιούνιος 21, 2008 #4 Ιούνιος 21, 2008 o πωλητης μου το εστειλε σαν gift για να μην περασει απο τελωνειο...τεσπα... εβαλα ξανα το tracking number sto sait της usps και μου βγαζει τωρα το εξεις...Status: AcceptanceYour item was accepted at 9:31 PM on June 20, 2008 in CITY OF INDUSTRY, CA 91715. Information, if available, is updated every evening. Please check again laterδηλαδη απο τις 18.6 που το εστειλε, ακομα δεν εχει φυγει απο αμερικη? και ειναι και express γιατι ετσι?πιθανως θα επρεπε να ελεγξουν μηπως σε λενε Αχμετ Αλ Χαμπιμπι και μεσα στο πακετο βρισκονταν οικογενειακες φωτο απο βασεις/αεροπλανοφορα/Γκουανταναμο...
LevelOne Ιούνιος 23, 2008 #5 Ιούνιος 23, 2008 ..... και υπήρχε περίπτωση ποτέ περίπτωση κάποιος υποψήφιος τρομοκράτης να στείλει τετοιο υλικό με το ταχυδρομείο....? Δόξα τω αλλαχ, ιντερνετ κατέχουν και εκεί.. ADS-M Μην αγχώνεσαι, απλα καθυστέρησε λίγο ο μάστορης να το πάει στο ταχυδρομείο, και μεσολάβησε και το Σ/Κ... Χαλάρωσε, πιές ενα καφεδάκι και μην αγχώνεσαι γι αυτό.. (Στο λέω γιατι ακομα και αν το παρέλαβες υπάρχουν κι αλλοι λόγοι να αγχωθείς, όπως να το ανοίξεις και να δεις μεσα δυο μπανάνες σάπιες..) Ξανα, μην αγχώνεσαι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.