hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Λοιπόν, Ήρθε στα χέρια μου πριν λίγες ημέρες αυτό το κουκλί...http://www.t-mobile.com/shop/phones/Cell-Phone-Detail.aspx?cell-phone=T-Mobile-Wing%E2%84%A2 Από όλες τι απόψεις είναι άψογο...Υπάρχει όμως ένα μόνο προβληματάκι...Όταν το συνδέω στο pc με το USB το pc (Vista home premium) δεν το αναγνωρίζει και έτσι το " Κέντρο συσκευών των indows mobile" δεν βλέπει καμία συσκευή συνδεδεμένη παρόλο που ακούγεται ο χαρακτητριστικός ήχος που υποδεικνύει την σύνδεση κάποιας συσκευής. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να το συγχρονίσω με το pc και να μεταφέρω ορισμένες επαφές... Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιούνιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 activesync δεν είχε το cdακι του μέσα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 υποθέτω πως είχε, απλά το παιδί που μου το έδωσε μάλλον ξέχασε να το βάλει στην συσκευασία...Μπορώ να βρω το δισκάκι κάπου στο ιντερνετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 τώρα που το ξανασκέφτομαι, με το iPAQ 514 δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και δεν είχα χρησιμοποιήσει το cd που είχε μαζί... Μήπως φταίει κάτι άλλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Connections-Usb connections (or usb to pc) σε τι mode είναι?Ρύθμισέ το σε RNDIS ή Serial sync mode και ξαναδοκίμασε.Επισης το activesync 4.5 είναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 20, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 από ότι φαίνεται τελικά για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι απλά αρνείται να δουλέψει στα Vista...Στα ΧΡ με το ActiveSync 4.5 παίζει άψογα Τι να πω... :hmm : Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Hayabusa με vista δεν το είχα δοκιμάσει. Με xp activesync παίζει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 ποιος Γιάννης ρα; Οντως, με τα ΧΡ παίζει άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 21, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Πρωί και No cofee Νο go Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 21, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 στα vista θες το windows mobile center οπως εχει μετονομαστει το activesync των xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 στα vista θες το windows mobile center οπως εχει μετονομαστει το activesync των xp.Σωστά και νομίζω οτι ειναι σαφώς καλύτερο απο το "παλιό" ActiveSync Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 στα vista θες το windows mobile center οπως εχει μετονομαστει το activesync των xp. ναι βρε παιδί...από εκεί δοκίμασα να το συγχρονίσω αλλά δεν βλέπει συνδεδεμένη συσκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 21, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 τωρα που θυμάμαι καλυτερα (ή μάλλον ξυπνάω )....τον πρώτο καιρο που ειχα περάσει και εγω τα vista και εμένα δεν συγχρόνιζε το HTC 3300 και ειχα ακριβώς τα ίδια... o ήχος απο το sync ακουγότανε αλλα δεν... νομίζω οτι διορθώθηκε με update των vista και ενα 1-2 plug/unplug του USB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 ποιον πρώτο καιρό ρει? ένα χρόνο τα έχωτα άτιμα Το καλώδιο το βάλει-βγάλει τουλάχιστον 15 φορές αλλα και πάλι τίποτα...Από updates κατέβασα όσα είχε το Auto Update και κανα δυο προαιρετικά αλλά δεν έγινε τίποτα... Αν θυμάσαι με ποια ενημέρωση το διορθωσες πες μπας και βγάλουμε άκρη γιατί δεν παλέυετε ο συγχρονισμός από το κατεβαστήρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 21, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 ποιον πρώτο καιρό ρει? ένα χρόνο τα έχωτα άτιμα Το καλώδιο το βάλει-βγάλει τουλάχιστον 15 φορές αλλα και πάλι τίποτα...Από updates κατέβασα όσα είχε το Auto Update και κανα δυο προαιρετικά αλλά δεν έγινε τίποτα... Αν θυμάσαι με ποια ενημέρωση το διορθωσες πες μπας και βγάλουμε άκρη γιατί δεν παλέυετε ο συγχρονισμός από το κατεβαστήρι Tα vista τα ειχες χρόνο, αλλα ειχες και την συσκευη το ιδιο διάστημα? Οταν λεω να βγάλεις το καλώδιο δεν εννοώ απο το τηλέφωνο αλλα απο τον υπολογιστή ΕΝΩ εχεις το κινητο συνδεδεμένο πάνω Τωρα για το ποιο συγκεκριμένο update εκανε την δουλεια ριξε μια ματιά στην λιστα των updates μου αλλα εχω τα 64αρια ultimate εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 δεν φαίνονται όλα ρει Τεσπα, θα δω τι θα γίνει γιατί και ο χρόνος δεν επαρκεί και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 21, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Το ξέρω...ηθελα να δω αν εισαι παρατηρητικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Τι να πω, δεν βλέπω κάτι...Δοκίμασα και αυτό που είπες με το καλώδιο αλλά δεν εγινε τίποτα...Πάλι καλά που υπάρχει και το κατεβαστήρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και αφού το θυμήθηκα ρίχτε άλλη μια βοήθεια όποιος μπορεί. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος τρόπος το destinator να μου δείχνει μόνο τα ονοματα των οδών και όχι βενζινάδικα φαρμακεία τράπεζες κλπ και γεμίζει ο χάρτης σε σημείο που να μην διαβάζεται...Γίνεται αυτό; Να σημειώσω ότι το χρησιμοποιώ χωρίς δέκτη GPS, απλα και μόνο για να βρω καμιά διαδρομή καμιά φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 21, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Πας στα Χρήσιμα/Αγαπημένα και μπροστά από κάθε κατηγορία, σου έχει ένα τικ. Διαλέγεις αυτά που θες να φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.