Jump to content

Αγορά Gaming Μouse

Stamatis

Recommended Posts

www.hyperglide.net , φερνουν ελλαδα οποιο σετ θες με 7.5 ευρω σε 1-2 βδομαδες, ενδεχεται να εχει στο e-shop κανα σετακι για IE 3.0, αποσο ξερω btw τα μαμισια ποδια του deathadder ειναι αθλια, τωρα αν καποιος κανει πραγματικα γρηγορες και μεγαλες κινησεις με το ποντικι του και τον βολευει το συγκεκριμενο σχημα τοτε πρεπει να κοιταξει πρωτα το deathadder που στα 1800 dpi με το τελευταιο firmware ειναι πολυ αξιοπιστο ( κατα προτιμηση σε everglide titan ή παρομοιο mousepad, qck icemat func S&S κλπ γιοκ αμα φερνεις συχνα τον αισθητηρα στα ορια του ) και μετα το Intelimouse explorer 3.0 ( στα 250hz τουλαχιστον, η αλλαγη του polling rate γινεται γρηγορα και αφοβα με το guide μου http://www.thelab.gr/showthread.php?t=26251 ) για το habu ουτε λογος αφου παιρνει την τελευταια θεση σε αυτον τον τομεα οπως και αλλα laser ποντικια ( g5 copperhead g3 )

Να σημειωσω οτι το IE 3.0 δεν προκειται να σταματησει να αποκρινεται στις αποτομες κινησεις οπως τα laser και τα optical της πλακας (σαν αυτα στα netcafe της λευκωσιας :p) εκτος και αν κατι περιεργο παιζει με το mousepad, απλα αμα το ζορισεις πολυ θα εχεις negative accel ( αναλυεται ο ορος στο guide μου ), το deathadder απ'την αλλη στις καταλληλες συνθηκες αποκρινεται αψογα οτι κινηση και να κανεις ομως εχει ενα περιεργο "φιλτρο" που ισως να ενοχλησει καποιους ( περισσοτερα εδω http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/306678/ ) + οτι γενικα πρεπει να ψαχτεις για να αποδωσει το ποντικι οπως πρεπει δεδομενου οτι δεν επεσες σε κανα μουφα κομματι (razer quality control power :p )

Προσωπικα απλα ανεβασα λιγο το sens ( απο 60cm/360 στα 40 και κατω ) και ετσι μπορω να ασχοληθω πιο πολυ με το σχημα ενος ποντικιου και οχι με το αν εχει το αψογο tracking του mx518/deathadder

Ωραια συλλογη alphax by the way :p

Ωραίος! Και ενα λινκ απο μένα για περισσοτερο ψαξιμο.

http://www.overclock.net/computer-peripherals/173255-cs-s-mouse-optimization-guide.html

btw, η φωτο που ποσταρα πιο πανω δεν ειναι δικη μου, ειναι απο ενα review.

Oριστε τα δικα μου σε παραταξη επιθεωρησης. Εχουμε και hyperglide - έχουμε και everglide! :p

Λειπει το intellimouse... εν αποστρατεια πλεον, το εχω στο γραφειο :)

post-8428-1416073571,1952_thumb.jpg

post-8428-1416073571,2248_thumb.jpg

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Eπίσης πρόσεξε και το Mouse Pad που θα αγοράσεις. Εγώ είχα πρόβλημα με διάφορα mouse pads (αν και λέγανε πως είναι για optical ή laser mouse). Μου είπαν πως πρέπει να έχει κανείς ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ mouse pad. Πήρα ένα κατάμαυρο σήμερα και το Logitec G1 πετάει !

• 2 weeks later...

Εγώ τώρα παίζω με G9 μετά από G5 και ΜΧ Revolution και έχω να πω ότι για μένα το ένα καλύτερο απ τ άλλο ειδικά το G9.Τι γίνεται όμως...αγοράζοντας το G5 ok πολύ υχαριστημένος αλλά το ροδάκι σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε αλλαγή όπλων και πήγα σε MX...πολύ καλό και αυτό αλλά δεν μπορείς να πεις οτι είναι gaming ποντίκι και ο φορτισμα ξεφόρτισμα δεν είναι και ότι καλύτερο...και καταλήγω στο στο G9 το οποίο τέλειο(για μένα μιλάω μη βαράτε :p).

Τις τελευταίες μέρες όμως έχει αρχίσει και μου κάνει τα του G5 δηλαδή κακή ανταπόκριση στην αλλαγή με όπλα...δηλαδή χάνει το ροδάκι και να φανταστεί κανείς ότι δεν το χω πάνω απο χρόνο.Και το ροδάκι του G9 δεν είναι και λαστιχένιο όπως τα περισσότερα αλλά σιδερένιο(η τύπου σιδερένιο τελοσπάντων) που ρολλάρει πάνω σε ένα ένα δοντάκι τη φορά για πιο πολύ ακρίβεια στις αλλαγές όπλων(φαντάζομαι).

Το θέμα είναι ότι τα χω πάρει κρανίο και το ποντίκι είναι για σουτ...πεταμένα 100 ευρόπουλα και γενικά δεν ξαναπάω για Logitech...καλά ποντίκια δε λέω αλλά σε μένα τουλάχιστον δε βγάζουν χρόνο και μη φανταστείτε ότι τα κλωτσάω.

Μου φαίνεται θα πάω για Razer αυτή τη φορά!

Μήπως παίζει εγγύηση για ποντίκια κάτω από χρόνο παιδιά και δε το ξέρω?

Gaming και ποντίκια που θέλουν φόρτισμα δεν κολλάνε μεταξύ τους!

Όχι ότι το g7 δεν είναι καλό ποντίκι...και το ΜΧ που χρησιμοποιούσα έσκιζε απλά τέτοια ποντίκια είναι για όλα τ άλλα εκτός από gaming

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.