Jump to content

Αγορά Gaming Μouse

Stamatis

Recommended Posts

Λοιπόν ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Έχουμε και λέμε, αρχικά σκέφτηκα το G9 αλλά λόγω τιμής + το ότι δεν νιώθω σιγουρία για την απόδοσή του στο θέμα gaming είπα να μην προχωρήσω στην αγορά του. Το G7 δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε πάει και αυτό (+ δεν εμπιστεύομαι τα ασύρματα στο gaming). ΜΧ518 δεν υπάρχει... (έτσι μου είπανε) οπότε μονόδρομος για G5.

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=mx+518&cat_id=

http://www.razerzone.com/p-66-razer-lachesis-gaming-mouse.aspx ... +ξερο ψωμι.Καθαρα για pros.

απλά γελάω...

ότι new βλέπετε είναι και τοπ έλεος δηλαδή.

razer = αναξιοπιστία με 2-3 χτυπήματα χάλασε, με λίγο ζόρισμα στο καλώδιο κόπηκε. 4000dpi τι θα τα κανείς? 1 εκατοστό κινήσεις = 365 μοίρες περιστροφής

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
δεν αξίζει sorry που σας το λέω

όσοι gamers παίξανε με G9 απλά είπανε ότι είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η logi.

και επειδή είναι ακριβότερο η πιο καινούριο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο

μην σας παραμυθιαζουν.

ποιους εννοεις δηλαδη? οσοι ξερω που ασχολουνται με gaming kαι εχουν αγορασει το g9 δεν προκειται να το αλλαξουν με τιποτα

σαν εμφανιση απο site μου ηταν το λιγοτερο αδιαφορο. οταν το αγορασα, μπορω να πω με μεγαλο φοβο, καταλαβα πως θα το εχω πολυ καιρο. στο σχημα ειναι οτι πιο βολικο εχω δοκιμασει. σε παραμετροποιηση εχει τα παντα και επισης εχει και τον καλυτερο αισθητηρα της αγορας

επισης καμμια σχεση με την πλαστικουρα το mx518. ωραιο ποντικι ητανε αλλα ποιος πιστευε οτι ηταν ακριβο οταν το εποιανε? το g9 αντιθετως το αισθανεσαι πως ειναι ποιοτικο

Κι εγω ελεγα οτι θα παρω logitech αλλα δεν μπορουσα να αποφασισω πιο μοντελο

Μεχρι που επιασα το Habu της Μ$ και ταιριαζε καλυτερα απο ολα τα υπολοιπα στο χερι μου.

Δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο mouse της αγορας ουτε ποσοι pro-gamers το χρησιμοποιουν,ξερω ομως οτι αν χαλασει παλι αυτο θα παρω

+1 ακόμα για το Habu. Απο κει και πέρα και το 518 έχω δει και μου άρεσε. Σίγουρα πάρε κάτι ενσύρματο πάντως. Άμα δεν έχεις πολλά λεφτά και το τελευταίο ευρώ είναι ζήτημα πάρε το MICROSOFT LASER MOUSE 6000 που κάνει 26 ευρώ και θα σε καλύψει σε μεγάλο βαθμό.

αχαχαχα το cs ίσως είναι το πιο φτηνό online game το πληρώνεις μια φορά και παίζεις μια ζωή

και μετά ξοδεύεις λεφτά για ένα mouse και mousepad και τελείωσες.

επίσης ρώτα τον cabrinha η εμένα πόσα λεφτά έχουμε δώσει για mouse-mousepad μέχρι να δούμε πιο είναι αντικειμενικά το καλύτερο και με λιγότερα προβλήματα

Σε σχεση με G9 τι λεει; Δεν ειναι λιγο στενο;

Μ$ ειχα και πριν το Habu(για πολλα χρονια) και υποθετω οτι το χερι μου εχει παρει το σχημα τους,περισσοτερο αποτι των Logitech.

Το G9 αν και μου αρεσει πολυ σαν σχεδιο και προσφερει μαλλον περισσοτερα σαν λυση,μου πεφτει λιγο "κοντο" σε μηκος.Πιθανοτατα,αν το ειχα αγορασει τελικως,μετα την πρωτη εβδομαδα θα το ειχα συνηθισει φανταζομαι

Ανεξαρτητως επιλογης παντως...πιστευω πως λιγο διαβασμα των specs και live test ποιο μας ταιριαζει καλυτερα,οδηγει σε επιτυχημενη αγορα

αχαχαχα το cs ίσως είναι το πιο φτηνό online game το πληρώνεις μια φορά και παίζεις μια ζωή

και μετά ξοδεύεις λεφτά για ένα mouse και mousepad και τελείωσες.

επίσης ρώτα τον cabrinha η εμένα πόσα λεφτά έχουμε δώσει για mouse-mousepad μέχρι να δούμε πιο είναι αντικειμενικά το καλύτερο και με λιγότερα προβλήματα

δεν εννοουσα αγορα παιχνιδιου. 18 ευρω το ειχα παρει το cs....

εννοουσα οτι ασχετως αν το εχουν πανε σε νετ καφε καθημερινα να παιζουν εκει. βλεπε με 6ωρες στα bnb.

οσον αφορα τα mousepad μια απο τα ιδια. φετος εχω δοκιμασει ηδη 3.

μπορω να δοσω 6-7 link των καλυτερων site με reviews αλλα δε νομιζω πως εχει νοημα

στην τελικη το ποντικι ειναι οτι βολευει κανενα. εγω θεωρω το mx518 φθηνιαρικο σε αισθηση. αλλος το λατρευει.

αλλοι παιζουν με το 1.1 της microsoft ακομα.

ΥΓ. snips φανταζομαι καταλαβες το πνευμα μου οποτε ο σαρκασμος ηταν περιττος...

με το πλαστικουρα εννοω φθηνη αισθηση. ακομα και το mx510 σαν αφη ειναι ποιοτικοτερο του 518.

ενα ποντικι που μου αρεσε και ηταν σε λογικη τιμη ηταν το sidewinder της microsoft. το απεριψα εξαιτιας του οτι τα πληκτρα του ηταν απιστευτα θορυβωδη. παταγες κουμπι και καταλαβαινε και αυτος που μενει απεναντι σου το κλικ κλικ!

Πο Πο αυτά τα ποντίκια εφιάλτης έχουν γίνει…. Και εγώ θέλω να αγοράσω .Αλλά είναι πολλά τα λεφτά και φοβάμαι μυν κάνω κακή αγορά. Το Microsoft SideWinder δεν λέει ? το εχει κανένας? Παιδία όντος το G9 δεν το προτιμούν ιδιαίτερα είναι λίγο μικρό .Και πλέων είναι ποιο φτηνό από Το G5

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978174&product=934267

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978174&product=994596

Και κάτι ακόμα αυτό το έχει δούλεψη ποτέ κανένας?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802569

Το Microsoft SideWinder δεν λέει ? το εχει κανένας? Παιδία όντος το G9 δεν το προτιμούν ιδιαίτερα είναι λίγο μικρό .Και πλέων είναι ποιο φτηνό από Το G5

Eίχα το Sidewinder..Πολύ μεγάλο με πολύ ηχηρά κλικ όπως και κάποιο άλλο παιδί ανέφερε και αρκετά άσχημο κατά τη γνώμη μου.

Tελικά το έδωσα και πήρα το G9 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.