Jump to content

Προτάσεις&γνώμες για Gaming Pc

Martyras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

σε λίγες μέρες θα κάνω την αγορά του παρακάτω συστήματος.

Το pc αυτο θα είναι κατα 99% για games, αλλά θα υποστεί και ο/c, τπτ το τρέλο ομώς, μιας κ θα ειναι η 1η αποπειρά μου σε αυτο τον τομέα.

Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας οσον αναφορά το CPU cooler + αν χρειάζεται καποιο extra cooling system για τις RΑΜ .

Περετέρω υποδείξεις θα είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες:flower:

CPU:Intel 8400

MOBO:Asus P5E

CASE:cm Stacker STC-T01

CPU COOLER:scythe mugen

PSU:Corsair 750TX

RAM:Mushkin ddr2 4gb XP-6400

HDD:2xSeagate 250gb 16mb sataII(θα στηθούν σε raid 0)

VGA: (δεν έχω επιλέξει ακόμη μιας κ περιμένω την έλευση της 4870 ώστε να αποφασίσω)

χμμμ...περιμενε οπωσδηποτε μεχρι να ανακοινωθουν και στην Ελλαδα οι πτωσεις των τιμων των καρτων γραφικων..

@jois21 :ολο το σύστημα θα παρθεί απο πλαίσιο(το λινκ απλα ήταν για να σου δείξω:p)

@nephilim τί θα έβαζες στη θέση μου ?

πιστέυετε οτι θα χρειαστώ extra ψύξη στις Ram?

πιστέυετε οτι θα χρειαστώ extra ψύξη στις Ram?

Μην σπαταλάς τα λεφτά σου τζάμπα, για να φτιάχεις ένα Power PC.

Χρειάζεσαι συγκεκριμένα υλικά όχι όμως απαραίτητα κ τα πιο ακριβά.

Σίγουρα τα παιδιά εδώ μέσα θα σου κάνουν τις σωστές προτάσεις.

Όσο για την ψύξη του επεξεργαστή, αν μιλάμε για αέρα, μάλλον CoolerMaster ή Zalman.

παρε τους δισκους αυτους διοτι ειναι πολυ πιο γρηγοροι...και θα εχεις τρελες επιδοσεις...θα το σκοτωσεις το συστημα με τους 250αριδες...

Ψυκτρα μια ThermalRight 120 ultra extreme εαν την βρεις και εαν χωραει στο κουτι αλλιως την zalmanη την

noctua..

Τροφοδοτικο θα παρεις σιγουρα αλλο εκτως και αν θες να κανει σαν αεροπλανο διοτι εχει προβλημα με τον θορυβο...και εαν θες να κανεις και CF καλυτερα να επερνες καποιο σαν και αυτο η μετα αυτο

Παντος εαν μπορεις να πας στην Ζαιμη και να δεις εαν εχει τα Silverstone τροφοδοτικα και θα σου προτεινα να παρεις ενα 850W η κανενα coolermaster 850w

Αυτα απο μενα...

Edit: μακρια απο τα hiper για μενα :)

@Propitsirikos μήπως ειναι πολυ το 1.2ΤΒ για raid 0?...

μαλλον στη λύση της zalman θα παω

τροφοδοτικο το chieftech που μου πρότεινες

τιποτα δεν ειναι αρκετο...ειναι πολυ φθυνοι οι δισκοι για αυτα που προσφερουν...μπορεις να δεις αναλογα ποστ εδω...εχουν παρα πολυ καλες επιδοσεις...

Παντος για τροφοδοτικο πηγαινε μια βολτα απο Ζαιμη στο tuning του Πλαισιου και δες εαν εχει τα silverstone και τα coolermaster...:) ειναι ανωτερα...

Με τους ICHxR μπορείς να σπας το raid σε Π.Χ. 250gb raid0 και τα υπόλοιπα~1ΤΒ σε raid 1 (δηλαδή 500GB στην ουσία) για δεδομένα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.