Jump to content

2 οθόνες, 1 PC

wesker

Recommended Posts

Kαλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας. Αγόρα σήμερα μια νέα οθόνη 20" και θα την έχω ώς κύρια. Την 17" θα την εχω ως δευτερη οθόνη. Θέλω να τις ρυθμίσω όμως έτσι ώστε η 20αρα να δείχνει πχ κάποιο game και η μικρή το desktop, msn κλπ κλπ. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Η κάρτα γραφικών μου είναι η nVidia 8800GT.

δεξι κλικ στο desktop - properties - πας στην καρτελα settings - επιλεγεις την δευτερη οθονη - τικαρεις απο κατω την επιλογη "extend my windows desktop onto this monitor"

Σου προτεινω να βαλεις και το προγραμμα ultramon.. Ειναι πολυ καλο, μπορεις να κανεις διαφορα. :)

και χωρις αυτο το προγραμμα,με καρτα νβιντια τουλαχιστον δηλωνεις σε ποια οθονη θα τρεχουν οι 3διαστατες εφαρμογες πχ παιχνιδια κ κατα ταλλα τα παραθυρα θυμουνται που βαζεις καθε εφαρμογη και την βαζουν καθε φορα εκει.

και χωρις αυτο το προγραμμα,με καρτα νβιντια τουλαχιστον δηλωνεις σε ποια οθονη θα τρεχουν οι 3διαστατες εφαρμογες πχ παιχνιδια κ κατα ταλλα τα παραθυρα θυμουνται που βαζεις καθε εφαρμογη και την βαζουν καθε φορα εκει.

Πως γίνεται αυτό;

Βασικα το προγραμμα το προτεινα για τις διαφορες ευκολιες που προσφερει (πχ μπορεις να προσθεσεις taskbar στην δευτερη οθονη, βαζεις ευκολα διαφορετικα wallpapers κ screensavers και στις 2 οθονες, επιλογες για μεταφορεσ παραθυρων, κλπ) και οχι γι αυτο που λες.. :)

Πως γίνεται αυτό;

Αν δεν κανω λαθος οι 3d εφαρμογες τρεχουν στο primary monitor εκτος αν υπαρχει επιλογη οπως σε μερικα παιχνιδια.. Ολα τα αλλα σε οποιο monitor ειναι οταν τα κλεισεις, εκει θα ανοιξουν παλι..

ναι βρε,αν ταχεις ρυθμισει ναναι extended desktop πηγαινοντας το ποντικι αριστερα η δεξια (αναλογα απο ποια πλευρα της κυριας οθονης το βαζεις) περνα αυτοματα στην αλλη οθονη

ναι βρε,αν ταχεις ρυθμισει ναναι extended desktop πηγαινοντας το ποντικι αριστερα η δεξια (αναλογα απο ποια πλευρα της κυριας οθονης το βαζεις) περνα αυτοματα στην αλλη οθονη

Aκόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι στην κύρια οθόνη; :...:

Aκόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι στην κύρια οθόνη; :...:

οχι βρε συ,τοτε μπαινει η καρτα σε 3d mode και εισαι περιορισμενος στην οθονη του παιχνιδιου,η αλλη λειτουργει και δειχνει κανονικα,αλλα δεν μπορει να παει το ποντικι σε αυτην.Μονο με αλτ-ταμπ εχεις παλι το 2πλο ντεσκτοπ,αλλα μερικα παιχνιδια εχουν προβλημα με αυτο (ολα τα του steam)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.