wesker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Kαλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας. Αγόρα σήμερα μια νέα οθόνη 20" και θα την έχω ώς κύρια. Την 17" θα την εχω ως δευτερη οθόνη. Θέλω να τις ρυθμίσω όμως έτσι ώστε η 20αρα να δείχνει πχ κάποιο game και η μικρή το desktop, msn κλπ κλπ. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Η κάρτα γραφικών μου είναι η nVidia 8800GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 δεξι κλικ στο desktop - properties - πας στην καρτελα settings - επιλεγεις την δευτερη οθονη - τικαρεις απο κατω την επιλογη "extend my windows desktop onto this monitor" Σου προτεινω να βαλεις και το προγραμμα ultramon.. Ειναι πολυ καλο, μπορεις να κανεις διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 και χωρις αυτο το προγραμμα,με καρτα νβιντια τουλαχιστον δηλωνεις σε ποια οθονη θα τρεχουν οι 3διαστατες εφαρμογες πχ παιχνιδια κ κατα ταλλα τα παραθυρα θυμουνται που βαζεις καθε εφαρμογη και την βαζουν καθε φορα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 και χωρις αυτο το προγραμμα,με καρτα νβιντια τουλαχιστον δηλωνεις σε ποια οθονη θα τρεχουν οι 3διαστατες εφαρμογες πχ παιχνιδια κ κατα ταλλα τα παραθυρα θυμουνται που βαζεις καθε εφαρμογη και την βαζουν καθε φορα εκει.Πως γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 και χωρις αυτο το προγραμμα,με καρτα νβιντια τουλαχιστον δηλωνεις σε ποια οθονη θα τρεχουν οι 3διαστατες εφαρμογες πχ παιχνιδια κ κατα ταλλα τα παραθυρα θυμουνται που βαζεις καθε εφαρμογη και την βαζουν καθε φορα εκει. Βασικα το προγραμμα το προτεινα για τις διαφορες ευκολιες που προσφερει (πχ μπορεις να προσθεσεις taskbar στην δευτερη οθονη, βαζεις ευκολα διαφορετικα wallpapers κ screensavers και στις 2 οθονες, επιλογες για μεταφορεσ παραθυρων, κλπ) και οχι γι αυτο που λες.. Πως γίνεται αυτό; Αν δεν κανω λαθος οι 3d εφαρμογες τρεχουν στο primary monitor εκτος αν υπαρχει επιλογη οπως σε μερικα παιχνιδια.. Ολα τα αλλα σε οποιο monitor ειναι οταν τα κλεισεις, εκει θα ανοιξουν παλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Γίνεται να έχει πρόσβαση το ποντίκι μου στην δευτερη οθόνη χωρίς να κάνω ελαχιστοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 ναι βρε,αν ταχεις ρυθμισει ναναι extended desktop πηγαινοντας το ποντικι αριστερα η δεξια (αναλογα απο ποια πλευρα της κυριας οθονης το βαζεις) περνα αυτοματα στην αλλη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 ναι βρε,αν ταχεις ρυθμισει ναναι extended desktop πηγαινοντας το ποντικι αριστερα η δεξια (αναλογα απο ποια πλευρα της κυριας οθονης το βαζεις) περνα αυτοματα στην αλλη οθονηAκόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι στην κύρια οθόνη; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 23, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 οχι, οταν παιζεις παιχνιδι, μαλλον ο μονος τροπος ειναι η ελαχιστοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιούνιος 23, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Κοίταξε μέσα στο Control Panel να ενεργοποιήσεις το nview. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 23, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Aκόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι στην κύρια οθόνη; :...:οχι βρε συ,τοτε μπαινει η καρτα σε 3d mode και εισαι περιορισμενος στην οθονη του παιχνιδιου,η αλλη λειτουργει και δειχνει κανονικα,αλλα δεν μπορει να παει το ποντικι σε αυτην.Μονο με αλτ-ταμπ εχεις παλι το 2πλο ντεσκτοπ,αλλα μερικα παιχνιδια εχουν προβλημα με αυτο (ολα τα του steam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.