Strategos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Οταν βαζω το cd του warcraft3 και παει να κανει το install μου βγαζει το προβλημα "no program start menu found" . Βρηκα κατι forums που λενε οτι πρεπει να βαλει μια τιμη στην registry το εκανα αλλα και παλι μου κανει την εγκατασταση αλλο στο τελος λεει οτι δεν βρεθηκε η τοποθεσια και ακυρωνεται. Δοκιμασα run as administrator και compability xp sp2 αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 εγώ το tft το τρέχω με...win98 compatibility..Με όλα τα άλλα μου πέταγε 100% ιλλεγαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 εγω γνησιο το εχω. εσενα την εγκατασταση πριν στην εκανα η σου εβγαζε και σενα το ιδιο μηνυμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 γνήσιο το έχω και γω.Στην εγκατάσταση μου έλεγε ότι δεν είναι compatible με windows NT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 εμενα μια χαρα παιζει original ομως. btw αυτο που ελεγε για Κομμ για windows nt to ελεγε και εμενα αλλα εντα3ι μια χαρα εγινε install... ρε παιδες ισαστε για κανενα dota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 20, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 λοιπον αφου εκανα πολλες φορες αυτο που λεει ο τπτ εδω http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=3&c=12&t=12936οταν τελειωνε η εγκατασταση μου πεταγε ενα error καποια στιγμη δεν το πεταξε και επαιξε αφου πολεμαγα 5 ωρες.μηπως φταιει που εχω 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 φίλε και γω με 64αρια είμαι, και πέρα απ το κόλλημα του install -ΝΤ και καλα-, το αλλο πρόβλημα ήταν με το compatibility και από κει και πέρα παίζει μια χαρά.Γράψε τι ερρορ σου πεταει ακριβώς ή googlare το μπας και παιζει κατι με το συστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 ΟΤ, παιδες ασχολιστε αρκετο καιρο με dota?? Ειστε σε κανα private channel safe (gdb, grc? ) αν ειναι να οργανωσουμε κανα ματσακι /ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 21, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 οταν εβαζα το cd και παταγα το autorun ή εκανα explore και παταγα το install μου εβγαζε ενα μηνυμα no program start menu found εκανα αυτο 1) Go to Start > Run > type regedit2) Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"if there is no string in there called "Programs" put that in with the value:C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs αλλα τοτε οταν τελειωνε το install πεταγε αλλο error μετα απο πολλα restart και βαζε βγαλε το εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.