Jump to content

vista+warcraft3 problem

Strategos

Recommended Posts

Οταν βαζω το cd του warcraft3 και παει να κανει το install μου βγαζει το προβλημα "no program start menu found" . Βρηκα κατι forums που λενε οτι πρεπει να βαλει μια τιμη στην registry το εκανα αλλα και παλι μου κανει την εγκατασταση αλλο στο τελος λεει οτι δεν βρεθηκε η τοποθεσια και ακυρωνεται. Δοκιμασα run as administrator και compability xp sp2 αλλα τπτ.

λοιπον αφου εκανα πολλες φορες αυτο που λεει ο τπτ εδω

http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=3&c=12&t=12936

οταν τελειωνε η εγκατασταση μου πεταγε ενα error καποια στιγμη δεν το πεταξε και επαιξε αφου πολεμαγα 5 ωρες.

μηπως φταιει που εχω 64bit?

φίλε και γω με 64αρια είμαι, και πέρα απ το κόλλημα του install -ΝΤ και καλα-, το αλλο πρόβλημα ήταν με το compatibility και από κει και πέρα παίζει μια χαρά.

Γράψε τι ερρορ σου πεταει ακριβώς ή googlare το μπας και παιζει κατι με το συστημα σου.

οταν εβαζα το cd και παταγα το autorun ή εκανα explore και παταγα το install μου εβγαζε ενα μηνυμα no program start menu found

εκανα αυτο

1) Go to Start > Run > type regedit

2) Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"

if there is no string in there called "Programs" put that in with the value:

C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs

αλλα τοτε οταν τελειωνε το install πεταγε αλλο error μετα απο πολλα restart και βαζε βγαλε το εκανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.