Jump to content

HTC Wing (P4350) Aπορίες και Troubleshooting

hayabusa

Recommended Posts

Λοιπόν,

Ήρθε στα χέρια μου πριν λίγες ημέρες αυτό το κουκλί...http://www.t-mobile.com/shop/phones/Cell-Phone-Detail.aspx?cell-phone=T-Mobile-Wing%E2%84%A2

Από όλες τι απόψεις είναι άψογο...Υπάρχει όμως ένα μόνο προβληματάκι...Όταν το συνδέω στο pc με το USB το pc (Vista home premium) δεν το αναγνωρίζει και έτσι το " Κέντρο συσκευών των indows mobile" δεν βλέπει καμία συσκευή συνδεδεμένη παρόλο που ακούγεται ο χαρακτητριστικός ήχος που υποδεικνύει την σύνδεση κάποιας συσκευής.

Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να το συγχρονίσω με το pc και να μεταφέρω ορισμένες επαφές...

Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη :)

τωρα που θυμάμαι καλυτερα (ή μάλλον ξυπνάω :p)....τον πρώτο καιρο που ειχα περάσει και εγω τα vista και εμένα δεν συγχρόνιζε το HTC 3300 και ειχα ακριβώς τα ίδια... o ήχος απο το sync ακουγότανε αλλα δεν...

νομίζω οτι διορθώθηκε με update των vista και ενα 1-2 plug/unplug του USB...

ποιον πρώτο καιρό ρει? ένα χρόνο τα έχωτα άτιμα :D

Το καλώδιο το βάλει-βγάλει τουλάχιστον 15 φορές αλλα και πάλι τίποτα...Από updates κατέβασα όσα είχε το Auto Update και κανα δυο προαιρετικά αλλά δεν έγινε τίποτα...

Αν θυμάσαι με ποια ενημέρωση το διορθωσες πες μπας και βγάλουμε άκρη γιατί δεν παλέυετε ο συγχρονισμός από το κατεβαστήρι :p

ποιον πρώτο καιρό ρει? ένα χρόνο τα έχωτα άτιμα :D

Το καλώδιο το βάλει-βγάλει τουλάχιστον 15 φορές αλλα και πάλι τίποτα...Από updates κατέβασα όσα είχε το Auto Update και κανα δυο προαιρετικά αλλά δεν έγινε τίποτα...

Αν θυμάσαι με ποια ενημέρωση το διορθωσες πες μπας και βγάλουμε άκρη γιατί δεν παλέυετε ο συγχρονισμός από το κατεβαστήρι :p

Tα vista τα ειχες χρόνο, αλλα ειχες και την συσκευη το ιδιο διάστημα? :p

Οταν λεω να βγάλεις το καλώδιο δεν εννοώ απο το τηλέφωνο αλλα απο τον υπολογιστή ΕΝΩ εχεις το κινητο συνδεδεμένο πάνω ;)

Τωρα για το ποιο συγκεκριμένο update εκανε την δουλεια ριξε μια ματιά στην λιστα των updates μου αλλα εχω τα 64αρια ultimate εγώ...

5o2eih837h3hxbf07nzn.jpg

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και αφού το θυμήθηκα ρίχτε άλλη μια βοήθεια όποιος μπορεί.

Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος τρόπος το destinator να μου δείχνει μόνο τα ονοματα των οδών και όχι βενζινάδικα φαρμακεία τράπεζες κλπ και γεμίζει ο χάρτης σε σημείο που να μην διαβάζεται...Γίνεται αυτό;

Να σημειώσω ότι το χρησιμοποιώ χωρίς δέκτη GPS, απλα και μόνο για να βρω καμιά διαδρομή καμιά φορά

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.