Jump to content

Αγορά Gaming Μouse

Stamatis

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Τελικά απόφασισα να προχωρήσω στην αγορά του G5, το οποίο έχω παραγγείλει... Μόλις το παραλάβω θα postarω εντυπώσεις...

PS: Παιδιά όντως τα ποντίκια της MS κάνουν αρκετό θόρυβο... και επειδή χρησιμοποιώ το pc και βραδυνές ώρες, η αλήθεια είναι ότι θα προκαλούσε ενόχληση...

EDIT:

Δεν ξέρω ο ήχος του μου την δίνει... :fist:

Guys εχω προβλημα με το G9. Το κουμπι του μπακ (στον αντιχειρα) με ενα κλικ κανει 2 φορες μπακ. Τι παιζει;

Λοιπον το σοφτγουερ του G9 εχει μερικες φορες ενα μπαγκ. Τα κουμπια εμπρος/πισω κανουν 2 φορες την κινηση που πατας. Για να λυθει πρεπει στις επιλογες του προγραμματος ρυθμισεων να μπει αντι για "Εμπρος" και "Πισω", "Κουμπι γενικης χρησης". Μονο ετσι δουλευει σωστα.:X:

Δεν ισχύει για όλα αυτό που λές. το Habu όπως ανέφερα είναι μακράν το πιο αθόρυβο.

To habu κακος θεωρειτε της MS ειναι καθαρα ποντικι της Razer που η Ms ειχει κοτσαρει την φιρμα της...

Παντως εγω απο το g5 εδω κ κοντα κανα 2χρονο που το χω ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν κ η αλλαγη σε g9 καποια στιγμη θα ηταν καλη! Το εχω χρησιμοποιησει το g9 κ απλα ηταν αλλη αισθηση κ αλλη "ποιοτητα" κατασκευης πιστευω θα αξιζε να δωσεις κατι παραπανω για αυτο.

Anyway με γεια παντως! Καλο gaming:devil:

To habu εχει μονο το μηχανισμο laser της razer. Το σασι του ειναι ιδιο με τα παλια MS Explorer & ΣΙΑ. Γ' αυτο το βολευει πολυ τους παλιοιυς χρηστες των ποντικιων της MS.

Ενα ελαχιστα "φυσικα" διαφοροποιημενο Razer Copperhead ειναι.

To habu εχει μονο το μηχανισμο laser της razer. Το σασι του ειναι ιδιο με τα παλια MS Explorer & ΣΙΑ. Γ' αυτο το βολευει πολυ τους παλιοιυς χρηστες των ποντικιων της MS.

Επειδη τα εχω δει να τα εχω δουλεψει κ τα δυο το DeathAdder της Razer ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ποντικι με το Habu η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορα ειναι το σημα της Razer στο πανω μερος κ καποια μικρη διαφορα στα dpi (100 νομιζω) οσο κ να ψαξεις αλλες διαφορες δεν θα βρεις, ειναι ακριβως το ιδιο (εξαλλου το γραφει κ πανω στο habu οτι το ποντικι ειναι της Razer αλλα στην περιπτωση αυτη το Deathadder προυπηρχε του Habu δεν εφταιξε η Razer ξεχωριστο ποντικι για την MS απλα της το εδωσε να βαλει την φιρμα πανω)

http://www.razerzone.com/p-69-razer-deathadder-gaming-mouse.aspx

Αυτο ειπα, οτι το habu ειναι ιδιo με το deathadder - μια ιδεα μικροτερο το deathadder.

Και τα δυο ομως ειναι πανω στο σασι του MS IE (το κοκκινο στη φωτο) φτιαγμενα μιας και οι δυο εταιρειες συνεργαστηκαν.

Το habu εχει την 2000dpi laser engine της razer ενω το deathadder εχει optical engine.

To habu κυκλοφορησε περιπου 2-3 μηνες πριν το deathadder και η καθε εταιρεια χρησιμοποιει τα δικα της standards πλαστικων.

www.hyperglide.net , φερνουν ελλαδα οποιο σετ θες με 7.5 ευρω σε 1-2 βδομαδες, ενδεχεται να εχει στο e-shop κανα σετακι για IE 3.0, αποσο ξερω btw τα μαμισια ποδια του deathadder ειναι αθλια, τωρα αν καποιος κανει πραγματικα γρηγορες και μεγαλες κινησεις με το ποντικι του και τον βολευει το συγκεκριμενο σχημα τοτε πρεπει να κοιταξει πρωτα το deathadder που στα 1800 dpi με το τελευταιο firmware ειναι πολυ αξιοπιστο ( κατα προτιμηση σε everglide titan ή παρομοιο mousepad, qck icemat func S&S κλπ γιοκ αμα φερνεις συχνα τον αισθητηρα στα ορια του ) και μετα το Intelimouse explorer 3.0 ( στα 250hz τουλαχιστον, η αλλαγη του polling rate γινεται γρηγορα και αφοβα με το guide μου http://www.thelab.gr/showthread.php?t=26251 ) για το habu ουτε λογος αφου παιρνει την τελευταια θεση σε αυτον τον τομεα οπως και αλλα laser ποντικια ( g5 copperhead g3 )

Να σημειωσω οτι το IE 3.0 δεν προκειται να σταματησει να αποκρινεται στις αποτομες κινησεις οπως τα laser και τα optical της πλακας (σαν αυτα στα netcafe της λευκωσιας :p) εκτος και αν κατι περιεργο παιζει με το mousepad, απλα αμα το ζορισεις πολυ θα εχεις negative accel ( αναλυεται ο ορος στο guide μου ), το deathadder απ'την αλλη στις καταλληλες συνθηκες αποκρινεται αψογα οτι κινηση και να κανεις ομως εχει ενα περιεργο "φιλτρο" που ισως να ενοχλησει καποιους ( περισσοτερα εδω http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/306678/ ) + οτι γενικα πρεπει να ψαχτεις για να αποδωσει το ποντικι οπως πρεπει δεδομενου οτι δεν επεσες σε κανα μουφα κομματι (razer quality control power :p )

Προσωπικα απλα ανεβασα λιγο το sens ( απο 60cm/360 στα 40 και κατω ) και ετσι μπορω να ασχοληθω πιο πολυ με το σχημα ενος ποντικιου και οχι με το αν εχει το αψογο tracking του mx518/deathadder

Ωραια συλλογη alphax by the way :p

Λοιπον το σοφτγουερ του G9 εχει μερικες φορες ενα μπαγκ. Τα κουμπια εμπρος/πισω κανουν 2 φορες την κινηση που πατας. Για να λυθει πρεπει στις επιλογες του προγραμματος ρυθμισεων να μπει αντι για "Εμπρος" και "Πισω", "Κουμπι γενικης χρησης". Μονο ετσι δουλευει σωστα.:X:

Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τις default ρυθμίσεις φιλαράκι.Δεν το πάς πίσω μήπως έχει ελλάτωμα;

Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τις default ρυθμίσεις φιλαράκι.Δεν το πάς πίσω μήπως έχει ελλάτωμα;

Eξαρταται απο το λειτουργικο και το μπροουσερ, δεν ειναι θεμα ποντικιου. Το βρηκα και στα φορουμ της λοτζιτεκ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.